Barca Igazolások
Eleve úgy érkezett a PL-be, hogy mindenki tudta róla, hogy egy balhés srác. Volt gondja a Lyonnál és a Marseille-nél is. Ezért meglepő volt, hogy a Newcastle leigazolta(előszőr csak kölcsönben). Nagyobb tehetségnek kiáltották ki mint Benzemát, mégis 5 millióért vihető volt, ez is sokat elmond.
Jól kezdett de gyorsan lesérült, elég sérülékeny volt mindig is. 11-12 szezonban aztán nagyon jó volt, de akkor is csak a meccsek felén tudott játszani.
Ezután kezdődtek el a balhék Pardew-el. Pardew keményebb munkára akarta fogni védekezésben. Ben Arfa nem volt hajlandó letámadni, illetve nagyon sok könnyed eladott labdája volt. A Newcastle a kiesés ellen harcolt így elég feszült volt a helyzet amúgy is. A saját csapattársai is nyíltan elkezdték kritizálni a fegyelmetlenségét, főleg Coloccini(kapitány) volt vele elégedetlen. A szurkolók szerették ő pedig ezt ki is használta. Aztán a következő szezonra végképp megromlott a viszonya mindenkivel, meghívza érkezett vissza az alapozásra. Pardew berágott és kölcsön adta a Hull-nak ahonnan 8 meccs után vissza is küldték mert ott is baj volt a hozzáállásával. (Konkrétan Steve Bruce menedzser mondta róla, hogy az utolsó meccsén a MU ellen többet futott a kapusuk mint ő)
Aztán hiába ment el Pardew a Palace-ba, az új edzőt meg se várta, lépett le a Nice-ben, ahol most magára talált.
Kivételes tehetség, de szerintem pont nem hányzik egy olyan személyiség az öltözőből mint ő. Hiába lenne ingyen. Ide olyan ember kell aki tűri a padot is. Ő nem hinném, hogy jó néven venné ha havonta lenne egy meccse.
Jól kezdett de gyorsan lesérült, elég sérülékeny volt mindig is. 11-12 szezonban aztán nagyon jó volt, de akkor is csak a meccsek felén tudott játszani.
Ezután kezdődtek el a balhék Pardew-el. Pardew keményebb munkára akarta fogni védekezésben. Ben Arfa nem volt hajlandó letámadni, illetve nagyon sok könnyed eladott labdája volt. A Newcastle a kiesés ellen harcolt így elég feszült volt a helyzet amúgy is. A saját csapattársai is nyíltan elkezdték kritizálni a fegyelmetlenségét, főleg Coloccini(kapitány) volt vele elégedetlen. A szurkolók szerették ő pedig ezt ki is használta. Aztán a következő szezonra végképp megromlott a viszonya mindenkivel, meghívza érkezett vissza az alapozásra. Pardew berágott és kölcsön adta a Hull-nak ahonnan 8 meccs után vissza is küldték mert ott is baj volt a hozzáállásával. (Konkrétan Steve Bruce menedzser mondta róla, hogy az utolsó meccsén a MU ellen többet futott a kapusuk mint ő)
Aztán hiába ment el Pardew a Palace-ba, az új edzőt meg se várta, lépett le a Nice-ben, ahol most magára talált.
Kivételes tehetség, de szerintem pont nem hányzik egy olyan személyiség az öltözőből mint ő. Hiába lenne ingyen. Ide olyan ember kell aki tűri a padot is. Ő nem hinném, hogy jó néven venné ha havonta lenne egy meccse.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Ben ArDának -
- amúgy milyen problémái vannak a mentalitásával? Meg milyen balhéi voltak? Én nem emlékszem semmire, mert nem is követtem a pályafutását, úgyhogy valaki felvilágosíthatna.

Ha hozzuk is akkor szerintem nem azért mert ingyen lenne hanem mert Enrique személyesen őt akarja. De a csóka mentalitását ismerve kétlem hogy kell nekünk az öltözőbe. Szerintem csak pletyka és inkább Gameiro a valós célpont.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
-
- aka Game90
Ha már ingyen...VV? 

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ingyen minden játékos jó.
Na jó, speciel Patrik Andersson anno nem jött be. 

