Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Közel 6 éve olvasom és veszem a katalán SPORT-ot és még soha nem hozott le hülyeséget.palesz77 írta:Akkor miért? A Sport is olyan ökörségeket tud írni, hogy ihaj..Barcaforever írta:Majd ha a SPORT lehozta, utána elhiszem.![]()
8 évre azért "Zsoldost" igazolni az minőségi döntés. És akkor azért Alves a legdrágább védőként érkezett aztán Ronaldoval borult a piac, azóta van ez.hajnesz írta: Tudom,
"10évre megoldhatjuk vele a posztot"
Aztán Alves, aki a világon az egyik a legjobb a posztján, ő is "csak" 8 évig húzta nálunk.
Ezzel se értek általánosságban egyetS.Agüero írta:Igen, de általában az, aki drágább, jobb is.hajnesz írta: Azt azért nem kell elfelejteni, hogy drága játékosnál bőven többen bukhatunk anyagi szempontból, mint az ilyen "nem szimpatikus" Matyi, Nolito, Bravo igazolásoknál.![]()
Persze sok ellenpélda van erre is.
Igen, de általában az, aki drágább, jobb is.hajnesz írta: Azt azért nem kell elfelejteni, hogy drága játékosnál bőven többen bukhatunk anyagi szempontból, mint az ilyen "nem szimpatikus" Matyi, Nolito, Bravo igazolásoknál.
Nem feltétlen Stones, de az "ízlésemnek" Marquinhos óta ő az első akit tartok valamire. Így szerintem a rizikó is kisebb.visca el barca írta:én értelek, kérdés, hogy ér e annyit. amugy kizártnak tartom h megvegyük, nem fogunk egy ilyen játékosért 60 milliót kifizetni. ha jól tudom tavaly a cselzi ennyivel próbálkozott és simán elhajtották őket.
Azért Suinál a formajavulás hónapok alatt zajlott le.noname írta:Turant látom az emberek nagy része teljesen leírja. Jövőre dől el h mire képes. Sokan Suarezt leírták, most pedig alighanem stabilabb helye van a csapatban, mint Messinek.
és arra mi a garancia, hogy idejön stones60-ért a síkhülye angol ligából, majd itt paradésan alkalmazkodva 3 hét alatt megtanulja a kisterületes tilitolit? pont annyi, mint 25 milliósnak aki vagy beválik vagy nemVaratrix írta:Lehet, de nem feltétlen neked szól, de itt vagy drága nektek egy játékos, vagy fos. Jelenleg ezek a piaci árak. Igen 50-től indul egy épkézláb belső védő. A vezetőségnek is dönteni kell hogy idehoznak valakit 25-ért aki vagy beválik vagy nem. Vagy növelik az átigazolásra szánt összeget ezzel arányosan nő az esély arra hogy nem passzoljuk tovább 1 éven belül kölcsönbe 2 éven belül 5 millárt átadásra.Feast4 írta:Az lenne csak marha drága 60-ról indul azt mondják.Meg szerintem marhára sok a fizetése is.
Lehet, de nem feltétlen neked szól, de itt vagy drága nektek egy játékos, vagy fos. Jelenleg ezek a piaci árak. Igen 50-től indul egy épkézláb belső védő. A vezetőségnek is dönteni kell hogy idehoznak valakit 25-ért aki vagy beválik vagy nem. Vagy növelik az átigazolásra szánt összeget ezzel arányosan nő az esély arra hogy nem passzoljuk tovább 1 éven belül kölcsönbe 2 éven belül 5 millárt átadásra.Feast4 írta:Az lenne csak marha drága 60-ról indul azt mondják.Meg szerintem marhára sok a fizetése is.
kár, hogy a hír második felét lehagyta. "Transfer almost ruled out as others offer a lot more. [sport]"Varatrix írta:Végre egy jó hír. bár én nem is emlékszem itt nagyon angol játékosra, de ez nagy dobás lenne.Barcaforever írta:Stones ügynöke Barcelonaban tárgyalt.
