Remélem nem igaz. Nem oldaná meg a problémánkat elől. Maximum ha 5. számú támadónak jönne. De annak meg nagyon nincs értelme. Tartom, hogy Suarez mögé kell valaki. Messi és Neymar pótlását megoldhatja a középpályáról több ember is, illetve majd Denis Suarez is. De csatár posztra Munir kevés. Kell valaki aki a boxban megállja a helyét és gólerős.palesz77 írta:Barcelona are interested in Nice attacker Hatem Ben Arfa (29). [l'equipe]
Barcelona met with people from entourage of Hatem Ben Arfa (29) this week. Abidal took part. New meeting in next days. Contract expires [ff]
Bobnak külön. Ezzel megvolt már minden támadó, akit emlegettél a Franciáktól ugye?
Barca Igazolások
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Barcelona are interested in Nice attacker Hatem Ben Arfa (29). [l'equipe]
Barcelona met with people from entourage of Hatem Ben Arfa (29) this week. Abidal took part. New meeting in next days. Contract expires [ff]
Bobnak külön. Ezzel megvolt már minden támadó, akit emlegettél a Franciáktól ugye?

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Kicsit túlzás hogy állandóan megverik, volt egy Coutinho aki megforgatta meg talán Costa de van ilyen. Kis rutint szerez odavág és nem lesz kedvük húzogatni.
Viccet félre téve, azért Bellerín nem lenne ám rossz megoldás szerintem sem, de alapvetően oda nem hiszem hogy kéne erősíteni. Dennis jön meg szerintem még fiatalok. Legutóbb pl Baillyt hallottam a Villarrealból. Nekem nagyon tetszik, hogy legfőképpen a Ligában nézelődünk. Akik a felsorolásban voltak meg szerintem olyan emberek, akiket eladni nem feltétlenül akarunk, de nem is ragaszkodunk hozzájuk foggal-körömmel. Én azért pl Vidal-Arda kettősnek feltétlenül adnék még esélyt. Fél év nem lehet elég eldönteni, hogy mi legyen velük, szerintem.

- palesz77
Meg is valaszoltad, en nem akarom, hogy olyan ember jojjon, aki nem tud vedekezni, meg ha mostanaban ez is a modi..visca el barca írta:bellerinnel mi a baj? előre egész pofásan játszik, védekezni mondjuk ő sem tud, de olyat nálunk soha nem is tudtak a szélsők![]()

Adrianot meg siman elpasszolhatjuk, Pedro is nyaron hosszabbitott, aztan 2 honap mulva pakolta is a borondot.. En Matyira nem latok eselyt csak a listarol, szerintem o tuti marad. Tobbieknel en is realisnak latom a transzfert, meg ha nem is ertek egyet mindegyikukkel.
- visca el barca
- Presidente del Barça
bellerinnel mi a baj? előre egész pofásan játszik, védekezni mondjuk ő sem tud, de olyat nálunk soha nem is tudtak a szélsők
amugy meg kétlem h ennyi mindenkit eladnánk. pl. adrianoval is most hosszabbítottak. egyedül a belgánál meg sandronal látok komoly esélyt h elpasszolják, + esetleg a cipődobálót ha valaki fizet érte 30-35-öt. alvessel nem tudom mi lesz, és azt hittem 2018-ig van vele deal, de a transfermarkt 2017-et ír.

amugy meg kétlem h ennyi mindenkit eladnánk. pl. adrianoval is most hosszabbítottak. egyedül a belgánál meg sandronal látok komoly esélyt h elpasszolják, + esetleg a cipődobálót ha valaki fizet érte 30-35-öt. alvessel nem tudom mi lesz, és azt hittem 2018-ig van vele deal, de a transfermarkt 2017-et ír.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- palesz77
Barcelona are willing to sell Adriano, Vermaelen and Sandro for 4-5M (each), Vidal, Alves, Mathieu and Bartra for 9-10M, Arda for 35M. [tv3]
Alvessel és Ardával jobban lehúzhatnánk a kínaiakat..
Ha ez meg igaz, és mindenki távozik, akkor aztán lesz itt mozgás a nyáron. 1-1 jobb és balhátvéd minimum, 2 kh - akkor nem kell csak kettő, ha ifiből hozna fel vész esetére Lucho, de ilyen úgyse lesz -, jön Denis ugye, meg még támadó csere is kinéz. Vidalt mondjuk én megtartanám, de ha SR-t akarja csere jobbhátvédnek Lucho, akkor lehet tényleg el fogja adni a nyáron, és hoz valakit elé..
(Csak ne Bellerínt..
)
Alvessel és Ardával jobban lehúzhatnánk a kínaiakat..

