Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én sem értem miért nem frissíti a közepét. Be lehetne most darálni az urakat, ehelyett várják a tiziket.Nero. írta:Thomas-Torres cserére miért várunk még?
Daniloval persze hogy gyengült, de kényszerű csere volt.LG írta:Az érem másik oldala, hogy a gól előtt is benne volt, hogy kontrából kapnak egyet. Szóval megértem, hogy nem kockáztatnak.MessiNeymarSuarez írta:Nem kellene visszaállni...Megfojtották a Realt, aminek eredménye egy gól...Most megint magukra húzzák, taps....
Van még két cseréjük, ez azért előny lehet!
A Real pedig szvsz gyengült Iscoval és Daniloval.
Hátulról, nyújtott lábbal érkezett. Akár el is törhetett volna Carrasco lába. Nem azt mondom, hogy teljesen egyértelmű piros volt, de egy szavatok sem lehetett volna, hogy ha a bíró leküldi Ramost.Veidt_madridista írta:Sima elkesett becsuzas, nem utolso emberkent.recrea írta:Simán lehetne ilyenre pirosat dobni.

Mennyire ironikus lenne, ha Ronaldo most kihagyná a tizit...Bob_Marley írta:Nyugi sör van, részegedés még nincs jöhetnek a tizikAz idény talán két legjobb kapusa meg eldöntheti.
Az a baj, hogy nem volt utolsó ember, és Ramos még pont jókor szabálytalankodott.recrea írta:Simán lehetne ilyenre pirosat dobni.

Messze a meccs leggyengebbje nem is kerdes.Initom írta:Csak én érzem úgy,hogy Ronaldo túl sokat driblizik?![]()
(aztán majd lehet lő erre egy gólt...
)

Az érem másik oldala, hogy a gól előtt is benne volt, hogy kontrából kapnak egyet. Szóval megértem, hogy nem kockáztatnak.MessiNeymarSuarez írta:Nem kellene visszaállni...Megfojtották a Realt, aminek eredménye egy gól...Most megint magukra húzzák, taps....
Jogos.Nero. írta:Miert all vissza az Atleti??? Eldonthettek volna rendes jatekidobe a 2x15ot megint nem birjak
Tiziket??? Az még vagy 4 sör, és a Veszprém döntőbe jutása óta (közben) iszok/ittam...Bob_Marley írta:Nincs szégyenkezni valója a Ticonak, de a kapu előtt igazi ziccert nem tudnak kialakítani sajnos. Grizi meg majd az Eb-n.
Koke-Carrasco puszi. Tiziket