roby122 írta:
Vermaelent meg sajnálom, azt gondoltam sokkal nagyobb szerepe lesz majd nálunk. Nálam igazából előrébb is lenne a sorban, mint Mathieu, csak sajnos ezt nem én szabályzom.
Kolo Touré helyett, megy majd padot melegíteni a Pool-ba.
szerk.: A Sport értesülése szerint Thomas Vermaelen, Adriano, Dani Alves, Marc Bartra, Aleix Vidal és Douglas is új csapat után nézhet.
Azért érkezőről is szólnak hírek, a PSG 21 éves brazil védője, a transfermarkt.de által 30 millió euróra taksált Marquinhos köthet ki a gránátvörös-kékeknél.
Vermaelen szerint kiváló képességű védő, világklasszis lehetett volna, de sajnos emelett borzasztó sérülékeny, ami miatt nem lett.
Nálunk is bőven jó lehetett volna, szezon elején pl. mikor éppen hosszabb ideig egyben volt, emlékezhetünk milyen jó volt, de aztán jöttek az újabb sérülések.
Én őt olyan szempontból nem tartom rossz igazolásnak, hogy bár az Arsenalban is már rengeteget volt sérült, de ha az orvosaink rendbe tudták volna rakni, akkor nagy fogás lehetett volna, és azért olyan hatalmas összeget nem buktunk rajta.
A távozókkal nagyjából egyet értek, Bartrának és Vidalnak adnék még lehetőséget, de ha LE nem számol velük, akkor jobb ha mennek, minthogy a padon sínylődjenek.