Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
mess2009
Director del Fútbol

2016.05.08. 08:30:32

két gyomrost könyvelek el "idénre", az otthoni Reál zakót és a BL. fiaskót a harmadik ma jöhet... :mrgreen:
az itt a baj, hogy ez egyáltalán felmerülhet mint lehetőség. nem gondolom, hogy így lesz de ....az ördög nem alszik.
a többit majd hét óra körül.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.07. 21:14:50

Messias2 írta:Last 7 Catalan derbies at the Camp Nou:
- 7 Barça wins
- 0 draws
- 0 Espanyol wins
- 21 goals for Barcelona
- 2 goals for Espanyol

Holnap győzni kell!!!
Ráadásul az Espanyolnak a második legrosszabb a gólaránya a Levante mögött. Annyira minden mellettünk szól, hogy szinte adja magát, hogy pont ellenünk bukjuk el a bajnokságot.
De csaknem.
Motaro
Jugador del Barça

2016.05.07. 20:57:57

ferninho írta: Hányszor olvastam már el ezt a topikot, mikor egy kis jó kedvre vágytam.... :lol:
Kajak egy csomószor végigfutottam már, best topik ever :D
Kedvencem: "Reyes jön be Beckahm helyett...
Hülye ez a Capello"
:lol:
Hát igen, van akinek ez kell a jókedvhez. Ennél azért színesebb a világ, de te tudod :-)
Messias2
Director del Fútbol

2016.05.07. 20:24:05

Last 7 Catalan derbies at the Camp Nou:
- 7 Barça wins
- 0 draws
- 0 Espanyol wins
- 21 goals for Barcelona
- 2 goals for Espanyol

Holnap győzni kell!!!
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Nero.
Llegenda del Barça

2016.05.07. 12:25:04

Ez leginkább a hidegzuhany kategória volt nálam, mikor átkapcsoltam pont akkor egyenlített Tamudo azthittem elájulok. Utána meg az volt fájdalmas hogy a Mallorca 70 percen át éltette a reményt. Ehhez hasonló azóta se volt. A sorfal, a Getafe vagy a Bayern elleni négyes inkább szégyenkezésre adott okot, az Inter meg Chelsea elleni kiesés pedig nehezen megemészthető kudarcok voltak az elszórakozott ziccerek mennyiségének tekintetében.
2008ban amúgy annak ellenére hogy már nagyon szedett-vedett volt a társaság simán nyerhettünk volna BLt. 180 perc alapján semmivel se voltunk rosszabbak mint a United, akik a Chelsea ellen be is húzták.

De szerintem most nem lesz dráma, ha nem is simán de behúzzuk a maradék kettőt.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
crixus
Entrenador del Barça

2016.05.07. 12:16:12

LG írta: Számomra is szomorú emlék. Ugyanakkor hosszútávon lehet mégis jót tett, hogy nem lettünk bajnokok, hiszen akkor könnyen lehet, hogy Rijkaard nem megy el 1 sikertelen szezon után 2008-ban, és nincs a 2009-es megújulás és triplázás.

Nekem a 2014-es bajnokság elvesztése és a 2012-es BL kiesés nem olyan fájó dolgok, mindkét szezonban magunk alatt teljesitettünk, a játékunkból hiányzott az átütőerő. Más kérdés, hogy még is oda érhettünk volna a csúcsra, de nekem pl. sokkal rosszabbul esett a 2005-ös BL kiesés, akkor alapvetően nagyon jól játszottunk, de a védelmi hibák, a kihagyott ziccerek, az ellenfél szervezettsége és hatékonysága végül a bukásunkat eredményezték.

Még ebben a szezonban a Realtól is kikaptunk tavasszal egy hasonlóan őrült 4-2-es meccsen. Azóta szerintem nem vesztettünk el fontos meccset úgy, hogy jó formában voltunk. A követkző évben már visszaestünk, a 07/08-as mélyrepülés volt, a 08/09-es történelem. 09/10-ben egy kicsit gyengébben muzsikáltunk, amit ki tudott Mourinho Interje használni, 10/11-ben voltunk talán a leginkább megfoghatatlanok, ott még necces meccseink sem nagyon voltak. Aztán jött 3 gyengébb szezon, majd a tavalyi tripla.

