Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Messi 2 hónapig sérült volt, és volt Neymar is eltiltott január után már, mégse játszottak ott. Lucho hál istennek nem vette át Pep jó szokását, hogy középpályásokat játszat a támadó harmadban, remélem nem is szokik rá a jövőben sem. Arda ezzel a sebességgel és akarással a középpályánkra se biztos, hogy jó lesz, Ini meg már vagy 4 éve nem játszott jól szélen.. Majd Denis talán, benne van lendület is, de ő meg nagyon sok hibával játszik egyelőre, kell fejlődnie majd neki is. Úgyhogy bőven lenne hely egy Ben Arda kalibernek szerintem, sőt, kéne is egy ilyen.Bob_Marley írta:Jó hát alapból senkit nem játszat ott, mert az őfelségeket le se hozza.Csak Roberto volt egyszer, mert kényszerűség volt.
Jó hát alapból senkit nem játszat ott, mert az őfelségeket le se hozza.Láthattuk azt is, hogy Lucho se Ardát, se Init nem játszatja ott - hál istennek -, és SR se épp megoldás. Szerintem szélső sokkal inkább kéne, bár azt végülis Denis és Rafinha megoldhaták ha úgy van, de a csatárt meg Munir is, szóval.. Kíváncsi leszek nagyon, tuti Gameirot vesszük meg amúgy 40 millióért, mert miért ne.
Azért sok mi ndent el lehet dönteni. Vidalnak például LE nincs megelégedve az edzéseken nyújtott teljesítményével, ezt nem lehet a fél éves kihagyásra fogni. Ahogy Arda-val sem feltétlen az a baj, hogy még nem illeszkedett be teljesen játékba, vannak még csikorgó porszemek stb. Mintha nem értené miről van szó, de erre még lehetne mondani, hogy majd idővel talán megoldódik, de ennek a jele sem látszik, pedig ő már egy rutinos, kiforrott játékos, aki tudása alapján le tehetett volna valamit az asztalra, de ami igazán probléma, hogy szemmel láthatóan nem is igyekszikúgy, mint kellene. Lehet csűrni-csavarni, de ha már motiváltságbeli gondok vannak nincs itt helyük, főleg annak fényében, hogy van mellette olyan játékos, aki szerintem minőségben bőven tudja pótolni. Rafinha, de még SR is simán lehozza, ráadásul ők még olyan korban vannak (főleg előbbi) amiből sokat lehet tovább fejlődni.Bob_Marley írta: Én azért pl Vidal-Arda kettősnek feltétlenül adnék még esélyt. Fél év nem lehet elég eldönteni, hogy mi legyen velük, szerintem.
Szerintem pont nem centert kéne igazolni. Úgyis Messi húzódna be, de láttuk, hogy Neymar is jól érzi magát középen, de még Munir is ott van, szélsőket nehezebb pótolni. Rafinha, Iniesta nagyon kényszerű megoldás.Tromort77 írta: Remélem nem igaz. Nem oldaná meg a problémánkat elől. Maximum ha 5. számú támadónak jönne. De annak meg nagyon nincs értelme. Tartom, hogy Suarez mögé kell valaki. Messi és Neymar pótlását megoldhatja a középpályáról több ember is, illetve majd Denis Suarez is. De csatár posztra Munir kevés. Kell valaki aki a boxban megállja a helyét és gólerős.
Asszem pletyka szinten ő is volt már amúgy..Bob_Marley írta:Nem volt meg.A jó öreg Batshuayi nem került pl szóba.
Láthattuk azt is, hogy Lucho se Ardát, se Init nem játszatja ott - hál istennek -, és SR se épp megoldás. Szerintem szélső sokkal inkább kéne, bár azt végülis Denis és Rafinha megoldhaták ha úgy van, de a csatárt meg Munir is, szóval.. Kíváncsi leszek nagyon, tuti Gameirot vesszük meg amúgy 40 millióért, mert miért ne.Bob_Marley írta:Sokkal inkább készebb játékosokra van szükség, s szerintem is pl kifejezett szélsőre kevésbé, mert oda Iniesta, Arda vagy láthattuk Roberto is betud lépni.
Nem volt meg.palesz77 írta:Barcelona are interested in Nice attacker Hatem Ben Arfa (29). [l'equipe]
Barcelona met with people from entourage of Hatem Ben Arfa (29) this week. Abidal took part. New meeting in next days. Contract expires [ff]
Bobnak külön. Ezzel megvolt már minden támadó, akit emlegettél a Franciáktól ugye?
Azért azt ne feledjük, hogy Ben Arfa ingyen jönne, azért az nem mindegy. Amúgy a Lyonból pont azért kellett eljönnie, mert összeba.. veszett Benzemával. Lenne feszkó az biztos.Tromort77 írta:Remélem nem igaz. Nem oldaná meg a problémánkat elől. Maximum ha 5. számú támadónak jönne. De annak meg nagyon nincs értelme. Tartom, hogy Suarez mögé kell valaki. Messi és Neymar pótlását megoldhatja a középpályáról több ember is, illetve majd Denis Suarez is. De csatár posztra Munir kevés. Kell valaki aki a boxban megállja a helyét és gólerős.palesz77 írta:Barcelona are interested in Nice attacker Hatem Ben Arfa (29). [l'equipe]
Barcelona met with people from entourage of Hatem Ben Arfa (29) this week. Abidal took part. New meeting in next days. Contract expires [ff]
Bobnak külön. Ezzel megvolt már minden támadó, akit emlegettél a Franciáktól ugye?
