MQuCsabi írta:Szerintme lehet negatívkodni, és kell is. A hibákat ugyan úgy ki kell emelni és nem elfelejteni, hogy ettől még mindig gyenge az utánpótlásképzésünk.
LG írta:Egyet értek, de ennek a dolognak is van másik oldala, amit nagyon jól bemutatott a South Park egyik epizódja (17. évad, 10. rész: A hobbit) Sokszor olyanok is megkapják a hater jelzőt, akik csak reálisan próbálnak látni bizonyos dolgokban, és nem mennek el a tömeggel.
Meg kell találni az arany középutat ebben is, és ez sokszor nehéz.
Ezekkel egyetértek, de én arról beszélek, hogy a többség sokszor átesik ló túloldalára, és már mindenben betegesen a rosszat keresi. Legalábbis én rengeteg ilyennel találkoztam, és ami híreket olvasok, rengetegen is csinálják ezt. Például szerintetek az normális, hogy letettek egy űrsiklót egy üstökösre, és azért lett híres az ügy, mert a pasi
ilyen inget hordott - amit egy nő nemű barátja csinált neki -, és ezen fellázadtak a feministák? Nálam ez már a ló túloldala bőven. De vannak női fórumozók is, őszintén kérdezem őket, hogy ez tényleg ennyire sértő, hogy balhét kelljen csinálni belőle?

Nyilván vehetett volna fel másik inget is, de szerintem a pali azt se tudta kb mi van rajta, a tetkóit se fedte el, pedig azt se díjazzák sok helyen.. Kétlem, hogy bármi bántó szándékkal tette volna amit, ahhoz képest meg nagyobb sajtóvisszhangot kapott, mint a kenyai mészárlás anno.
Tudom, hogy ez már nem pont az EB téma, de ott se értem, hogy miért zavar az valakit, hogy az ország többsége örül egy ilyen sikernek. Mindenki tudja, hogy amúgy sok minden nincs rendben, senki nem hiszi, hogy ez megold bármit is, de attól még azon kiakadni, hogy most épp ennek örül szinte az egész az ország.. Én nem értem a dolgot.