A tavalyi és az idei szezonok a felemásságuk miatt különlegesek. Tavaly a szezon második felére jöttünk bombaformába, és ez minden fronton sikerhez vezetett, idén fordítva történt, és vezetett a BL kieséshez, és hogy egy már elődltnek látszó bajnokság újra szoros lett.
Szerintem a 2007-08-as szezon után Rijkaard akkor is repült volna, ha előtte bajnokok vagyunk.
Egyrészt a Graham Hunter-féle Barca könyvre tudok hagyatkozni, ahol ezt írták. Másrészt pedig azok után, ahogy a csapat kicsúszott 2008-ban Rijkaard kezéből, a bajnoki 3. hely pedig garancia lett volna erre.

A 2014-es bajnoki címet azért fájlalom nagyon, mert egy hajszálon múlott és tulajdonképpen a legfontosabb trófeáról van szó. A BL-ben sokat nyom a latba a szerencse, "sorsolás" (bundázás), sérülések, amelyek még ha csak 1-2 hetesek is, de rányomhatják a bélyegüket egy párharc végkimenetelére. A bajnokságban pedig egész évben, 9-10 hónapon keresztül teljesíteni kell, csapatként, cserékkel, edzőkkel, orvosi stábbal, stb együtt. És ha azt nézzük, hogy abban a szezonban 2-szer vertük a Real-t a bajnokságban, az Atletico-tól sem kaptunk ki (ha bár nyerni sem nyertünk ellenük)m igazából csak azon ment el a bajnoki cím, hogy a Levante-Getafe szintű kicsikkel nem bírtunk, elszórakoztuk. Pont, mint 2007-ben, de ezúttal legalább egy olyan csapat lett bajnok, amelyik nem úgy építkezik, hogy zsákszámra szórja a pénzt, nem csapatot vásárol, hanem csapatot épít.
A 2012-es BL-kiesés nekem azért fájóbb a többinél, mert abszolút a kezünkben volt a továbbjutás. 3-1-ről simán továbbmentünk volna, ha Messi nem ront büntetőt. Ráadásul emberelőnyben nyomtunk le 60 percet. És azért nem volt az annyira rossz csapat, sőt. A bajnokságban nem voltunk eléggé motiváltak, plusz a Real is emberfelettit teljesített a pontszámokat nézve, de a BL nekünk állt volna.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.07. 11:51:19

crixus írta:
Én inkább bele sem olvasok. :lol:
2003 nyara óta vagyok Barca-szurkoló, a klubfutballt is azóta követem. A top3 "legfájdalmasabb" futballélményem közül ez a No1. A 2. a 2014-es Atletico elleni utolsó bajnoki, a 3. pedig a 2012-es BL-kiesés a Chelsea ellen...
Remélem az idei év pozitívan zárul. :lol:
Számomra is szomorú emlék. Ugyanakkor hosszútávon lehet mégis jót tett, hogy nem lettünk bajnokok, hiszen akkor könnyen lehet, hogy Rijkaard nem megy el 1 sikertelen szezon után 2008-ban, és nincs a 2009-es megújulás és triplázás.

Nekem a 2014-es bajnokság elvesztése és a 2012-es BL kiesés nem olyan fájó dolgok, mindkét szezonban magunk alatt teljesitettünk, a játékunkból hiányzott az átütőerő. Más kérdés, hogy még is oda érhettünk volna a csúcsra, de nekem pl. sokkal rosszabbul esett a 2005-ös BL kiesés, akkor alapvetően nagyon jól játszottunk, de a védelmi hibák, a kihagyott ziccerek, az ellenfél szervezettsége és hatékonysága végül a bukásunkat eredményezték.

Még ebben a szezonban a Realtól is kikaptunk tavasszal egy hasonlóan őrült 4-2-es meccsen. Azóta szerintem nem vesztettünk el fontos meccset úgy, hogy jó formában voltunk. A követkző évben már visszaestünk, a 07/08-as mélyrepülés volt, a 08/09-es történelem. 09/10-ben egy kicsit gyengébben muzsikáltunk, amit ki tudott Mourinho Interje használni, 10/11-ben voltunk talán a leginkább megfoghatatlanok, ott még necces meccseink sem nagyon voltak. Aztán jött 3 gyengébb szezon, majd a tavalyi tripla.

