ferninho írta:
Érdemes James helyzetét a legfőképp megvizsgálni, konkrétan Zidane alatt nem hogy kezdő alig volt, de még csereként se ő volt az első opció és alig játszott... Régebben tudjuk, hogy a 70-80 millás playereknek folyamat játszania kellett, most mégse... Vagy ez az első jele annak, hogy Perez hagyja Zidanet, vagy nem tudom...
Bár ahogy ismerem Perezt egy rendes Vkp helyett idefogja hozni Pogbát azt megint felborul a KP.....

Azért Beniteznek rohadtul meg volt kötve a keze, ezt szerintem egy madridista sem tagadhatja. Ahogy ezt a fentebbi állításod is igazolja. Többek között ezért van edzőkeringő. Az pedig, hogy Benitez-t nem komálták a játékosok elég vice-versa dolog. Sok furkálódás volt ott már. Speciel én nem tartom akkora érdemnek. A pincérrel is elég eredményes volt azért a csapat, a mutatott játékot szerintem sokan túlzásba viszik. Kicsit más a szemüveg. Amikor Zidane alatt játszik gányul a csapat akkor az a "spanyol hagyatéka", ha gála van akkor meg a francia egy zseni. Ha pedig a Bl-t nézzük, pont Benitez alatt találkoztatok az egyetlen értelmes csapattal a döntőig és egy X meg egy győzelem jött össze. (hogyan az most mindegy)
Ezt az ágat minden bizonnyal behúztátok volna. Kíváncsi lennék, mit kapott volna Benitez egy Wolfsburg elleni zakó, a City elleni párharc vagy egy így kicsikart döntő után. Tartom hogy Zidane csak nyerhetett ezzel a kinevezéssel. Ha nem nyertek semmit ráfogják Benitezre, ha igen akkor meg egy zseni.
Az Aranylabda szerintem is Suarezt illetné meg. Ha mezőnymunkáról beszélünk az uru kb. kétszer annyit tett le az asztalra, a góljai nagyon fontosak voltak mellesleg az 59 találata mellé kiosztott 26 assistot is. Cr érdemeit nem akarom elvitatni, de ő sokszor már középcsatárt játszott, olyan gólok elmaradtak tőle amik korábban. Amiket ő dolgozott ki, cselekkel betört stb. Nála felhozzák, hogyan vitte a hátán a csapatot a góljaival, akkor ez Suarezre is bőven igaz. Amikor például Messi kidőlt, Neymarral simán elvitték a csapatot a klub VB legjobbja és gólkirálya lett (rendben az decemberi cím, de a szezonjához tartozikstb.. Illetve Cr látványosabban, leginkább gólok tekintetében jobban kiemelkedett Benzema (akinek nagyon gyenge szezonja volt) és Bale közül, mint Suarez Messi és Neymar közül.
Csak hát a pr. Jó ha a harmadik lesz. A győztes Messi és Cr közül úgyis az lesz, akinek a címeit nagyobbnak veszik. Általában ilyenkor úgyis a Bl nyom többet a latba, szinte mindig onnan kerül ki, plusz szerintem szeretnék ha szorosodna a verseny Messi és közte.
Azt nem hiszem, hogy elfelejtődne, hogyan tudott nyerni most a Madrid. Legalábbis ha van igazság. Nekünk még mindig felemlegetik a Chelsae elleni meccset. pedig az elődöntő volt. Mondjuk ez is sántít, mert ellenünk is tévedtek bőven vagy elég az Inter elleni párharcunkat nézni. De kicsit elkanyarodtam.
Én nem tudlajdonítok egyébként túl nagy jelentőséget ennek. Megnyertétek, rendben gratula. Azért nem fáj annyira, mert látványosan nem túl magabiztos teljesítménnyel és meggyőzően a gyengébb ág ellenére. Sosem gondoltam volna, hogy ilyet mondok, de sajnálom az ATMA-t, annak ellenére hogy utálom azt a bandát. Összeraktak egy ütős csapatot, nem sztárcsapat és még bírói hiba ellenére is csak hajszállal múlt, hogy ne ők nyerjenek.
(lehet, hogy titkon azért nem olyan őszinte a madridisták öröme sem, mondjuk kíváncsi lennék mi lenne fordított esetben)
Nem kell annyit rugózni, hoy megnyerte, meg hogy nyerte meg a Real, azzal kell foglalkozni, hogy jövőre mi kerüljünk oda és üssük őket.