Köszönöm a válaszokat.
Annó Benzemával ketten voltak a legnagyobb sztárok francia honban, de Ben Arfának jöttek a sérülések, illetve csöppet flegma is volt a srác. Visszatért Franciaországba és azóta megint nagyon megy neki.Kubla9 írta:Gyerekek.
Névről tudom hogy ki ez a Arfa gyerek,de annyira nem vagyok képben a srácról.
Megfelelő lenne ő szerintetek?
Lehet hogy csak azért fog ráesni a választás mert ingyen elhozható?![]()
Örülnék neki, megnyugtató lenne egy jó csere előre is.
Iszonyatosan skillful (angol szóval rövidebbKubla9 írta:Gyerekek.
Lehet hogy csak azért fog ráesni a választás mert ingyen elhozható?![]()

- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Ben Arfát szerintem csak akkor hozzuk, hogy ha tényleg baj lesz a költségvetéssel és olcsón(jelen esetben ingyen) kell hozni valakit. Hasonló kategóriának érzem őt mint volt Affelay. Aki igaz, hogy rengeteget volt sérült, de a Barca után se találta a helyét, nálunk meg csak a Madrid elleni BL-elődöntős gólpassza miatt marad emlékezetes. Ráadásul a francia már 29 éves, meg balhés is. Tipikus olyan játékos aki sokra többre vihette volna a tehetsége alapján, de valahogy még sem úgy alakult.
Gyerekek.
Lehet hogy csak azért fog ráesni a választás mert ingyen elhozható?

Lehet hogy csak azért fog ráesni a választás mert ingyen elhozható?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kubla9 2016.05.06. 20:32:20-kor.
Sakho:“I have faced Messi and I have faced Cristiano Ronaldo, but I've always said that the player who impressed me the most was Hatem Ben Arfa"
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
-
- aka Game90
Én örülnék Ben Arfa-nak.
Amúgy:
Most key passes in this Europa League knockout stage: Biglia 19, Denis 18, Milner, Dockal 16, Coutinho 15.
Amúgy:
Most key passes in this Europa League knockout stage: Biglia 19, Denis 18, Milner, Dockal 16, Coutinho 15.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
Idén bírta a szezont Suarez, de egy sérülés esetén csak az ő posztja nincs megoldva. Messi tud középen játszani, de akkor ha van előtte egy csatár. A boxban harcolni a védőkkel se Neymar és se ő nem képes. Persze Granada-k ellen elég MSN-ből két ember is, de nagyobb meccseken még mindig hiányzik egy gólerős csatár aki padról beállva tudna segíteni. Évek óta hiányzik igazából. Ha nincs Messi vagy Neymar akkor símán elvan a csapat 4-4-2-ben is akár egy kp-val aki feljebb húzodik. Plusz középcsatár érkezése esetén Suarez a szélre is ki tud mozogni, ha meccsen belül kell változtatni.Chino írta: Szerintem pont nem centert kéne igazolni. Úgyis Messi húzódna be, de láttuk, hogy Neymar is jól érzi magát középen, de még Munir is ott van, szélsőket nehezebb pótolni. Rafinha, Iniesta nagyon kényszerű megoldás.
Ezért lett volna tökéletes Nolito. Ő mindkét szélen bevethető és nem gyengülünk vele annyit. Ráadásul jött volna ergo nem hiszem hogy ment volna a rinya. Ha Denis visszajön talán jó lehet Neymar alternatívájaként, de ő is inkább 4-2-3-1 -ben jó szélsőként. Gólokat például ne nagyon várjunk tőlé.
Ben Arfa-t én el nem tudom képzelni itt. Neki hatalmas nagy szabadság kell. Ilyen szoros rendszerben nem hinném, hogy tudna létezni.
- palesz77
Messi 2 hónapig sérült volt, és volt Neymar is eltiltott január után már, mégse játszottak ott. Lucho hál istennek nem vette át Pep jó szokását, hogy középpályásokat játszat a támadó harmadban, remélem nem is szokik rá a jövőben sem. Arda ezzel a sebességgel és akarással a középpályánkra se biztos, hogy jó lesz, Ini meg már vagy 4 éve nem játszott jól szélen.. Majd Denis talán, benne van lendület is, de ő meg nagyon sok hibával játszik egyelőre, kell fejlődnie majd neki is. Úgyhogy bőven lenne hely egy Ben Arda kalibernek szerintem, sőt, kéne is egy ilyen.Bob_Marley írta:Jó hát alapból senkit nem játszat ott, mert az őfelségeket le se hozza.Csak Roberto volt egyszer, mert kényszerűség volt.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ha sok pénzt fizet valaki Ardaért én sem siratom meg de ez másra is igaz.
És sajnos valóban motiváltságbeli gondok is vannak nála, de én egy fél év után engedékenyebb vagyok. Teljes felkészülés, következő év és ha nem megy akkor ez van, rossz házasság kötettett. De addig fél év meccs nélkül és beesés után nem lehet igazán értékelni szerintem, mert speciális eset mind Arda mind Vidal.
Csak Roberto volt egyszer, mert kényszerűség volt.