A tavalyi és az idei szezonok a felemásságuk miatt különlegesek. Tavaly a szezon második felére jöttünk bombaformába, és ez minden fronton sikerhez vezetett, idén fordítva történt, és vezetett a BL kieséshez, és hogy egy már elődltnek látszó bajnokság újra szoros lett.
crixus
Entrenador del Barça

2016.05.07. 11:18:48

Én inkább bele sem olvasok. :lol:
2003 nyara óta vagyok Barca-szurkoló, a klubfutballt is azóta követem. A top3 "legfájdalmasabb" futballélményem közül ez a No1. A 2. a 2014-es Atletico elleni utolsó bajnoki, a 3. pedig a 2012-es BL-kiesés a Chelsea ellen...
Remélem az idei év pozitívan zárul. :lol:
Barcaforever
Director del Fútbol

2016.05.07. 07:49:17

Vasárnap már bajnokok lehetünk, 2 esetben. :mrgreen:

Meg is rakom komboban, hatha. :twisted: :mrgreen:
Kép
ferninho
Madridista

2016.05.07. 00:37:53

Hányszor olvastam már el ezt a topikot, mikor egy kis jó kedvre vágytam.... :lol:
Kajak egy csomószor végigfutottam már, best topik ever :D
Kedvencem: "Reyes jön be Beckahm helyett...
Hülye ez a Capello"
:lol:
madridista
bp20030918
Barça B

2016.05.06. 23:03:57

Ja a régi szép idők amikor még voltak igazán izgalmas meccsek,és nem volt előre elkönyvelve,hogy a Barca lesz a bajnok.Csak sajna a végén a saját hülyeségünk miatt nem lettünk bajnokok. :cry:
Mindegy kinek szurkolsz
Akkor is a Barca a legjobb!
Nero.
Llegenda del Barça

2016.05.06. 22:13:59

http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic ... &start=325" target="_blank

Mi izgalmak voltak. :D :(
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.06. 14:42:21

nagyon durva oddsok vannak 7végére :lol:

van olyan fogadó iroda (nem is egy), ahol így nyomják

H - 1.01
D - 26.00
V - 46.00 (van olyan amelyik 75x pénzt fizet)

:D

valamit nagyon tudhatnak, remélem tényleg ilyen sima lesz :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.05.02. 20:03:32

palesz77 írta:
MessiNeymarSuarez írta:Lucho in the halftime break vs Betis to the players: “Do you want to win the league or not? It looks like you don’t. There’s no speed, no intensity, nothing. It’s as if you had nothing to play for. Pull your socks up or you’re going to throw the title away. You’ll only have yourselves to blame”. (SPORT)
Be van poloskázva az öltöző, vagy nyitva hagyták az ajtót, és hallgatózott az újságíró? Csak mert azért az nemsemmi, hogy szóról szóra tudják idézni Luchot a félidőből.. :D
Szerintem ez kamu. Pláne hogy elvből se nagyon kerülhet ki semmi az öltözőből de Lucho se az a típus aki nehéz helyzetben ostorozná a fiúkat. Kőkemény taktikai elemzésekel meg masszírozással telik el a 15 perc nem pedig a másik szekálásával.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.02. 20:02:07

zola8787 írta:
Nero. írta:Több mint hatvan meccset toltak le idén a fiúk+plusz válogatott.
Ezért kellene lecsökkenteni 2 csapattal 18-as létszámra az első osztályt, ezért kellene a kontinens tornákat eltörölni meg minden második barátságos meccset, illetve ezért kellene az összes országon belüli kupameccseknek 1 párharcosnak lennie. Persze pénz beszél, mi ugatunk, nem vagyok naiv, a lóvésoknak az lenne a legjobb, ha 2 naponta meccselnének.
Viszont ott a túloldal, hogy a kis csapatoknak ünnepnap ha fogadhatják a Realt vagy a Barcat, s a csökkentést leginkább ők szívnák be. Az hogy a spanyol foci ilyen erős köszönhető annak is, hogy van 20 csapat, megtudják magukat mutatni, kölcsön lehet adni. És hozzáteszem mi is kevesebb pénzt kapnánk -4 meccsel.
A 20-ról csökkentést nem tartom jó ötletnek, úgymond ez az ára ha valaki jó, akkor bizony többen is leakarják vadászni és több meccs is van. Viszont a kicsiknek meg létkérdés a bevételek szempontjából.

