Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mindhárom nagyon messze van Alves képességeitől. Vidal egy futóbolond, Robi mezőnyben jó de soha nem fog tudni úgy összejátszani Messivel mint a brazil, Marquinhos meg a PSGbe se fér be.S.Agüero írta:Vidal és SR megoldja.És szerinted mégis ki lesz helyette?A kegyvesztett Vidal az oda kényszerült SR vagy a vakhangya Douglas vagy veszünk valakit?Egyet értek a reményeddek de a következő szezont tutira 80%-ban végigjátsza.
De én pont ezért hoznám Marquinhost, aki középen és jobboldalt is megállja a helyét.
Vidal és SR megoldja.És szerinted mégis ki lesz helyette?A kegyvesztett Vidal az oda kényszerült SR vagy a vakhangya Douglas vagy veszünk valakit?Egyet értek a reményeddek de a következő szezont tutira 80%-ban végigjátsza.
Én is. Vannak még kiváló meccsei, de az egész szezont már nem tudja magas szinten lehozni. Úgy vettem észre, LE is így gondolkozik, azért játszatja az utóbbi időben SR-t újra jhv-ként.S.Agüero írta:Alves szerintem jövőre már nem lesz kezdő, legalábbis remélem...barca0417 írta:Viszont akkor jelen állás szerint jövőre megint ugyanaz lesz a kezdő ami idén meg ami tavaly is tulajdonképpen? Én bízom benne hogy nem így lesz. És nem azért mert bárki is gyenge lenne belőle, de már csak motiváció fenntartása miatt is kell változtatni. És kellenek olyan emberek akik komolyan konkurenciát jelenthetnek a mostani kulcsembereknek. A mostani pad gyenge bárhogy is nézzük.
És szerinted mégis ki lesz helyette?A kegyvesztett Vidal az oda kényszerült SR vagy a vakhangya Douglas vagy veszünk valakit?Egyet értek a reményeddek de a következő szezont tutira 80%-ban végigjátsza.S.Agüero írta:Alves szerintem jövőre már nem lesz kezdő, legalábbis remélem...barca0417 írta:Viszont akkor jelen állás szerint jövőre megint ugyanaz lesz a kezdő ami idén meg ami tavaly is tulajdonképpen? Én bízom benne hogy nem így lesz. És nem azért mert bárki is gyenge lenne belőle, de már csak motiváció fenntartása miatt is kell változtatni. És kellenek olyan emberek akik komolyan konkurenciát jelenthetnek a mostani kulcsembereknek. A mostani pad gyenge bárhogy is nézzük.
Alves szerintem jövőre már nem lesz kezdő, legalábbis remélem...barca0417 írta:Viszont akkor jelen állás szerint jövőre megint ugyanaz lesz a kezdő ami idén meg ami tavaly is tulajdonképpen? Én bízom benne hogy nem így lesz. És nem azért mert bárki is gyenge lenne belőle, de már csak motiváció fenntartása miatt is kell változtatni. És kellenek olyan emberek akik komolyan konkurenciát jelenthetnek a mostani kulcsembereknek. A mostani pad gyenge bárhogy is nézzük.
Én a mi szemszögünkből nézem a dolgokat, mert pl. ha beütne a baj és Piqué meg Masch is lesérülnének vagy valami, jobban bíznék egy Bartraban aki itt nevelkedett és a képességei meg a mentalitása is meg van, mint valaki idegenben aki most jött a csapathoz és kitudja mennyire tud beilleszkedni lásd.: Douglas, Vermaelen, Vidal, Turan.palesz77 írta:Alba végigjátssza a szezon 90%-át jóesetben, ha meg Adriano elmegy, szinte tuti, hogy hozunk valakit mögé - hírek is vannak erről bőven. Meg ha jobban belegondolunk, idén is Matyi Alba elsőszámú helyettese javarészt, mégse játszik Bartra. Lucho meg pont azért nem engedi el, amiért Montoyát is itt tartotta tavaly, mert szereti, ha 50 ember van a keretben, és legeslegvégső esetben is lehet valakihez nyúlni. De számolni érezhetően nem számol vele, most is rögtön kikerült a keretből, amint Matyi felépült.Nero. írta:Mathieure inkább Alba posztján fog számítani Enrique mivel elmegy Adriano, úgy hogy jövőre meglehetnek a percek szerintem. Nem véletlenül nem engedjük el.
Meg azt se értem, hogy ő miért maradna. Van még hátra elég sok év a pályafutásából, bármennyire is szereti a Barcát, kétlem, hogy a padon szeretné eltölteni a karrierje 90%-át..
Amúgy én egyetértek azzal amit írsz, meg mindenkit tudja szerintem, hogy hogy viszonyulok Bartrához,de ez a hajó már elment sajnos, ideje lenne továbblépnie mindkét félnek.
