Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én sem Lopezt venném most elé. Volt egy-két húzása, de semmi komoly. Az ilyen sunyi taposásokat meg hasonlókat hanyagolta. Nagyobb büntetés volt neki, hogy pofázott meccs előtt, aztán 5X szedhette ki a labdát a hálóból, Rafinha góljánál még megalázóbb lehetett.recrea írta:Ezt spec én is így láttam (legalábbis a ráutaló magatartást), cserébe bele is szálltam volna az egyik szögletnél, szigorúan a két gólom utánntibi67 írta:Nem is értem a vitát!Verbálisan esetleg a lelkét lehet valakinek megsérteni,de az még sérülést nem okozott senkinek.Pau Lopez viszont a meccs elején a földön fekvő Suarezbe szándékosan belesarkal és utána mellkason tapossa.
Amúgy jól írod Bob, Messinek és Suareznek is voltak patkány dolgai, ez benne van a fociban, ahogy mondani szokták, akinek nem tetszik, az menjen sakkozni.
Ezt spec én is így láttam (legalábbis a ráutaló magatartást), cserébe bele is szálltam volna az egyik szögletnél, szigorúan a két gólom utánntibi67 írta:Nem is értem a vitát!Verbálisan esetleg a lelkét lehet valakinek megsérteni,de az még sérülést nem okozott senkinek.Pau Lopez viszont a meccs elején a földön fekvő Suarezbe szándékosan belesarkal és utána mellkason tapossa.
Matyi már leírta, hogy mit tett, nem akarom túlragozni és egy újabb vitába is fölösleges belemenni. Nálad ez belefér nálam már nem , meggyőzni egymást úgyse fogjuk tudniBob_Marley írta: Mert mit csinált? Végig szinte faarca volt, pedig kapta az ívet. Röhögött meg megpaskolta Suarez fenekét.
Ne már, hogy ez legyen a gaztett hogy odasuhint igen direkt paprikázva a csatárt majd az meg összefogja a lábát. Tudom hogy azt írtad nem kell félteni, de ez aztán tényleg nem lehet vita tárgya szerintem hogy az ég egy adta világon semmi nem volt. Akkor szögletnél vonuljon le az összes, mert ott ennél nagyobb bűnök vannak és akkor még arról nem is beszélve, amit nem mutat a kamera.S.Agüero írta:Mondjuk odarúgott a földön fekvő Suárezbe, nem mintha amúgy őt félteni kéne, csak na. Meg ő taposta meg Messit kezét/lábát a téli meccsen, stb...Mert mit csinált? Végig szinte faarca volt, pedig kapta az ívet. Röhögött meg megpaskolta Suarez fenekét.
De ne kezdjük újra.
Mondjuk odarúgott a földön fekvő Suárezbe, nem mintha amúgy őt félteni kéne, csak na. Meg ő taposta meg Messit kezét/lábát a téli meccsen, stb...Mert mit csinált? Végig szinte faarca volt, pedig kapta az ívet. Röhögött meg megpaskolta Suarez fenekét.
Mert mit csinált? Végig szinte faarca volt, pedig kapta az ívet. Röhögött meg megpaskolta Suarez fenekét.Alfa írta:Nála gusztustalanabb játékost ritkán lát az ember. Talán a Mourinho alatti Pepe nyomja csak le. Undorító...brownieheaven írta:Nem tudom hogy ez szóba került-e már, de amennyiben valaki kételkedik még, hogy Pau López az éveleji gyökérkedéseiért kapott-e elégtételt vasárnap, ebben a videóban megtalálja a választ:
https://www.youtube.com/watch?v=3kLeRRKj1FU" target="_blank
Szerencsétlennek majdnem minden gól után kiröhögik a képét, végére még majdnem meg is sajnáltamfőleg amikor az egész Camp Nou őt idiótázza
Nála gusztustalanabb játékost ritkán lát az ember. Talán a Mourinho alatti Pepe nyomja csak le. Undorító...brownieheaven írta:Nem tudom hogy ez szóba került-e már, de amennyiben valaki kételkedik még, hogy Pau López az éveleji gyökérkedéseiért kapott-e elégtételt vasárnap, ebben a videóban megtalálja a választ:
https://www.youtube.com/watch?v=3kLeRRKj1FU" target="_blank
Szerencsétlennek majdnem minden gól után kiröhögik a képét, végére még majdnem meg is sajnáltamfőleg amikor az egész Camp Nou őt idiótázza
ezt tegnap is láttam valakitől, felejtsétek már el ezt a hülyeséget, hogy a utolsó fordulóban rápihenhetnek a bl-re. az utolsó bajnoki meg a bl között van 2 hét, ez a mai pörgésben egy óriási szünet.Kovbal88 írta:Örülök, hogy az Atletico biztosan nem lesz bajnok, legalább jobban mehet a BL-re
Getaféval szemben is jobbak.BarcafanTomee írta:Eldőlt, hogy szombaton 17:00-kor játszunk a Granada ellen illetve a Madrid a Depor ellen. Érdekes, hogy az utolsó fordulóban nem egy időben lesznek a meccsek.
Igen, bent maradt a Granada mert jobb az egymás elleni eredménye a Gijónnal szemben, így max csak a Getafe előzheti be.