palesz77 írta:Messias2: Az a baj, hogy a jatekosok is igy gondoltak szerintem, meg is lett az eredmenye..

Tegnapihoz kicsit meg lehiggadva. Griezmann szintet lepett iden ismet, eddig az volt a gond vele, hogy a fontos meccseken rendre eltunt, nem kell ecsetelnem gondolom, hogy miert is nincs igy iden.. Nagyon jo a srac, ha nem lenne MSN, nalunk is elnezegetnem, kivancsi vagyok meg tudjak-e tartani a nyaron.

Szerintem nálunk nem igazán élne meg. Szélsőként nem tudom mennyire menne neki, ha Neymar nem lenne, akkor meg a balszélen kéne alakítani, ami még kevésbé feküdhet, mert Messit nem túrja ki. Ő a legjobban a kétcsatáros játékban tud kitűnni, Torres-szel pedig jól elvan, szerintem ebben a helyzetben tudja és hozza is ki a mximumot. Tegnap mondjuk a gólján kívül nem sokra emlékszem tőle, az első félidőben talán egyszer hallottam a nevét. Nem leszólva, mert én is kedvelem a gyereket, az ATMA-ból talán leginkább, emellett technikás is, de itt kételkednék benne. 

palesz77 írta:Koke meg szinten jobb lett szerintem, tavaszra legalabbis nagyon feljavult. Nem a jateka osszkepeben - abban jo volt eddig is igazabol -, hanem az en "maniamban", sokkal tobb open-play helyzetet teremt. Most is, egy olyan meccsen, ahol koze nem volt az Atleticonak a tamadasokhoz, volt egy jo kiugratasa ami epphogy les lett, de 100%-os ziccerbe hozta Torrest, egy jo ivelese a semmibol, amibol szinten fejelni tudtak, es a gol elott is o inditotta be Griezmannt uresbe, aki aztan letette Torresnek, a tobbit meg tudjuk mar. Kivancsi lennek ra is egy jatszo csapatban, szerintem lehetne jobb a mostaninal is meg, meg ha Verratti szintu tehetsegnek nem is tartom. De ha ezt a szintet meg kicsit emelni tudja, es marad ez a mezonymunkaja es "golponterzekenysege" - de szep szot talaltam ki 

-, akkor egyertelmuen a legszukebb elitben lesz a helye a kozeljovoben a kk-k kozott. 

Koke nem rossz játékos, sok erénye van, de szűk elitben nem hiszem, hogy helye lesz. Most sem nagyon tart ott, pedig nem egy tacskó, de a legtöbb csapatban megállná a helyét. Én mondjuk Rakiticet nem adnám oda érte szimpátiától függetlenül. Ő kiválóan illik abba a gépezetbe és a csapat is elég nívót képvisel. Jobb klubba nem feltétlenül lenne ilyen stabil helye, a többi meg visszalépés. 
A Real szerintem minden erőlködés nélkül továbbmegy. Nekik lehet, hogy hiányzik Benzema vagy Casemiro, de az MC jobban megérzi Silva hiányát. Yaya persze jó, hogy visszatér, de valljuk be már nem az a játékos. 
Ha de Bruyne-t meg Aguerot kiveszik a játékból, ami nem lesz olyan nehéz lesimázzák az angolokat. Nem túl jó előjéel ha ilyen Navasoktól kell a csodát várni. 
Én egy 2-3:0-át, esetleg 3:1-et várok.