Jó hát alapból senkit nem játszat ott, mert az őfelségeket le se hozza.Láthattuk azt is, hogy Lucho se Ardát, se Init nem játszatja ott - hál istennek -, és SR se épp megoldás. Szerintem szélső sokkal inkább kéne, bár azt végülis Denis és Rafinha megoldhaták ha úgy van, de a csatárt meg Munir is, szóval.. Kíváncsi leszek nagyon, tuti Gameirot vesszük meg amúgy 40 millióért, mert miért ne.

- Chino
- Llegenda del Barça
Azért sok mi ndent el lehet dönteni. Vidalnak például LE nincs megelégedve az edzéseken nyújtott teljesítményével, ezt nem lehet a fél éves kihagyásra fogni. Ahogy Arda-val sem feltétlen az a baj, hogy még nem illeszkedett be teljesen játékba, vannak még csikorgó porszemek stb. Mintha nem értené miről van szó, de erre még lehetne mondani, hogy majd idővel talán megoldódik, de ennek a jele sem látszik, pedig ő már egy rutinos, kiforrott játékos, aki tudása alapján le tehetett volna valamit az asztalra, de ami igazán probléma, hogy szemmel láthatóan nem is igyekszikúgy, mint kellene. Lehet csűrni-csavarni, de ha már motiváltságbeli gondok vannak nincs itt helyük, főleg annak fényében, hogy van mellette olyan játékos, aki szerintem minőségben bőven tudja pótolni. Rafinha, de még SR is simán lehozza, ráadásul ők még olyan korban vannak (főleg előbbi) amiből sokat lehet tovább fejlődni.Bob_Marley írta: Én azért pl Vidal-Arda kettősnek feltétlenül adnék még esélyt. Fél év nem lehet elég eldönteni, hogy mi legyen velük, szerintem.
Én valamilyen szinten még örülnék is ha menne a török, így több lehetőséget kapna a fenti kettő. Inkább nekik adnék egy év lehetőséget, mint a töröknek. Plusz kaphatnánk érte egy nagyobb összeget is. 30-35 millióért még a mi "eladás-politikánk" mellett is kaphatnánk. Hozzácsapva a 60-at plusz a "kisebbekből" befolyó összegeket, már komoly pénz lenne igazolásokra.
Vidal maradhatna, de ha tényleg ennyire elégedetlen a hozzáállásával LE nem fogom elsiratni.
Szerintem pont nem centert kéne igazolni. Úgyis Messi húzódna be, de láttuk, hogy Neymar is jól érzi magát középen, de még Munir is ott van, szélsőket nehezebb pótolni. Rafinha, Iniesta nagyon kényszerű megoldás.Tromort77 írta: Remélem nem igaz. Nem oldaná meg a problémánkat elől. Maximum ha 5. számú támadónak jönne. De annak meg nagyon nincs értelme. Tartom, hogy Suarez mögé kell valaki. Messi és Neymar pótlását megoldhatja a középpályáról több ember is, illetve majd Denis Suarez is. De csatár posztra Munir kevés. Kell valaki aki a boxban megállja a helyét és gólerős.
Ezért lett volna tökéletes Nolito. Ő mindkét szélen bevethető és nem gyengülünk vele annyit. Ráadásul jött volna ergo nem hiszem hogy ment volna a rinya. Ha Denis visszajön talán jó lehet Neymar alternatívájaként, de ő is inkább 4-2-3-1 -ben jó szélsőként. Gólokat például ne nagyon várjunk tőlé.
Forca Barca!!!!
- palesz77
szerk.: Rivere (president Nice): "Ben Arfa linked to Barça? It's true Barça are among the clubs who contacted Hatem. It's not yet a done deal. I'd be happy for Hatem. You don't reject Barça. If I'd be him, I wouldn't ask questions, I'd just go there!" [f3]
Mi a franc, még a végén tényleg lesz valami a dologból..
Lennének kétségeim az bitzos. Stílusra és posztra pont ilyesmi embert akartam volna mondjuk, de nem tudom, valahogy nem érzem, hogy ő itt nagyot tudna alkotni. Aztán lehet ő lenne a tökéletes csere, meglátjuk. Nem lepne meg, ha csak pletyka lenne, de azért az elnökök nem szoktak csak úgy nyilatkozgatni ilyeneket tudtommal..

