Az Atma teljesen az edzőjének leképeződése, ezért nem szeretik sokan. Mindent a cél érdekében, focizva, csalva a játékot, sokszor visszataszító módon szimulálva és alattomosan focizva, de hozzák az eredményeket. Van, akinek ez bejön, van akinek nem. Meglátjuk a döntőben, hogy ezzel mire mennek a Real ellen. Egyébként mikor fociznak azt nem végzik rosszul, csak az a bajom, hogy ez a foci egyre kevesebbet tesz ki egy egy mérkőzésen.
Van igazság abban amit mondasz, de én személy szerint imádom ezt a stílust. Pontosabban nem a szimulálást meg a felesleges erőszakot, ezeket én is gyűlölöm. De magát a stabil védelmet, a játékmenet nyers fizikai párharcokká való lealacsonítását nagyon szeretem. Ez valóban nem esztétikus, de az esélytelenebb csapat mégis hogyan játszon a nálánál erősebb ellen? Nyíljon ki és vigyorogva szaladjon bele a késbe, és örüljenek, hogy ha csak 4-0-ra kapnak ki? Egy középcsapatnak, vagy magas szintű, de labdazsonglőrökkel nem kifejezetten rendelkező csapatnak muszáj inkább arra törekedni, hogy kevesebb gólt kapjon, nem pedig arra, hogy többet lőjjön.
Ha legalább valamilyen szinten partyba lenni...