Alba végigjátssza a szezon 90%-át jóesetben, ha meg Adriano elmegy, szinte tuti, hogy hozunk valakit mögé - hírek is vannak erről bőven. Meg ha jobban belegondolunk, idén is Matyi Alba elsőszámú helyettese javarészt, mégse játszik Bartra. Lucho meg pont azért nem engedi el, amiért Montoyát is itt tartotta tavaly, mert szereti, ha 50 ember van a keretben, és legeslegvégső esetben is lehet valakihez nyúlni. De számolni érezhetően nem számol vele, most is rögtön kikerült a keretből, amint Matyi felépült.Nero. írta:Mathieure inkább Alba posztján fog számítani Enrique mivel elmegy Adriano, úgy hogy jövőre meglehetnek a percek szerintem. Nem véletlenül nem engedjük el.
Ezt szerintem mar kb. 200x átragtuk.Bartra nem lesz soha meghatározó játékosa a csapatnak mert valamilyen okból sem Tito, sem Martino, LE pedig különösen nem bízik benne.Ez három edző.Nem tudjuk miért szerintem nem is fog kiderülni soha lehet valami az edzésen nem úgy megy vagy okoskodik (bár nem olyannak látom.)de tény az hogy a karrierjét teszi kockára ha marad.palesz77 írta:A következő év miben lesz más, mint az idei, vagy a tavalyi? Mert folyton ezt olvasom - nem csak tőled, csak most reagálok rá -, hogy jövőre majd játszatja Bartrát, de miért tenné? Millió plusz egy lehetősége lett volna idén is Luchonak arra, hogy egy kicsit is komolyabban számoljon vele, egyszer sem tette meg. Mitől változna ez jövőre? Nem bízik benne, ez tisztán látható, nem tudom a következő szezontól miért kezdene el.. Most is letolt egy baromi jó meccset pár hete, azóta megint semmi.Nero. írta:és van annyira konzervatív hogy inkább lehetőséget ad Bartrának aki szintén egész korrekt, minthogy horrorösszegért jöjjön egy zsákbamacska.
Erre amúgy én is kíváncsi leszek, remélem legalább az EB-n játszik majd, ha már a karrierjét kockáztatta a tornáért..S.Agüero írta:Mathieu meg öreg és sérült lesz valószínűleg jövőre, de ne legyen igazam.De necces lesz neki mostantól, már idén is többet volt sérült szerintem, mint tavaly - lehet nem, de úgy érződött nekem -, most egy kétséges lábbal és +1 évvel ez csak romlani fog szerintem is.
A következő év miben lesz más, mint az idei, vagy a tavalyi? Mert folyton ezt olvasom - nem csak tőled, csak most reagálok rá -, hogy jövőre majd játszatja Bartrát, de miért tenné? Millió plusz egy lehetősége lett volna idén is Luchonak arra, hogy egy kicsit is komolyabban számoljon vele, egyszer sem tette meg. Mitől változna ez jövőre? Nem bízik benne, ez tisztán látható, nem tudom a következő szezontól miért kezdene el.. Most is letolt egy baromi jó meccset pár hete, azóta megint semmi.Nero. írta:és van annyira konzervatív hogy inkább lehetőséget ad Bartrának aki szintén egész korrekt, minthogy horrorösszegért jöjjön egy zsákbamacska.
Erre amúgy én is kíváncsi leszek, remélem legalább az EB-n játszik majd, ha már a karrierjét kockáztatta a tornáért..S.Agüero írta:Mathieu meg öreg és sérült lesz valószínűleg jövőre, de ne legyen igazam.
Olvastan, hogy szélső. Mussachiora írtam. Mathieu nagy spanja Enriquenek, biztos hogy számol vele és nem is olyan rossz, és van annyira konzervatív hogy inkább lehetőséget ad Bartrának aki szintén egész korrekt, minthogy horrorösszegért jöjjön egy zsákbamacska.visca el barca írta:oyarzabal nem védő. már ha erre írtad azt amit.Nero. írta:Nincs felesleges 40-50 millánk védőre úgy, hogy jövőre még nem fogja megbontani a Pique-Masch tengelyt.
oyarzabal nem védő. már ha erre írtad azt amit.Nero. írta:Nincs felesleges 40-50 millánk védőre úgy, hogy jövőre még nem fogja megbontani a Pique-Masch tengelyt.