Most akkor rábólintott vagy nem?Feast4 írta:Mert Zubi utolsó éveiben igazolásmániában szenvedett?Meg akarta mutatni mennyire tud.Suarez Rakitic Mathieu Vermaelen Douglas Rafhina kölcsönből vissza Dulifulu kölcsönből vissza jött azon a nyáron.Igazoltuk mint a veszett az eltiltás árnyékában.Jó hogy rábólintott.Tudta hogy jövőre semmi szeretti a nagy létszámú keretet és ő volt az aki ilyen szintű költekezés után meg belefért a kvótába.recrea írta: A belga meg Mathieu után érkezett, javában LE volt akkor az edző, mégis minek jött volna, ha nem bólint rá a mester.
Az lenne csak marha drága 60-ról indul azt mondják.Meg szerintem marhára sok a fizetése is.Varatrix írta:Végre egy jó hír. bár én nem is emlékszem itt nagyon angol játékosra, de ez nagy dobás lenne.Barcaforever írta:Stones ügynöke Barcelonaban tárgyalt.
Akkor miért? A Sport is olyan ökörségeket tud írni, hogy ihaj..Barcaforever írta:Majd ha a SPORT lehozta, utána elhiszem.
Róla mit kell tudni? Láltom tényleg vannak ilyen hírek, hogy érdklődünk iránta, de én megmondom őszintén még soha életemben nem hallottam róla szerintem.tibor1158 írta:http://www.transfermarkt.co.uk/keita-ba ... ler/238752 Egy Adriano-Keita Balde csere van a láthatáron a Lazio-val.
Sokat kérnek érte, és több fizut is kapna máshol, úgyhogy szinte kizárt. Megy szépen a Citybe szerintem, de ez már csak saját tipp.Varatrix írta:Végre egy jó hír. bár én nem is emlékszem itt nagyon angol játékosra, de ez nagy dobás lenne.
Végre egy jó hír. bár én nem is emlékszem itt nagyon angol játékosra, de ez nagy dobás lenne.Barcaforever írta:Stones ügynöke Barcelonaban tárgyalt.
Majd ha a SPORT lehozta, utána elhiszem.tibor1158 írta:http://www.mundodeportivo.com/futbol/fc ... cepta.html A Lyon elfogadta a Barca 25 milliós ajánlatát.
Mert Zubi utolsó éveiben igazolásmániában szenvedett?Meg akarta mutatni mennyire tud.Suarez Rakitic Mathieu Vermaelen Douglas Rafhina kölcsönből vissza Dulifulu kölcsönből vissza jött azon a nyáron.Igazoltuk mint a veszett az eltiltás árnyékában.Jó hogy rábólintott.Tudta hogy jövőre semmi szeretti a nagy létszámú keretet és ő volt az aki ilyen szintű költekezés után meg belefért a kvótába.recrea írta: A belga meg Mathieu után érkezett, javában LE volt akkor az edző, mégis minek jött volna, ha nem bólint rá a mester.
Arról szóltak a hírek, hogy ő meg akarta tartani. A vezetőség meg eladta mert nem akartak mégjobban befürödni az üzlettel és eladták amíg kaptak érte valamit.recrea írta:
Az ukrán hibázott párat, Pep el is felejtette, neki nem jelentett gondot kirakni valakit, mégha ő is igazolta.
Nálunk nem rémlik ilyen, talán Nunez küldte el így Ronaldot, előtte nem követtem annyira, utána viszont nem emlékszem, h edzőt kihagyva zajlott igazolás.Feast4 írta:De azt se mondhatjuk hogy soha nem volt még olyan hogy valakit kifejezetten kért az edző és nem kapta meg vagy vettek valakit aki nem akart vagy eladtak valakit akit meg akart az edző tartani.recrea írta:Az elég érdekes lenne, ha úgy jönne Umtiti, h LE nem bólint rá, remélem ezt Ti sem gondoljátok komolyan.
(Perezt meg a Realt fel ne hozza valaki.)
De azt se mondhatjuk hogy soha nem volt még olyan hogy valakit kifejezetten kért az edző és nem kapta meg vagy vettek valakit aki nem akart vagy eladtak valakit akit meg akart az edző tartani.recrea írta:Az elég érdekes lenne, ha úgy jönne Umtiti, h LE nem bólint rá, remélem ezt Ti sem gondoljátok komolyan.
(Perezt meg a Realt fel ne hozza valaki.)