Egy meccses kupa az jó ötlet, meg én a BL-t is visszahoznám a régi rendszerbe hogy bakker ha már BAJNOKOK Ligája, akkor csak bajnok indulhasson.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2016.05.02. 20:09:23-kor.
Kép
Kép
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2016.05.02. 18:23:42

palesz77 írta: Be van poloskázva az öltöző, vagy nyitva hagyták az ajtót, és hallgatózott az újságíró? Csak mert azért az nemsemmi, hogy szóról szóra tudják idézni Luchot a félidőből.. :D
.ha mondta, ha nem, teljesen igaza volt. Mondjuk ezt a fórum 90%-a is elmondta teljesen ingyen, csak a Fiúk nem olvassák a szünetben a fórumot.:-D
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.05.02. 16:46:49

MessiNeymarSuarez írta:Lucho in the halftime break vs Betis to the players: “Do you want to win the league or not? It looks like you don’t. There’s no speed, no intensity, nothing. It’s as if you had nothing to play for. Pull your socks up or you’re going to throw the title away. You’ll only have yourselves to blame”. (SPORT)
Be van poloskázva az öltöző, vagy nyitva hagyták az ajtót, és hallgatózott az újságíró? Csak mert azért az nemsemmi, hogy szóról szóra tudják idézni Luchot a félidőből.. :D
zola8787
Director del Fútbol

2016.05.02. 16:36:31

Nero. írta:Több mint hatvan meccset toltak le idén a fiúk+plusz válogatott.
Ezért kellene lecsökkenteni 2 csapattal 18-as létszámra az első osztályt, ezért kellene a kontinens tornákat eltörölni meg minden második barátságos meccset, illetve ezért kellene az összes országon belüli kupameccseknek 1 párharcosnak lennie. Persze pénz beszél, mi ugatunk, nem vagyok naiv, a lóvésoknak az lenne a legjobb, ha 2 naponta meccselnének.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.02. 16:08:32

bravo akkor tényleg out 2 hétre, nem is baj, hogy a kupa előtt TS kicsit bemelegít. reméljük egyik meccsen sem lesz túl sok dolga
mondjuk ezt meccsek előtt is lenyomhatná, mert az utóbbi 10 meccsünkből 10x ez ment... első félidő tinglitangli, aztán a másodikban elkezdtünk focizni...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.05.02. 15:37:50

Lucho in the halftime break vs Betis to the players: “Do you want to win the league or not? It looks like you don’t. There’s no speed, no intensity, nothing. It’s as if you had nothing to play for. Pull your socks up or you’re going to throw the title away. You’ll only have yourselves to blame”. (SPORT)
Nero.
Llegenda del Barça

2016.05.01. 22:31:07

Azért a fanyalgóktól megkérdezném, hogy ők mégis hogyan gondolkodnak a fociról. Csak nézzük meg, hogy azok akik jelenleg ott vannak a BLben a 4 között, azok mit produkáltak a hétvégén. A Real és az Atletico gyengébb játékkal nyert mint mi és csak egy góllal, a Bayern ōtlettelenül Xelt, a Cityt meg szépen meghúzta a Soton. Több mint hatvan meccset toltak le idén a fiúk+plusz válogatott. Ilyen soha nem volt, és nem is lesz hogy egész évben megy az örömjáték, gálák évvégén meg nem tudjuk megszámolni a trófeákat. Hol éltek ti...

Ez a tegnapi 0-2 teljesen rendben volt a Betis pályán. Ha bajnokságot nyerünk és kupát akkor olyan tettet hajtun végre ami több mint 15 éve sikerült utoljára. Sokszor az az érzésem hogy itt sokan nem tudnak már "csak" egy bajnokságnak örülni , mert ha nincs mellé a kötelező BL akkor mindenkit kikell rúgni meg el kell adni.

Érdemes megnézni pont a Bob által említett Levante elleni képsorokat, amikor 6 év után tudtunk végre bajnokságot nyerni. Pedig abba az évben már a 16 között búcsúztatott minket a Chelsea, a kupában meg kiestünk a legjobb 32be. Még is nagyobb eufória volt mint egy triplázásnál.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.01. 17:34:14

Pontosítás kedvéért Granada ellen rúgott kései gólt Modric a Betis ellen nem ő lőtte.

