2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
hát' nekem inkább úgy tűnik neked sikerült kevésbé burkoltan (meglehetősen ostoba fordulattal) fikáznod engem.visca el barca írta:na, akkor miután sikerült megint burkoltan fikáznod egy jó nagyot, várom, hogy felsorold azokat a csatárokat az elmúlt 150 évből, akik minden 100%-os ziccerüket beverték.
elég lesz csak három név
1.
2.
3.
A clear cut chance az, amikor a csatártól mondhatni teljes joggal elvárható, hogy berúgja a helyzetét. Általában 1v1-ezés a kapussal, vagy pár méterre kaputól, stbstb. Nyilván ez is stat csak, úgyhogy nem teljesen pontos, de amikor valaki 25-ről rálövi, az nem ez a kategória. Csak a szemléltetés kedvéért, ilyen volt pl a Real, az Espanyol vagy a Granada ellen kihagyott ziccere.ntibi67 írta:Ez egy kicsit nekem magas...szóval Ronaldo amikor távolról lövöldöz azt ő nem érzi ziccernek?
Pontosan, ennek bizonyítására idézek egy hszt a La Liga topicból:Normandia írta:Azért ez így nem igaz. Azt, hogy ilyen szezont tudott futni nagyban köszönhető a fent említett két játékosnak. Nem kissebbítve a teljesítményét, nélkülük nem érte volna el. Messit meg ki tudja elhalványítani?.Yokozuna írta:Igazi főnyeremény ez az ember. Jobb igazolás Neymarnál és elhalványítja Messit.
Ebből látszik, hogy itt nagyon nem arról volt szó, hogy a másik kettőnek nem ment, és Suarez húzta helyettük a csapatot. Épp ellenkezőleg, nagyon nagy szerepük volt benne, hogy Suarez ilyen eredményes lehessen.
Csak Ronaldo rálövöldözi messziről, Suarez meg ziccereket hibázik, ami azért nagy különbség.Nem ismerek minden statisztikát,de úgy tudom Ronaldonak több probálkozásból lett kevesebb gólja.Tehát Suarez hatékonyabb.
Egyébként az utolsó 5 meccsre ebben nagyon feljavult:palesz77 írta: Nyilván ilyen nincs, de azt is tény, hogy Luis hagyta ki a legtöbb ziccert a top ligákból..![]()
Nyilván ilyen nincs, de azt is tény, hogy Luis hagyta ki a legtöbb ziccert a top ligákból..visca el barca írta:na, akkor miután sikerült megint burkoltan fikáznod egy jó nagyot, várom, hogy felsorold azokat a csatárokat az elmúlt 150 évből, akik minden 100%-os ziccerüket beverték.
Azért ez így nem igaz. Azt, hogy ilyen szezont tudott futni nagyban köszönhető a fent említett két játékosnak. Nem kissebbítve a teljesítményét, nélkülük nem érte volna el. Messit meg ki tudja elhalványítani?.Yokozuna írta:Igazi főnyeremény ez az ember. Jobb igazolás Neymarnál és elhalványítja Messit.
Amikből értékesített vagy 15-öt, meg e mellé még jött vagy 10 olyan gól, ami full lehetetlen szituációból születettCseri írta:
Az a durva,hogy,ha a szezonban, csak a 100% közeli helyzeteit beveri bőven 40 felett termelt volna
Az a durva,hogy,ha a szezonban, csak a 100% közeli helyzeteit beveri bőven 40 felett termelt volnazola8787 írta:Aranylabdát tuti, hogy nem fog kapni, egy fél órás baki parádét simán össze lehetne vágni róla, néha annyit szerencsétlenkedik (persze ez nem probléma, mert mellette lövi sorra a gólokat).MQuCsabi írta:Most így mi lesz, lehet, hogy kap egy aranylabdát is? Jó, mondjuk ahhoz nagyon jó ősz is kellene produkálnia. Sajnos, ha a Real megnyeri a BL-t ,Cé kapja szerintem, de, ha az nem lesz meg, Suarez odaérhet.
Viszont tényleg nehéz eddig megmondani, hogy kik a legjobbak 2016-ban, nálam egy játékos sem nő a többi fölé, egyedül Mascherano-t tudnám kiemelni, persze neki 0-hoz közeli az esélye (igen tudom, Canraváró is kapott annó lasztit).
Suárez meg az utolsó fordulóban lő egy mester hármast, 40 gól és 16 gólpassz, úgy gondolom több, mint nagyszerű szezont futna így
Neki meg ott a Copa. Ott is villanthat Lajosunk.zeus021 írta:Azért ne feledjük idén van EB is, szóval aki ott esetleg nagyon alakít az jó eséllyel pályázhat a díjra... nem vagyok oda az Atletico Madrid játékáért, meg úgy az egész csapat nem igazán szimpatikus, de úgy érzem egy jó francia EB szerepléssel és Atletico BL győzelemmel Griezmann lépne elő fő esélyessé
Titkon azért bízom benne, hogy Suárez besöpri
Aranylabdát tuti, hogy nem fog kapni, egy fél órás baki parádét simán össze lehetne vágni róla, néha annyit szerencsétlenkedik (persze ez nem probléma, mert mellette lövi sorra a gólokat).MQuCsabi írta:Most így mi lesz, lehet, hogy kap egy aranylabdát is? Jó, mondjuk ahhoz nagyon jó ősz is kellene produkálnia. Sajnos, ha a Real megnyeri a BL-t ,Cé kapja szerintem, de, ha az nem lesz meg, Suarez odaérhet.
meg. 37 gólja van, higuainnak eddig 33 (ma lőtt egyet, még kb 30 perc van a genoa meccsből), cuncilinek úgyszintén 33, jónás meg beragadt a végére. nagy csodának kell ahhoz történnie, hogy innen elbukja.Feast4 írta:Na most már nagyon úgy fest meglesz az a cipő...