Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Számomra nem szimpatikus, amit Pique csinál, de abban igazad adok, hogy a a madridisták hülyesége, hogy egyből ugranak a provokációra. Ettől csak vérszemet kap, és mindig rá fog tenni egy lapáttal.Kash írta:Ez mind a balett hibája, ha nem lennének ilyen ellenszenvesek akkor ez mind meg se történne.Kovbal88 írta:Szerintem túlzásba viszi, de ha ez a hobbyja akkor érthető. A Real-Barca viszonynak biztosan nem tesz jót. Amúgy nem kellene komolyan venni.
Am viccen kívül, próbálom behelyettesíteni magam egy madrid szurkoló helyére, próbálok úgy gondolkodni mint ők, és egyszerűen nem tud izgatni, nem idegesítő.
Most pedig mint egy Barca szurkoló, és dettó ugyanaz, nem idegesítene, ha pl Ramos vagy Pepe ilyet nyilatkozna, mit számít az, amit ők mondanak? Piquének is csak annyit kellene nyilatkoznia, hogy "A közelmúltban elért sikerek a Barca dominanciájának a bizonyítványa", és ennyivel le is kellene zárni a balettes témát, ha most megnyerik a 11. bl-t akkor sem lesznek jobbak a Barcánál, de ilyen dolgokon is csak a divatszurkolók tudják magukat felidegesíteni, az igazi Madrid szurkolók valószínűleg csak legyintenek egyet.
Cukkolja csak őket tovább, mint riválisnak, ez a dolga, ha ez nem tetszik nekik lehet menni sírni, hogy ez a csúnya Piqué megint megcsinálta.
Ez mind a balett hibája, ha nem lennének ilyen ellenszenvesek akkor ez mind meg se történne.Kovbal88 írta:Szerintem túlzásba viszi, de ha ez a hobbyja akkor érthető. A Real-Barca viszonynak biztosan nem tesz jót. Amúgy nem kellene komolyan venni.
Gerard Piqué írta:"Nem tudom, hogy hol van a különbség. Most mi vagyunk az a csapat, amelyik többet nyer. Feltételezem, hogy a játékosok képességeiben keresendő a differencia. Most rajtunk a sor, később lehet ők jönnek, ahogy már történt a múltban. Nagyon nehéz elképzelni, hogy ismét egy ilyen tehetséges csapat álljon össze a Barçában."
Tényleg utolsó lesz, mert OFF itt, de hirtelen a Barca megtanult focizni 1959-60as szezonban vagy mégis, hogy hogy akkor már ott voltak a BEK elődöntőben??? Igen, ott a Real ejtette ki őket, de rá egy évre már a Barca győzött a legjobb 16ban és egészen a Döntőig elmentek...MessiNeymarSuarez írta:Szép dolog, amikor azt nyomják hogy "10 BL 10 BL mindenkinél jobbak vagyunk!!"
Amiből igazából 6 őskori BEK, amiket akkor nyertek amikor épp elindult a sorozat, és nagyon gyerekcipőben járt a nemzetközi összecsapás, mellesleg lényegében a Real volt akkor az igazán pénzes klub, igazán nehéz dolguk lehetett, mint kb a Barcának egy Portugál bajnokságban....![]()
![]()
Mégis úgy tesznek, mintha tényleg 10 BL lenne, és mindegyiket a modern foci korszakában nyerték volna, na az lenne a nagy dolog,nem az ősi agyagedények...![]()
100 év múlva meg majd toljuk le nagyívben a mostani Barcás éveket, mert olyan régen volt?S.Agüero írta:Annyira aranyosak, mikor a 10 BL trófeával vagánykodnak, meg a múltban elért sikerekkel.
Pikének biztos nyomta a lelkét részegen a bajnokságot ünneplő buszon CR hülye gólöröme.
Telitalálat a mondat, tökéletesen jellemzi a Real szurkolókat, a játékosokat és a vezetőket. Pontosan ezzel lettek eszméletlen szimpatikusak a galaktikus érában, a sok birka meg azt hiszi, h azért utálta őket mindenki, mert hülyére nyerték a trófeákat. Ahalestat írta:Már csak ezmiatt is be kell húzni a BL-t.
Hogy ne felejtsék el 11 BL az nem 5 és hogy 32 liga cím pedig meg mindig több mint 24.
Nálatok egy ilyen provokáció miatt egyből kitesznek az oldalról, mint a macskát .....lestat írta:
Már csak ezmiatt is be kell húzni a BL-t.
Hogy ne felejtsék el 11 BL az nem 5 és hogy 32 liga cím pedig meg mindig több mint 24.
Én tökéletesen megértem, hogy Piqué miért antipatikus nem csak a Real-szimpatizánsoknak, és egyes Barca-szurkolóknak is.lestat írta:Már csak ezmiatt is be kell húzni a BL-t.
BizonyS.Agüero írta:Mondjuk ők nem a pályák szurkálták egymást, hanem Twitteren.Bob_Marley írta:Büszke vagyok Piqure. Így kell ezt csinálni. Pályán nincs barátság és "ölre kell menni" de ha vége a harcnak akkor letészem a fegyvert.De ez tényleg szép volt.
![]()
Mondjuk ők nem a pályák szurkálták egymást, hanem Twitteren.Bob_Marley írta:Büszke vagyok Piqure. Így kell ezt csinálni. Pályán nincs barátság és "ölre kell menni" de ha vége a harcnak akkor letészem a fegyvert.
Ha jól láttam nem volt már mögött senki, csak egy Espanyol játékos, akitől simán gól.Bob_Marley írta: Valóban fontos volt, de szerintem az mellément volna. Esetleg mögötte még álltak, de az Espanyol játékos meg masszív lesen volt.