Úgy bírom az ilyeneketroby122 írta: Szélekre kéne inkább egy ütős kis fiatal játékos. Erre megint igazolunk egy 28 évest. 10-15 milliót még ki lehetne adni érte, de ennyiért padra....![]()
Sosem fogom megérteni Lucho igazoláspolitikáját.

Úgy bírom az ilyeneketroby122 írta: Szélekre kéne inkább egy ütős kis fiatal játékos. Erre megint igazolunk egy 28 évest. 10-15 milliót még ki lehetne adni érte, de ennyiért padra....![]()
Sosem fogom megérteni Lucho igazoláspolitikáját.
Egyetértek, ez nagyon sok pénz.palesz77 írta:The entourage of Sevilla forward Kevin Gameiro (28), who has 35M buyout fee, admits Barcelona are interested. Player willing to join. [rac1]
Rac1 megbízható forrás, szóval már tényleg elhiszem a dolgot. Sevillával jóba is vagyunk, simán létrejöhet az üzlet, de a 35 milliót sokallom nagyon. Nem állunk egyáltalán jól anyagilag, pár éves kiegészítő játékosokra nem kéne ilyen pénzeket elszórni..
Remélem is hogy lesz valami jól tejelő cég mert szerintem azon múlik néhány játékos szerződéshosszabbítása. Hiányozna az az évi 60-70 millió euró. Az elég is lenne a tridente fizetéseire.visca el barca írta:június 30-án lejár a qatar airwaysssel kötött szerződés. kizártnak tartom, hogy a háttérben nem dolgoznak valami megszerződésen. elvégre mégsem egy slask wroclaw szinten mozgunk, hogy lasszóval kelljen szponzort fogni. ennek ellenére nem hiszem, hogy találunk egy olyat mint a MU-nak a chevi (450 milla - 65 milla/év - 7 évre), de ha lesz egy mondjuk egy 200 milliós, 5 éves szerződés az már bőven elég arra, hogy ne kellejen ennyire szűkölködni. arról már nem is beszélek, hogy jövőre (?) a nike szerződése is lejár, őket is le lehet húzni egy combosabb összeggel (mi most évi 10 milla körül kapunk tőlük, a bayer 2x, a MU 3x ennyit kap az adidastól)
Mert van egy limit, amit a költségvetésben nem léphetnek túl. Azt hiszem a teljes ktv 70 vs 75%-a. Bérekre, igazolásokra, fizetésemelésekre. Barto megmondta, hogy nem fogja túllépni és szerintem jól teszi. Tehát, ha a 600 millás teljes ktv bér, vagy bérjellegű kifizetései elérik a 420-450 millát, akkor rolló lehúzva. Úgy tudom, hogy ez a korlát az alapszabályban is benne van, de lehet tévedek, mert nem vagyok biztos benne. Majd valaki cáfolja, vagy megerősíti. Azt kell eldönteni, hogy eladunk valakit az MSN- ből és veszünk érte 2 valakit, vagy megtartjuk őket fizuemeléssel és kisebb befektetésekkel veszünk nonem játékosokat, akik vagy beválnak vagy nem. Nyilván sokat lendíthetne a klub ilyen jellegű gondján, ha jó szponzori szerződéseket kötne, ez még hátra van. Remélem nyélbeütnek valamilyen zsíros szerződést.Kovbal88 írta:Mi ez a költségvetéses dolog, hogy nem lehet igazolni??
Tavaly jött két ember Turan és Vidal, ők se voltak azok a kimondottan drága igazolások, akkor miért nincs pénz. Európa egyik legnagyobb klubjánál, miközben, a Real szórja a pénzt. Elvileg minden nagyon jó és szép nálunk, egyre jobban teljesít gazdasági vonalon is a klub. Tessék már megmagyarázni!
