Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gyerünk, ki kell bírnimessideco írta:Még egy páran adósak vagyunk a darabbal, holnap igyekszem megnézniNehéz szülés sajnos nekem ez az alkotás
Nos a film tökéletes. Simán kötelező anyagnak tenném minden közgazdasági, pénzügyi egyetemen, mert a film azt sugallja, hogy bizony a jeles pénzügyi "szakemberek" hozzá nem értése okozta az összeomlást.Normandia írta:A nagy dobás:
Holnap bővebben.
Értékelésem 9/10.
Irtam már, egy hszel lejebb(csak másképpzola8787 írta: Meg pár millióan nincstelenek lesznek, de értem, hogy miről írsz, csak ez tényleg olyan film, amit átéltünk és nem a csattanóra vár az ember, hanem ahogy eljutunk odáig.
Én is inkább a csattanós filmeket szeretem, emellett az igaz sztorikat is, filmnézés után egyből keresek is rá neten
Srácok már most elvagytok maradva, igaz csak holnap lenne a határidő, de eddig 10-ből 5-en véleményeztük. Hajrá-hajrá.
messideco ha gondolod jöhet az ajánlásod, ilyen fesztiválszerű 0. naposan
Meg pár millióan nincstelenek lesznek, de értem, hogy miről írsz, csak ez tényleg olyan film, amit átéltünk és nem a csattanóra vár az ember, hanem ahogy eljutunk odáig.hajnesz írta: Arra gondoltam, hogy húzzák majd a végletekig, mindenki hülyének gondolja őket, és láss csodát, mindenki meggazdagszik, happy end. Kb erre gondoltam rögtön a film elején is, hogy valószinüleg ez lesz. Sok helyre odarakják, hogy "igaz történet",de azért pár csavart beleraknak, hogy felturbózzák kicsit
Arra gondoltam, hogy húzzák majd a végletekig, mindenki hülyének gondolja őket, és láss csodát, mindenki meggazdagszik, happy end. Kb erre gondoltam rögtön a film elején is, hogy valószinüleg ez lesz. Sok helyre odarakják, hogy "igaz történet",de azért pár csavart beleraknak, hogy felturbózzák kicsitMarco írta:Ezt hogy érted? Mert az már az első percben tisztázva van, hogy ez a gazdasági válságról szóló igaz történet. Nem igazán lehet kiszámíthatósággal vádolni.hajnesz írta:kiszámitható
Ezt hogy érted? Mert az már az első percben tisztázva van, hogy ez a gazdasági válságról szóló igaz történet. Nem igazán lehet kiszámíthatósággal vádolni.hajnesz írta:kiszámitható
Ezt másold be a keresőbe: The Two EscobarsMQuCsabi írta:The two Escobars ról tudna nekem valaki küldeni torrent linket privátban? ÉN nem találom fent magon
Pedig én is onnan szedtem. Most telóról vagyok, ha hazaérek segítek, bár addigra megoldódik valószínűleg.MQuCsabi írta:The two Escobars ról tudna nekem valaki küldeni torrent linket privátban? ÉN nem találom fent magon
Na ez hatalmas gond, azonnal fejezd bemessideco írta:
@zola
Vezetem excelben az értékeléseket, ha nem gond
Na, akkor még semmessideco írta: - a filmeket tulajdonképpen nézni is érdemes, elvégre azért van, szóval nem felejtsétek el eme apróságot.
Ezt azért cáfolnám, mert párban benne voltam. Nem hiszem hogy a filmek ilyensége miatt bukott volna meg a dolog, sőt általában az elején mindig nagy a lelkesedés ahogy most is, de elkezdődtek lemaradások és végére csak páran fejezték be. De pl szerb/szláv filmekről ha szó van, akkor lui ajánlása a a "Világ nagy és a megváltás a sarkon ólálkodik" film val. soha a büdös életben nem jutott volna el hozzám és remek alkotás (plusz olyan hosszú a címe, hogy egy életre megjegyzi az ember.P.U.Y.O.L. írta:Én még nem néztem meg amúgy.
Tudom, hogy ismert film és talán nem is a legszerencsésebb olyat ajánlani, ami abszolút aktualitás, de még mindig jobb, mint valami nézhetetlen kenyai, szerb, bolgár film...(sanszos, hogy az ilyen ritkaságok miatt bukott be az összes korábbi próbálkozás...)
Bocsánat, pedig végignéztem (csak lehet, hogy nem a legelejétőlhajnesz írta:Kikérem magamnak, én értékeltem először a filmet![]()
(8/10)