Kiállítás után az volt a kérdés, hogy mikorra sikerül bedarálni a meccset, szerencsére Rakitic meg a Betis védelme összehozta az első gólt és a három pont zsebbe is került.
visca el barca írta:vicces lesz az utolsó forduló HA minden így marad addig és ott majd győzünk... nem tudom mennyire lenne ildomos pont egy olyan pályán ünnepelni, ahol a hazai csapat a vereségnek köszönhetően épp kiesik...(a granada egyébként még megy majd a 37. fordulóban a sevillához, ott sem fog nyerni...)
Nekem valamiért rémlik egy olyan, hogy jó 10 évvel ezelőtt talán a Levante ellen nyertük meg úgy a bajnokságot idegenben, hogy Etoo gólt lőtt és mi megnyertük, a Levante kiesett. És ment rendesen a pezsgőzés az öltözőben. Ez szerintem nem gond, nyilván nem felhőtlen az öröm mintha otthon lenne a dolog, de az hogy ezzel a másik csapat kiesett az pont "pech". Mások a célok, ők se hiszem hogy gondot csinálnának ebből.
Kép
Kép
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2016.05.01. 17:11:23

LG írta:
palesz77 írta:Na lehet szavazni. Nem volt egy nagy meccs, de ezekkel lehet bajnokságot nyerni. Külön köszi Adannak, a kifutása nélkül lehet nem lett volna meg. :lol:

u.i.: Betis pályáján toltuk, nem tudom ki mit várt, de ez a játék szerintem várható volt.. Tök elfogadható teljesítmény ez ezen a pályán, még ha nem is volt jó meccs.
Én sem érzem, hogy bármi gáz lett volna, stabilan hoztuk meccset, és ez a lényeg. A két madridi csapat sem gálázott az utóbbi két meccsén, sőt, náluk inkább rezgett a léc.
A Betissel idegenben sosem könnyű, a Real is éppen, hogy tudott nyerni ez utolsó perces Modric lökettel. Hiába 14. helyen állnak, úgy mentek, mintha kiesés szélén állnának. Lehet, hogy nem fociztuk le őket, de a lehetőségeink meg voltak, a sevillaiak pedig gyakorlatilag 10 emberrel védekeztek a tizenhatoson belül. Meg sem próbáltak támadni. Azt hittem, hogy Bravo a sok álldogálásba sérült bele.

Nem volt szemet gyönyörködtető játék tele nagyobbnál nagyobb helyzetekkel, de veszélyben nem nagyon forgott a győzelem. Az MSN-ből pedig talán pont Neymart lehetne kiemelni. Lehet, hogy Suarez lőtt egy gólt, de ezzel csak magát mentette meg, egy mesterhármast össszehozhatott volna, ha jobban figyel, Messi adott egy/két gólpasszt az rendben, de azon kívül nem sokat tett hozzá a játékhoz. A brazil próbálkozott leginkább Suareznek is odatolt egy akkora zsugát, mint Messi, kereste a lehetőséget és rendre megverte a védőit. Ő sem volt igazán jó, de Suareznél és Messinél szerintem többet tett a győzelemért, még ha nem is ő rúgta a gólt vagy adta sz assistot.

Amúgy meg a Real i csak a 78. percben szenvedte ki az egygólos győzelmet és a Rayo is X-elhetett volna az ATMA-val.
Forca Barca!!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.01. 13:02:53

vicces lesz az utolsó forduló HA minden így marad addig és ott majd győzünk... nem tudom mennyire lenne ildomos pont egy olyan pályán ünnepelni, ahol a hazai csapat a vereségnek köszönhetően épp kiesik...(a granada egyébként még megy majd a 37. fordulóban a sevillához, ott sem fog nyerni...)
Kép
Mascherano
Jugador del Barça

2016.05.01. 12:53:01

Nero. írta:
Yokozuna írta:Hát a mai meccs alapján kéne dönteni, akkor ebből a csapatból Mascot, Piquét, Rakiticet tartanám meg a kezdőbe, és Messit meg Suarezt cserének. A többi mehetne amerre lát. De ha megnyerjük a bajnokságot, akkor minden egész más lesz.
Az a baj, hogy jövőre telibe ugyanez a 11 játékos lesz a gálakezdő, és szerintem már idén kiismertek minket. Mondjuk én nem tudnám megmondani, hogy hol kéne belenyúlni.
Pontosan ez baj szerintem is , hogy nem lehet senkit kicserelni a kezdocsapatbol, mert ez a csapat nagyon jo jatekosokbol all egytol egyig. Ha meg valaki jot igazolunk az meg nem akar padozni. Kiismerni pedig csak remelem ,hogy nem fognak es tud ujat mutatni LE mint eddig mindig.
Més que un club !
Válasz küldése