Csak Gameiro vagy Nolito fog jönni, Denis Suarez mellett persze. Még mindig van rá egy fogadásom. Nincs felesleges 40-50 millánk védőre úgy, hogy jövőre még nem fogja megbontani a Pique-Masch tengelyt.visca el barca írta:hogy meglegyen a 168. név is a kalapban
Barcelona are following Real Sociedad winger Mikel Oyarzabal (19), who has a 40M buyout fee. [md]
Musacchio-nak tavaly volt egy komoly sérülése azután pedig gyorsan került vissza a kezdőbe, nem csoda, hogy lesérült, sokat játszott hirtelen. Rendes alapozással nem hinném, hogy lenne vele bármi gond. Képességei alapján nem tudom mire lenne jó, de a sérülésekkel nem hinném, hogy gond lenne.Chino írta:
Musacchio-tól pedig az ég mentsen. Kb. olyan porcelánlábú, mint Adriano és Vermaelen együttvéve. Ha jól tudom jelenleg is sérültlistán van. És személy szerint amit én láttam tőle, nem ejtett ámulatba, pedig nem olyan fiatal már ő sem. Akkor inkább 100X Hummels, de rá már lecsapott a Bayern. Igazából nem értem ők miért gyűjtik ennyire a kh-kat. Javi M, Boateng, Benatia (Badstuber) most Hummels. Badstuberen kívül szinte bármelyiket megirigyelhetne egy nagycsapat, akár a kezdőjébe.
Ha mindenképp fiatal kh-t akar LE, akkor szerintem vagy Marquinhos vagy Giménez lehetne megoldás. Laporte ugye kiesett. Kár, hogy az uru-ról nincsenek hírek. Lehet, hogy nehéz lenne elhozni, de Ardat is sikerült idecsábítani, aki az egyik legfontosabb emberük volt. Visszadhatnánk nekik plusz kapnak 5-10 milliót és jöhet az uru. Szerintem sokkal jobb, mint Laporte, főleg ha az uccsó két szezonjukat összehasonlítjuk. Sajnos nincsenek hírek vele kapcsolatban. Még egy évig el lehetne a Piqué-Masch kettős mellett, gyűjthetné a játékperceket, aztán beszállhatna az argentin helyére.
Azt én sem értem igazán, hogy Rafinha miért értékelődne fel ennyire Neymar mellett vagy éppen fordítva. Az biztos, hogy jól mezognak együtt, de ennyiből még komoly következtetést nem igazán lehetne levonni.Kovbal88 írta:
Szerintem mi nem ugyanazt a Barcát nézzük!
Neymar erősége, hogy képes megverni szélen az emberét egy az egyben, és jövőre lehet igazán jó, amikor együtt játszhat Rafinhaval.
Aztán Arda és Vidal még most kezdek el játszani, kell még idő nekik, Vidalt nem nagyon ismerem, de Arda a nem éppen gyenge Atletico kiemelkedő játékosa volt.
Matyi (Mathieu) meg akkor se ért 18-at mikor megvettük. 6 millilót se kapnánk érte, és előtte még venni kell egy középhátvédet, mielőtt eladnád.
Munir se éppen kimondottan az a tipikus középcsatár alkat, nem az a robbanékony erős játékos aki magával ránt három embert.
Bár lehet, hogy tévedek.
Igazából az a durva, hogy lesz Denissel 7 ember 3 posztra, és abból kőkemény 0 olyan stílusú játékos van, mint Busi. SR játszott már jól vkp-t, de nem megy neki annyira mint Sergionak, más meg nem is tud ott játszani. Úgyhogy én őszintén kétlem, hogy Busi távozásával számolna a klub, és szerintem Pep se vinné el tőlünk.mess2009 írta:van egy gyanúm: az hogy a Barcában a középpályán most van egy kis tolongás lehet hogy amiatt alakult így mert Busi lelépésével számolnakGuardiola lehet hogy meghúzza....
Elméletileg mi is figyelünk fiatalokat, ott van Bailly vagy Christensen például, rájuk emlékszem csak most így hirtelen. Marquinhost én még mindig nem látom, hogy hogy lehetne elhozni, úgyhogy van egy olyan tippem, hogy a te vágyad teljesül majd..roby122 írta:Igen, ha nem hajkurásznánk Marquinhost 3 éve 50 milliós ajánlatokkal, akkor lehet, hogy nem csak 1-2 embert tudnánk venni abból a 60+eladások pénzből, hanem többet is.
...
Nem mindig a kész játékosokban kéne gondolkodni.
...
Igazából most jön ki az. hogy Alba mögé jó lenne egy fiatal balhátvéd, mert a spanyol nagyon el van kényelmesedve. Most ha Adriano helyett megint hozunk egy 30 éves csere balhátvédet az akkor megint sokat fog játszani Alba helyett.
Igen, ha nem hajkurásznánk Marquinhost 3 éve 50 milliós ajánlatokkal, akkor lehet, hogy nem csak 1-2 embert tudnánk venni abból a 60+eladások pénzből, hanem többet is.mess2009 írta:60 M jószerével két emberre lehet elég, de LE. -nek először meg kell emésztenie a legutóbbi "bevásárlását"! ha ő akarta őket és ha nem akar totál hülyének tűnni a két csávó (Vidal és a török) eladása szerintem szóba sem jöhet.
Nagyon érzi egymást a két brazil, mint régen Messi meg Alves, persze bármi lehet még...palesz77 írta:Ez kicsit off, de itt mire gondolsz? Mitől lesz jobb Rafinha mellett?Kovbal88 írta:és jövőre lehet igazán jó, amikor együtt játszhat Rafinhaval.