Bajnokok Ligája & Európa Liga
Na, Marci is lesántult.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Igen. Ramos elölrébb volt, ha beleért akkor azért(hivatalosan az ő gólja), ha meg nem akkor meg azért mert jóeséllyel kapuszavarás.Vakmacska írta:Én totál elfeledkeztem a meccsről, csak a hosszabításban jutott eszembe.
A real gólja tényleg lesgól volt?
SZERK:NA egy kezezésből ítélt szabadból betalál-e a REal?!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2016.05.28. 23:15:00-kor.
Igen.Vakmacska írta:Én totál elfeledkeztem a meccsről, csak a hosszabításban jutott eszembe.
Én totál elfeledkeztem a meccsről, csak a hosszabításban jutott eszembe.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
2 cseréje is van, míg a Realnak már nincs.Vakmacska írta:nekem tűnik csak úgy, hogy hogy a real játékosok jobban kidöglöttek?
a ticonak meg van még cseréje, nem?
Mostmár csak 1, mert Saul,Thomas Partey csere jön.
SZERK: Így hogy ezt leírtam, Filipe Luis is leült, szóval ő is cserés lesz
Annyira érzem hogy ma Roni gólt fog pakolni.
nekem tűnik csak úgy, hogy hogy a real játékosok jobban kidöglöttek?
+ sok minden egyéb. Szerintem ma is ugyanannak a csapatnak szurkolunk, még ha nekem nem is annyira jön be a stílusuk, mint neked.Bob_Marley írta:Hubi nekem is a kedvencem. Látod valamiben egyetértünk.LG írta:Bármi is lesz a vége, nem mondhatjuk, hogy nem izgalmas a meccs. Persze nem az igazi úgy, hogy mi nem vagyunk ott, plusz igazából még az Atletico győzelmének sem tudnék teljesen őszintén örülni, de mégis élvezem meccset, bár ebbe a fél üveg Hubertus is benne lehet.Na jó Inter is na meg a Barca

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Most ha lenne, és behozna Simeone 2 olyan friss játékost, akik el tudják dönteni a meccset, illetve végső esetben tizikben is jók, akkor megnyerné jóeséllyel a meccset, de szerintem nem fog cserélni.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Hubi nekem is a kedvencem. Látod valamiben egyetértünk.LG írta:Bármi is lesz a vége, nem mondhatjuk, hogy nem izgalmas a meccs. Persze nem az igazi úgy, hogy mi nem vagyunk ott, plusz igazából még az Atletico győzelmének sem tudnék teljesen őszintén örülni, de mégis élvezem meccset, bár ebbe a fél üveg Hubertus is benne lehet.

Bármi is lesz a vége, nem mondhatjuk, hogy nem izgalmas a meccs. Persze nem az igazi úgy, hogy mi nem vagyunk ott, plusz igazából még az Atletico győzelmének sem tudnék teljesen őszintén örülni, de mégis élvezem meccset, bár ebbe a fél üveg Hubertus is benne lehet. 

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Nem lenne rossz, ez a kapu elé engedés kb öngyilkos taktika.recrea írta:Én sem értem miért nem frissíti a közepét. Be lehetne most darálni az urakat, ehelyett várják a tiziket.Nero. írta:Thomas-Torres cserére miért várunk még?
Meg lehetne fogni őket főleg 2 friss cserével, tizi párbaj meg mindig zsákbamacska
Én sem értem miért nem frissíti a közepét. Be lehetne most darálni az urakat, ehelyett várják a tiziket.Nero. írta:Thomas-Torres cserére miért várunk még?
Thomas-Torres cserére miért várunk még?
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Így a vége előtt ki merem jelenteni,hogy Godín a mérkőzés embere. Valami elképesztően tanári produkciót rak le a pályára ma. Hasonló a másik oldalon Ramos.
No meg Carasco...mióta beállt megváltozott a játék képe.
No meg Carasco...mióta beállt megváltozott a játék képe.

Abi & Tito
Daniloval persze hogy gyengült, de kényszerű csere volt.LG írta:Az érem másik oldala, hogy a gól előtt is benne volt, hogy kontrából kapnak egyet. Szóval megértem, hogy nem kockáztatnak.MessiNeymarSuarez írta:Nem kellene visszaállni...Megfojtották a Realt, aminek eredménye egy gól...Most megint magukra húzzák, taps....
Van még két cseréjük, ez azért előny lehet!
A Real pedig szvsz gyengült Iscoval és Daniloval.
Isco meg azért kellett, mert nagyon nyomott az Atletico, teljesen be is vált, ott voltak az Atleti gól előtt a hatalmas lehetőségek, be kellett volna rúgni, ennyi.
madridista
Hátulról, nyújtott lábbal érkezett. Akár el is törhetett volna Carrasco lába. Nem azt mondom, hogy teljesen egyértelmű piros volt, de egy szavatok sem lehetett volna, hogy ha a bíró leküldi Ramost.Veidt_madridista írta:Sima elkesett becsuzas, nem utolso emberkent.recrea írta:Simán lehetne ilyenre pirosat dobni.
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Hátulról páros lábbal, az nem elkésett belèpő, labda már méterekre volt.
Első a realé volt, második a ticoé.
Meglátjuk mi lesz a hosszabbításban.
Kíváncsi vagyok hogy a mezőny messze leggyengébbje fogja e a gólt lőni. Adja magát. (Ronaldo)
Első a realé volt, második a ticoé.
Meglátjuk mi lesz a hosszabbításban.
Kíváncsi vagyok hogy a mezőny messze leggyengébbje fogja e a gólt lőni. Adja magát. (Ronaldo)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Mennyire ironikus lenne, ha Ronaldo most kihagyná a tizit...Bob_Marley írta:Nyugi sör van, részegedés még nincs jöhetnek a tizikAz idény talán két legjobb kapusa meg eldöntheti.

