Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi, Deporra érdemes volt fogadni. Látom sajnos S.Agüeronak nem jött be, de talán másnak igen.geridoss írta:Bob_Marley írta:Fogadóirodák tudták mi a dörgés.Villarreal-Depor meccs előtti oddsokat nem nézte senki? Az is "papírforma" lett végül a kinek a fontosabb a meccs kategóriában.
Deporra 3,1; Villaeralra 2,38 volt az odds.
Bob_Marley írta:Fogadóirodák tudták mi a dörgés.Villarreal-Depor meccs előtti oddsokat nem nézte senki? Az is "papírforma" lett végül a kinek a fontosabb a meccs kategóriában.
Gondolom mert a Sevilla nem igen tud mozogni már a tabellán és a Granadának meg életbevágóan fontos hogy szerezzen pontot.MessiNeymarSuarez írta:Srácok, szerintetek hogy-hogy ilyen magas a Sevilla-Granada meccsre a hazai győzelemre, illetve 1X-re az odds? Sevilla nemgyakran kap ki mostanság otthon, elég erősek hazai pályán.
Nemhiába írtam múltkor, gyűlölöm már őket.soadroli írta:Bandi ezt a Lestert nagyon benéztedde én inkább kussolok, megint nem tippeltem
azt tudom, h az egyik decimal a másik meg fractional, csak sehol nem találom h hol lehetne visszaállítaniS.Agüero írta:Szorzók : Decimális. Beten így van írva.visca el barca írta:gyerekek, vki bwin-es segítsen már rajtam![]()
elállítódott az odds, mindenhol az amerikai típust mutatja (tehát ilyen 11/5, 29/20) a normálisan megszokott 1.50, 2.25 stb helyett. az istennek nem találom hol lehetne visszaállítani
Szorzók : Decimális. Beten így van írva.visca el barca írta:gyerekek, vki bwin-es segítsen már rajtam![]()
elállítódott az odds, mindenhol az amerikai típust mutatja (tehát ilyen 11/5, 29/20) a normálisan megszokott 1.50, 2.25 stb helyett. az istennek nem találom hol lehetne visszaállítani