Remélem nem igaz. Nem oldaná meg a problémánkat elől. Maximum ha 5. számú támadónak jönne. De annak meg nagyon nincs értelme. Tartom, hogy Suarez mögé kell valaki. Messi és Neymar pótlását megoldhatja a középpályáról több ember is, illetve majd Denis Suarez is. De csatár posztra Munir kevés. Kell valaki aki a boxban megállja a helyét és gólerős.palesz77 írta:Barcelona are interested in Nice attacker Hatem Ben Arfa (29). [l'equipe]
Meg is valaszoltad, en nem akarom, hogy olyan ember jojjon, aki nem tud vedekezni, meg ha mostanaban ez is a modi..visca el barca írta:bellerinnel mi a baj? előre egész pofásan játszik, védekezni mondjuk ő sem tud, de olyat nálunk soha nem is tudtak a szélsők![]()
Igazuk van. Ha egy MU aki az utóbbi években már csak a nevéből él meg tud ilyen szerződést kötni, akkor a Barcának is minimum kell ennyi.Kubla9 írta:60+5 millió bónuszként,de szerintem az eredményfüggő lenne.visca el barca írta:én sehol nem olvastam h a qatar 60 milliót adott volna. ha ez igaz lenne, szerintem már rég rábólintott volna a vezetőség.
Ez kevés volt a vezetőségnek,és mivel a hírek szerint van két olyan cég is aki ennél többet fizetne nem fogadták el az ajánlatot.
A legnagyobb összegű szerződést szeretnék vagy legalább is akkorát amit az MU kötött 90 millió évente.
Oh bocs azt akkor benéztem.visca el barca írta: az összeg jó, csak nem font hanem dollár(a cikkben is benne van amit linkeltél) szóval az cirka 380 millió font
az összeg jó, csak nem font hanem dollárTripleH írta:A Man Utd a Chevrolettől 560mio fontot kap 7 év alatt ami 80m font/év forrás
Az adidas eredménytől függően adja a pénzt.visca el barca írta:csak a tisztán látás végett, a mu évi 60-65 milliót kap a chevrolettől, nem 90-et. az adidastól pedig 10 éKubla9 írta:A legnagyobb összegű szerződést szeretnék vagy legalább is akkorát amit az MU kötött 90 millió évente.
vig évi 75 millió fontot
csak a tisztán látás végett, a mu évi 60-65 milliót kap a chevrolettől, nem 90-et. az adidastól pedig 10 évig évi 75 millió fontotKubla9 írta:A legnagyobb összegű szerződést szeretnék vagy legalább is akkorát amit az MU kötött 90 millió évente.
60+5 millió bónuszként,de szerintem az eredményfüggő lenne.visca el barca írta:én sehol nem olvastam h a qatar 60 milliót adott volna. ha ez igaz lenne, szerintem már rég rábólintott volna a vezetőség.
Erre mondjuk kíváncsi lennék, hogy ki az a középpályás, aki kreatívabb lenne ebbe a Barcába Ininél. Előző 3 meccsén szám szerint 10 olyan labdája volt, amit védelem mögé lőtt be jól - szélső védőknek vagy csatároknak -, vagy teremtett egy megindulása után helyzetet. A szezon legrosszabb meccseinek egyikén, a Celta ellen 5 ilyen labdája volt. Én lehet más meccseket nézek, de hogy idén Inivel mi baj van, azt komolyan nem tudom. A passzjátékával főleg, direkt ezek a hangok miatt csinálok most videót róla meg Busiról - érdekelt, hogy én emlékszem-e rosszulLéfe írta:És sajnos talán legfontossabb egy kreativ középpáyás, mert sajnos Iniesta egyre gyengébb, pedig azt hittem átveszi Xavi szerepét. A többiek nem rosszak, de Rakitics is inkább darál.
Nem hinném, hogy LE számol vele, inkább úgy tűnik SR lesz az egyik emberünk a posztra jövőre.Alves ha távozik, őt biztos pótolni kell, Vidal cserének szerintem megfelelő.
Pontosan kik, mennyiért és miből? Nekem is kéne mondjuk az új Civic TypeR.Léfe írta:Több játékos is kellene, de egy energikus 24-25 éves középső védő nagyon. És sajnos talán legfontossabb egy kreativ középpáyás, mert sajnos Iniesta egyre gyengébb, pedig azt hittem átveszi Xavi szerepét. A többiek nem rosszak, de Rakitics is inkább darál. A jelenlegi védelem és középpálya eléggé középszerü - Barca szinten. Nem véletlen Messi visszalépése középen. Vidál, de főleg Arda nagy melléfogás - még kispadra is.