(Csak ne Bellerínt..

Igazuk van. Ha egy MU aki az utóbbi években már csak a nevéből él meg tud ilyen szerződést kötni, akkor a Barcának is minimum kell ennyi.Kubla9 írta:60+5 millió bónuszként,de szerintem az eredményfüggő lenne.visca el barca írta:én sehol nem olvastam h a qatar 60 milliót adott volna. ha ez igaz lenne, szerintem már rég rábólintott volna a vezetőség.
Ez kevés volt a vezetőségnek,és mivel a hírek szerint van két olyan cég is aki ennél többet fizetne nem fogadták el az ajánlatot.
A legnagyobb összegű szerződést szeretnék vagy legalább is akkorát amit az MU kötött 90 millió évente.
Oh bocs azt akkor benéztem.visca el barca írta: az összeg jó, csak nem font hanem dollár(a cikkben is benne van amit linkeltél) szóval az cirka 380 millió font

- visca el barca
- Presidente del Barça
az összeg jó, csak nem font hanem dollárTripleH írta:A Man Utd a Chevrolettől 560mio fontot kap 7 év alatt ami 80m font/év forrás

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

A Man Utd a Chevrolettől 560mio fontot kap 7 év alatt ami 80m font/év forrás
Az adidas eredménytől függően adja a pénzt.visca el barca írta:csak a tisztán látás végett, a mu évi 60-65 milliót kap a chevrolettől, nem 90-et. az adidastól pedig 10 éKubla9 írta:A legnagyobb összegű szerződést szeretnék vagy legalább is akkorát amit az MU kötött 90 millió évente.
vig évi 75 millió fontot
Mivel most jó esély van arra hogy nem indulnak a BL-ben (hála istennek) és bajnokok se lesznek így kevesebb pénzt fognak kapni.
- visca el barca
- Presidente del Barça
csak a tisztán látás végett, a mu évi 60-65 milliót kap a chevrolettől, nem 90-et. az adidastól pedig 10 évig évi 75 millió fontotKubla9 írta:A legnagyobb összegű szerződést szeretnék vagy legalább is akkorát amit az MU kötött 90 millió évente.

60+5 millió bónuszként,de szerintem az eredményfüggő lenne.visca el barca írta:én sehol nem olvastam h a qatar 60 milliót adott volna. ha ez igaz lenne, szerintem már rég rábólintott volna a vezetőség.
Ez kevés volt a vezetőségnek,és mivel a hírek szerint van két olyan cég is aki ennél többet fizetne nem fogadták el az ajánlatot.
A legnagyobb összegű szerződést szeretnék vagy legalább is akkorát amit az MU kötött 90 millió évente.
- visca el barca
- Presidente del Barça
én sehol nem olvastam h a qatar 60 milliót adott volna. ha ez igaz lenne, szerintem már rég rábólintott volna a vezetőség.

Barcelona plan to announce new shirt sponsor in July or August. They have two offers that are higher than 60M offer of Qatar Airways [sport]
Azt hiszem, ebben a topikban volt szó erről a témáról. Úgy tűnik, azért megnyugodhatunk.
Azt hiszem, ebben a topikban volt szó erről a témáról. Úgy tűnik, azért megnyugodhatunk.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- palesz77
Erre mondjuk kíváncsi lennék, hogy ki az a középpályás, aki kreatívabb lenne ebbe a Barcába Ininél. Előző 3 meccsén szám szerint 10 olyan labdája volt, amit védelem mögé lőtt be jól - szélső védőknek vagy csatároknak -, vagy teremtett egy megindulása után helyzetet. A szezon legrosszabb meccseinek egyikén, a Celta ellen 5 ilyen labdája volt. Én lehet más meccseket nézek, de hogy idén Inivel mi baj van, azt komolyan nem tudom. A passzjátékával főleg, direkt ezek a hangok miatt csinálok most videót róla meg Busiról - érdekelt, hogy én emlékszem-e rosszulLéfe írta:És sajnos talán legfontossabb egy kreativ középpáyás, mert sajnos Iniesta egyre gyengébb, pedig azt hittem átveszi Xavi szerepét. A többiek nem rosszak, de Rakitics is inkább darál.