Azért a tizipárbajhoz kell még pár sör nekem, tiziknél valahogy mindig izgulok, semlegesként is...Mi lenne ha a mi csapatunkkal lenne tizipárbaj?!

Az a baj, hogy nem volt utolsó ember, és Ramos még pont jókor szabálytalankodott.recrea írta:Simán lehetne ilyenre pirosat dobni.

Azért most más lesz, mint két éve:
Lélektani előny a matracosoknál.
Most a Realnál volt kényszerű csere, és Danilo eddig szerencsére fogalmatlan. Ahogy az Isco-Kroos csere sem jött be nekik.
A Real mindhárom cseréjét felhasználta, az AM-nek még van kettő.
Az Atleti nem játszott velünk rangadót pár nappal a döntő előtt.
Szóval most már úgy érzem, legyakják őket.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2016.05.28. 22:47:31-kor.
Zidane az összes cseréjét eljátszotta, Simeonenak meg még van 2. Abszolút verhető a Real ma este.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nyugi sör van, részegedés még nincs jöhetnek a tizik
Az idény talán két legjobb kapusa meg eldöntheti.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=57DFB004
Comment of the day erre a képre:
NSO szerkesztősége:
"Griezzman: Ó, én nem, köszi
"
Amúgy tejoég, mekkor élmény lehet amikor épp gólt szerez a kedvenc csapatjod, és melléd rohan épp 2 játékos...
Én majd összehuggyantanám magamat örömömben, akkor is ha Matyi-Douglas rohanna mellém (sőt sokkal inkább Lord Douglas, mint Messi
)
VEB: Én is attól félek, hogy ez lesz, aztán hirtelen a világ legjobbja lesz és egész meccset ő játszotta be és mindent neki lehet köszönni
Comment of the day erre a képre:
NSO szerkesztősége:
"Griezzman: Ó, én nem, köszi

Amúgy tejoég, mekkor élmény lehet amikor épp gólt szerez a kedvenc csapatjod, és melléd rohan épp 2 játékos...
Én majd összehuggyantanám magamat örömömben, akkor is ha Matyi-Douglas rohanna mellém (sőt sokkal inkább Lord Douglas, mint Messi

VEB: Én is attól félek, hogy ez lesz, aztán hirtelen a világ legjobbja lesz és egész meccset ő játszotta be és mindent neki lehet köszönni

Ez így korrekt. Nem lett volna jó ha egy lesgól dönt. Persze az Atmának szurkolok, de akkor is.
Amit viszont nem értek, az a 3 csere Zidanetól a 75. percben és az hogy Ronaldo bent maradt és Benzema ment le. Teljesen egyértelmű számomra, hogy Ronaldo SÉRÜLT. Egyszerűen nem tud sprintelni. A futás a maximum amit tud és abból is ha láttunk 3at. Elképesztő. Igazi edző ilyent nem csinál akármilyen nagy játékos is Ronaldo (olyan kb mint 98ban Ronaldo
)
Amit viszont nem értek, az a 3 csere Zidanetól a 75. percben és az hogy Ronaldo bent maradt és Benzema ment le. Teljesen egyértelmű számomra, hogy Ronaldo SÉRÜLT. Egyszerűen nem tud sprintelni. A futás a maximum amit tud és abból is ha láttunk 3at. Elképesztő. Igazi edző ilyent nem csinál akármilyen nagy játékos is Ronaldo (olyan kb mint 98ban Ronaldo

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tobias88 2016.05.28. 22:46:07-kor.
94:39 6 - 1
Messze a meccs leggyengebbje nem is kerdes.Initom írta:Csak én érzem úgy,hogy Ronaldo túl sokat driblizik?![]()
(aztán majd lehet lő erre egy gólt...
)
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- visca el barca
- Presidente del Barça
nyugi, csak minket húznak. jobb lett volna ha a real az első félidőben ver 6-ot és akkor nem kell itt feszengeni
ronaldo a 122. percben véletlenül belebotlik a labdába és isten lesz.

ronaldo a 122. percben véletlenül belebotlik a labdába és isten lesz.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...