Pont ez a lényeg, hogy a pályán mi van. Gólt rúgtunk és ment tovább az élet. És én nem láttam tőle a nagy provokálást (pont ez van a videóban, hogy szinte végig kussol vagy ő is röhög). Ha csak nem azt, hogy odasuhintott, de még csak nem is rúgott az Isten áldjon meg titeket. De ezzel az erővel Suarez meg összefogta a lábát. Ez aztán tényleg semmi volt. Ment is tovább mindenki. Ebbe mi volt a gusztustalan azt aztán tényleg nem tudom felfogni. Előtte levő meccsek meg totál lényegtelenek, mert nem befolyásolja az itteni dolgokat. Nem akarom semmire kihegyezni, de ilyenből lesz előítélet, hogy xy azért ilyen meg olyan, mert volt anno ilyen meg olyan.

Most most van, volt meg volt. De ez kisbetű, itt a lényeg, hogy a csávó szinte nem is csinált semmit, mert még csak módja se volt rá.
Provokálás meg pofázáshoz meg annyit, hogy pont hogy őt ugatták le nem épp irodalmi stílusban. Arra akarom kihegyezni és ez is volt az alapkérdésem, miért lenne Pau egy undorító féreg? Semmit nem csinált, odarúgott (suhintott) na bumm. Akkor legyünk tárgyilagosak, Messi is egy patkány meg Surez is. És pont hogy nem, mert derbi volt és egyik se különb a másiknál. Vége van akkor meg megy mindenki a dolgára.