Ez is igaz, egy másik jó példa rá Kagawa. A MU-ban bukott, visszament Dortmunda, azóta megint remekel.Chino írta:Szerintem inkább az lehetne a gond, hogy az Atletico tényleg csapatként működik, ezért is kockázatos onnan igazolni. Arda is húzóember volt és a technikásabbak közé tartozott, de ő abban a közegben tud igazán alkotni. Nem véletlen, hogy szinte soha nem lehet egy embert kiemelni meccsek után. Tegnap is például hiába lőtt egy gyönyörű, radásul győztes gólt, nem lehetett mondani, hogy a MOM közelében van.LG írta: Ami Sault illeti, nincs rá szükségünk, meg a helyében MÉG nem is igazolnék el az Atleticobol. Ott is a legmagasabb szinten játszhat, fejlődhet, címekért harcolgat és sokkal biztosabb a helye, mint pl. nálunk lenne. Sok tehetség azzal töri ketté a karrierjét, hogy túl korán megy el vmelyik sztárcsapatba (eredmények alapján hiába van ott az Atletico a legjobbak között, úgy gondolom egy Barca, Real Madrid, Bayern München, vagy egy angol sztárcsapat még mindig nagyobb presztízs egy játékos számára, nem utolsó sorban anyagilag is jövedelmezőbb). Még nagyon fiatal, ráér erre még 2-3 év múlva is bőven.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nincsenek ügyes játékosok, de egy ilyen egységesen működő csapatból zsákbamacska embert igazolni.
Szerintem inkább az lehetne a gond, hogy az Atletico tényleg csapatként működik, ezért is kockázatos onnan igazolni. Arda is húzóember volt és a technikásabbak közé tartozott, de ő abban a közegben tud igazán alkotni. Nem véletlen, hogy szinte soha nem lehet egy embert kiemelni meccsek után. Tegnap is például hiába lőtt egy gyönyörű, radásul győztes gólt, nem lehetett mondani, hogy a MOM közelében van.LG írta: Ami Sault illeti, nincs rá szükségünk, meg a helyében MÉG nem is igazolnék el az Atleticobol. Ott is a legmagasabb szinten játszhat, fejlődhet, címekért harcolgat és sokkal biztosabb a helye, mint pl. nálunk lenne. Sok tehetség azzal töri ketté a karrierjét, hogy túl korán megy el vmelyik sztárcsapatba (eredmények alapján hiába van ott az Atletico a legjobbak között, úgy gondolom egy Barca, Real Madrid, Bayern München, vagy egy angol sztárcsapat még mindig nagyobb presztízs egy játékos számára, nem utolsó sorban anyagilag is jövedelmezőbb). Még nagyon fiatal, ráér erre még 2-3 év múlva is bőven.
Nyilván az a legfontosabb, de én azért engem érdekel a játékosaink sorsa is. A legnagyobb bajom pl. Bartra esetében az volt, hogy olyanokat igazoltunk elé, akik véleményem szerint semmivel nem jobbak nála, sőt.visca el barca írta:mi az hogy ne csesszünk ki már vele? én ezt soha nem értettem, bartránál sem. neked nem az a legfontosabb hogy a klub jól szerepeljen?TripleH írta:Lacazette szerintem tökéletesen felesleges lenne ide, Munir is középső támadó, legalább vele ne csesszünk már ki, mert ha a posztján játszik, bőven elfogadható.
Ezt mondjuk nem tudom, hogy tényleg így van-e, de biztos, hogy ha Rafinha olyan csapatban lenne, ahol alap kezdő lehet, Saul meg itt padozna nálunk, más lenne a két srác helyzete.Saúl pedig szerintem egy fokkal sem jobb Rafinhanal, aki nem zsákbamacska és ingyen van.
Busi és Neymar szerződése a levegőben lógott, csak aztán a szezon végére halasztották, szóval nem a huza-vona megy.palesz77 írta:Na hat tobbek kozt ezert se nagyon van penz igazolni. Nincs meg uj szponzori szerzodes, de Busi, Neymar, Suarez es a jelek szerint Messi fizetese is noni fog, egyre kevesebb igy meg az az osszeg, amit igazolasokra lehet forditani..