Mi a franc, még a végén tényleg lesz valami a dologból..

Asszem pletyka szinten ő is volt már amúgy..Bob_Marley írta:Nem volt meg.A jó öreg Batshuayi nem került pl szóba.

Láthattuk azt is, hogy Lucho se Ardát, se Init nem játszatja ott - hál istennek -, és SR se épp megoldás. Szerintem szélső sokkal inkább kéne, bár azt végülis Denis és Rafinha megoldhaták ha úgy van, de a csatárt meg Munir is, szóval.. Kíváncsi leszek nagyon, tuti Gameirot vesszük meg amúgy 40 millióért, mert miért ne.Bob_Marley írta:Sokkal inkább készebb játékosokra van szükség, s szerintem is pl kifejezett szélsőre kevésbé, mert oda Iniesta, Arda vagy láthattuk Roberto is betud lépni.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nem volt meg.palesz77 írta:Barcelona are interested in Nice attacker Hatem Ben Arfa (29). [l'equipe]
Barcelona met with people from entourage of Hatem Ben Arfa (29) this week. Abidal took part. New meeting in next days. Contract expires [ff]
Bobnak külön. Ezzel megvolt már minden támadó, akit emlegettél a Franciáktól ugye?

Azért azt ne feledjük, hogy Ben Arfa ingyen jönne, azért az nem mindegy. Amúgy a Lyonból pont azért kellett eljönnie, mert összeba.. veszett Benzemával. Lenne feszkó az biztos.Tromort77 írta:Remélem nem igaz. Nem oldaná meg a problémánkat elől. Maximum ha 5. számú támadónak jönne. De annak meg nagyon nincs értelme. Tartom, hogy Suarez mögé kell valaki. Messi és Neymar pótlását megoldhatja a középpályáról több ember is, illetve majd Denis Suarez is. De csatár posztra Munir kevés. Kell valaki aki a boxban megállja a helyét és gólerős.palesz77 írta:Barcelona are interested in Nice attacker Hatem Ben Arfa (29). [l'equipe]
Barcelona met with people from entourage of Hatem Ben Arfa (29) this week. Abidal took part. New meeting in next days. Contract expires [ff]
Bobnak külön. Ezzel megvolt már minden támadó, akit emlegettél a Franciáktól ugye?
Remélem nem igaz. Nem oldaná meg a problémánkat elől. Maximum ha 5. számú támadónak jönne. De annak meg nagyon nincs értelme. Tartom, hogy Suarez mögé kell valaki. Messi és Neymar pótlását megoldhatja a középpályáról több ember is, illetve majd Denis Suarez is. De csatár posztra Munir kevés. Kell valaki aki a boxban megállja a helyét és gólerős.palesz77 írta:Barcelona are interested in Nice attacker Hatem Ben Arfa (29). [l'equipe]
- palesz77
Barcelona are interested in Nice attacker Hatem Ben Arfa (29). [l'equipe]

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Kicsit túlzás hogy állandóan megverik, volt egy Coutinho aki megforgatta meg talán Costa de van ilyen. Kis rutint szerez odavág és nem lesz kedvük húzogatni.
Viccet félre téve, azért Bellerín nem lenne ám rossz megoldás szerintem sem, de alapvetően oda nem hiszem hogy kéne erősíteni. Dennis jön meg szerintem még fiatalok. Legutóbb pl Baillyt hallottam a Villarrealból. Nekem nagyon tetszik, hogy legfőképpen a Ligában nézelődünk. Akik a felsorolásban voltak meg szerintem olyan emberek, akiket eladni nem feltétlenül akarunk, de nem is ragaszkodunk hozzájuk foggal-körömmel. Én azért pl Vidal-Arda kettősnek feltétlenül adnék még esélyt. Fél év nem lehet elég eldönteni, hogy mi legyen velük, szerintem.

- palesz77
Meg is valaszoltad, en nem akarom, hogy olyan ember jojjon, aki nem tud vedekezni, meg ha mostanaban ez is a modi..visca el barca írta:bellerinnel mi a baj? előre egész pofásan játszik, védekezni mondjuk ő sem tud, de olyat nálunk soha nem is tudtak a szélsők![]()

Adrianot meg siman elpasszolhatjuk, Pedro is nyaron hosszabbitott, aztan 2 honap mulva pakolta is a borondot.. En Matyira nem latok eselyt csak a listarol, szerintem o tuti marad. Tobbieknel en is realisnak latom a transzfert, meg ha nem is ertek egyet mindegyikukkel.