Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én direkt nem használtam mert a csoportmeccsek után változnak a játékosok árai. Nem lehet tudni, hogy milyen mértékben, lehet nem lesz releváns, de lehet egy két játékos ára nagyon fel megy és lehet rajtuk keresni ami még jól jöhet a végén. Szóval szerintem nem vesztettél sokat.Bob_Marley írta:Én meg el is felejtettem, hogy itt is van wild card.Mert úgy két három embert kicserélnék, de most már mindegy.
Jól állsz, úgyis mi is fogunk még így járniXanthor írta:
A Shifting Up a Gera. Fanamentsen a freerollban szoktam néha már csak csapatot csinálni, mert jól lebuktam a pénzt amim volt. Voltam olyan 90 eurón, most van 3.
A Shifting Up a Gera. Fanamentsen a freerollban szoktam néha már csak csapatot csinálni, mert jól lebuktam a pénzt amim volt. Voltam olyan 90 eurón, most van 3.![]()
Melyik a csapatod?
Nálam is bugos volt a kapitány választásnál, kiválasztottam Payet-t, nem tette át. Mégegyszer megcsináltam, átette, majd most látom, hogy maradt Koscielny.Jó monjuk így is úgyis később átettem volna mivel Payet nem játszik, de figyelni kell mostmár mindig.
Amúgy Fanaments-t tolsz még?
Xanthor írta:Na én ez jól elrontottam. Az utolsó pillanatig vártam, hogy megcsináljam a csapatot wildcard-al, de ha sok embert akar cserélni az ember ez a bugos oldal nem csinálja meg és így egyesével álltam neki, cseréltem 2-t és lezárt és így elment a wildcard és maradt a sok alulteljesitő és nem kezdő francia.
Köszi. Így azért érdekes formátum.Xanthor írta: Csk-t is lehet cserélgetni a napok előrehaladtával, ha azt nem tudtad volna. (Feltételezem nem, mert Müller-en van neked, amikor lehetne most Morata-n.)
Csk-t is lehet cserélgetni a napok előrehaladtával, ha azt nem tudtad volna. (Feltételezem nem, mert Müller-en van neked, amikor lehetne most Morata-n.)Tromort77 írta: Azt nem tudom tudjátok-e, de lehet forduló közben cserélni(én most jöttem rá), behozhatsz olyat aki még nem játszott olyan helyére aki már játszott. Tehát ha valaki 1 pontot hozott például és a padon van olyan opció aki többet hozna akkor érdemes cserélni. Én pl Embolo-t vettem most ki mert csak 1 pontot hozott.
Nem vészesen rosszul, de lehetne jobb (az én csapatom a "Shifting Up a Gera"). Payet a legbosszantóbb, aki sokáig bent volt a csapatomban, a bent lévők közül pedig Müller az eddigi legnagyobb csalódás részemről. Az utolsó nap tettem végül be, mert a nagy tornákon mindig valahogy jókor jó helyen van, pedig rossz érzésem volt vele kapcsolatban, hogy most nem lesz jó tornája (és nem is szeretem, mint a német válogatott nagy részét). Persze még javíthat bőven.Tromort77 írta:EB Fantasy-n ki, hogy áll? Kinek mi volt a legnagyobb tévedése eddig?
Én sikeresen kivettem az utolsó pillanatban Milik-et és betettem Embolot a helyére aki végül nem is kezdett. Milik meg persze, hogy gólt lőtt.
Ha lecseréltél egy játékost, utána már nem tudod visszatenni a kezdőbe. Logikus azért, a valóságban se így működik.pep71 írta: Valaki tudna segíteni abban, hogy lecseréltem 3 francia játékost, a meccsük után és most nem tudom visszatenni őket a kezdőbe, pedig több pontot hoztak, mint akiket betettem a helyükre, mert ők később játszottak ugye. Hogyan vagy mikor tudom őket visszacserélni?
Köszönöm
Xanthor írta:Holnap már indul, aki akar az még csatlakozzon az EB fantasy-hoz!
http://eurofantasy.uefa.com/" target="_blank
Ligakód: 0034851R
Xanthor írta:Holnap már indul, aki akar az még csatlakozzon az EB fantasy-hoz!
http://eurofantasy.uefa.com/" target="_blank
Ligakód: 0034851R
Ne csináld mán.visca el barca írta:én most kihagyom, köszi. túl stresszes