Szerintem ár/értékre nem lehetett volna jobbat hozni. A posztján talán a legjobb játékos. Érte a 80 milliót nem tartom soknak. Klasszisokkal gyengébb játékosokat sem tudtunk volna hozni 60-70 alatt. A tavalyi triplázás biztos nem jött volna össze nélküle, arról nem is beszélve, hogy idén is mennyi és milyen fontos gólokat lőtt.Bob_Marley írta:Én mindig is elleneztem ezeket a nagy kifizetéseket igazolásokra pedig Suarez régóta kedvencem, de ennyi pénzért nem szabadott volna hozni. Nem érdekel mennyi gólt lőtt.Ár/értékre lehetett volna jobb megoldás is, talán. Ők bepróbálták, hozzáteszem stratégiailag is kellett nekik, viszont másra így kevésbé futja. Kicsit NBA-s, hogy rámentek két sztárra, többre nincs hely.
Fizetések régi probléma, abban sajnos Laporta keze is benne van, mert az alapokat ő fektette le.
mi az hogy ne csesszünk ki már vele? én ezt soha nem értettem, bartránál sem. neked nem az a legfontosabb hogy a klub jól szerepeljen?TripleH írta:Lacazette szerintem tökéletesen felesleges lenne ide, Munir is középső támadó, legalább vele ne csesszünk már ki, mert ha a posztján játszik, bőven elfogadható.
A Sport a L'Equipere hívatkozva bedobta lacazetett mint suárez lehetséges alternatíváját. Veb és Bob róla mit érdemes tudni??visca el barca írta:PSG. vagy az angol menő csapatok szintén szorják a pénzt.
Azért furcsa, hogy a tavalyi év, de mondhatjuk az utóbbi 10 év legsikeresebb csapata, gazdaságilag nem tudja felvenni a versenyt a többiekkel.visca el barca írta:jó csak ott kimeríthetetlen források vannak, nem kell olyanokkal foglalkozni, mint hiteltörlesztés, pénzügyi mérleg meg egyéb dolgok. a MU ez alól kivétel, de hát ők meg kötöttek a chevivel 7 évre egy 450 milliós szponzori szerződést....Léfe írta:PSG. vagy az angol menő csapatok szintén szorják a pénzt.
jó csak ott kimeríthetetlen források vannak, nem kell olyanokkal foglalkozni, mint hiteltörlesztés, pénzügyi mérleg meg egyéb dolgok. a MU ez alól kivétel, de hát ők meg kötöttek a chevivel 7 évre egy 450 milliós szponzori szerződést....Léfe írta:PSG. vagy az angol menő csapatok szintén szorják a pénzt.
Meg meg rajtuk kivul Bakambut (cserecsatar), Baillyt (kh), Mariot (jobbhatved) es A. Marint (balhatved). Lesz kit nezni ma..Castiel írta:A Barcelona sportigazgatója, Robert Fernández két játékost figyel meg személyesen a Villarreal - Liverpool Európa Liga találkozón. Az egyik Denis Suárez lesz a hazaiaktól, a másik a vendégek labdarúgója Coutinho!
Szerintem meg már régebben ide kellett volna hozni, egy ilyen szintű csatárnak a Barcában a helye.Bob_Marley írta:Én mindig is elleneztem ezeket a nagy kifizetéseket igazolásokra pedig Suarez régóta kedvencem, de ennyi pénzért nem szabadott volna hozni. Nem érdekel mennyi gólt lőtt.![]()
Örülünk, Vincent?palesz77 írta:Barcelona continue to monitor the situation of Atletico midfielder Saul (21), on whom they have a first option. He has a 45M buyout fee [md]
Ma reggeli hír, holnapra jön a többi úgy érzem..
Nem csak a tegnapi meccse miatt, hanem úgy általában, ez nem lenne rossz vétel. Turan mehetne is vissza, csak az a baj, hogy nálunk jelentősen lemehetett az ára, kb. felére...palesz77 írta:Barcelona continue to monitor the situation of Atletico midfielder Saul (21), on whom they have a first option. He has a 45M buyout fee [md]
Ma reggeli hír, holnapra jön a többi úgy érzem..