szerk.: Na most meg is néztem csak ezért, a top 5 bajnokság középpályásai közül egyedül Cesc az, akinek több védelem mögé belőtt labdája - through ball - van meccsenként, mint neki.
Nem hinném, hogy LE számol vele, inkább úgy tűnik SR lesz az egyik emberünk a posztra jövőre.Alves ha távozik, őt biztos pótolni kell, Vidal cserének szerintem megfelelő.
Pontosan kik, mennyiért és miből? Nekem is kéne mondjuk az új Civic TypeR.Léfe írta:Több játékos is kellene, de egy energikus 24-25 éves középső védő nagyon. És sajnos talán legfontossabb egy kreativ középpáyás, mert sajnos Iniesta egyre gyengébb, pedig azt hittem átveszi Xavi szerepét. A többiek nem rosszak, de Rakitics is inkább darál. A jelenlegi védelem és középpálya eléggé középszerü - Barca szinten. Nem véletlen Messi visszalépése középen. Vidál, de főleg Arda nagy melléfogás - még kispadra is.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Ezzel nagyon egyetértek. Bár, ha nem távozik senki a védelemből(KH), akkor nem biztos, hogy szükséges lenne oda igazolni. Alves ha távozik, őt biztos pótolni kell, Vidal cserének szerintem megfelelő. Alba mögé sem ártana valaki, aki egy kicsit úgymond megdolgoztatja. Nála látom, leginkább, hogy el van kényelmesedve. Ha fiatalt hoznánk akkor mindenképp Gayá-t mondanám.Léfe írta:Több játékos is kellene, de egy energikus 24-25 éves középső védő nagyon. És sajnos talán legfontossabb egy kreativ középpáyás, mert sajnos Iniesta egyre gyengébb, pedig azt hittem átveszi Xavi szerepét. A többiek nem rosszak, de Rakitics is inkább darál. A jelenlegi védelem és középpálya eléggé középszerü - Barca szinten. Nem véletlen Messi visszalépése középen. Vidál, de főleg Arda nagy melléfogás - még kispadra is.
Középpályán én már Turan érkezése előtt jobban örültem volna egy kreatív középpályásnak. Lucho inkább a "jómunkás" embereket preferálja, csak így nagyon is az MSN-re vagyunk utalva. Egy kreatív középpályással viszont lehetne bővíteni a taktikán, itt leszek majd kíváncsi Denis Suárezre.
Az MSN pótlására is kellene valaki, mindenképp olyan aki a széleken bevethető.
Pedig 3-4 játékost muszáj lesz igazolnunk.Kubla9 írta:Sajnos a teve......kkal nem tudjuk felvenni anyagilag a versenyt.
Ha jó tudom 60+az eladásokból befolyó összeg áll majd rendelkezésünkre igazolni.ők meg csak érte röhögve kifizetik az 50 milcsit.
Nekünk szerintem a lepattanó fog maradni,úgy meg pláne ha nem lesz szponzorunk.![]()
![]()
Szomorú ez hogy a világ egyik legnagyobb csapata nem tudja felvenni a versenyt anyagilag az újgazdag csapatokkal.
Tudom hogy sok név szerepel a köztudatban de valljuk be őszintén,nem mindegyik jelentene igazi erősítést.A védelmet mindenféleképp meg kell hogy erősítsük meg a tridente pihentetéséhez is kell egy ember.
- visca el barca
- Presidente del Barça
ennek ellenére mi több bl-t nyerünk mint ők.. szomorú... az...Kubla9 írta:Szomorú ez hogy a világ egyik legnagyobb csapata nem tudja felvenni a versenyt anyagilag az újgazdag csapatokkal.

Sajnos a teve......kkal nem tudjuk felvenni anyagilag a versenyt.
Ha jó tudom 60+az eladásokból befolyó összeg áll majd rendelkezésünkre igazolni.ők meg csak érte röhögve kifizetik az 50 milcsit.
Nekünk szerintem a lepattanó fog maradni,úgy meg pláne ha nem lesz szponzorunk.
Szomorú ez hogy a világ egyik legnagyobb csapata nem tudja felvenni a versenyt anyagilag az újgazdag csapatokkal.
Nekünk szerintem a lepattanó fog maradni,úgy meg pláne ha nem lesz szponzorunk.

-
- Entrenador del Barça
Több játékos is kellene, de egy energikus 24-25 éves középső védő nagyon. És sajnos talán legfontossabb egy kreativ középpáyás, mert sajnos Iniesta egyre gyengébb, pedig azt hittem átveszi Xavi szerepét. A többiek nem rosszak, de Rakitics is inkább darál. A jelenlegi védelem és középpálya eléggé középszerü - Barca szinten. Nem véletlen Messi visszalépése középen. Vidál, de főleg Arda nagy melléfogás - még kispadra is.
Remélem csak a neve hasonlít Christanval-éhoz, a játéktudása nempalesz77 írta:Christensen