Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
pedig még türtőztetem is magamfanbarca írta:...

Régebb nagyon szerettem olvasni a hozzászólásaid, de kezd túl sok lenni ez a szarkazmus s a gúnyolódás. Szerintem nem baj, ha valamilyen információ-értéke is van a megnyilvánulásainknak.visca el barca írta:...
Látom valami végleg megtört nálad..visca el barca írta:...
-Volt egy 38 milliós kivásárlási ára, még jó hogy nem tartott sokáig, nem is nagyon akartak alkudozni..#David Villa# írta:- Mit akarunk így a piacon? Ott van például Pjanic? Juve tökös volt megszerezte pikk-pakk.
- Legendáinkat kifulladásig játszatjuk? Például Iniestat már bőven lehetne rotálni.
- Ez komoly, hogy évek óta nem találunk belső védőt? Vajon Lemos szintű játékos oldja majd meg a gondot...
- Mascherano elvágyódik? nincs szükség olyan játékosokra, akik nem érzik jól magukat.
- 60 millió + eladásból befolyó összeg átigazolásokra? Amikor nem igazolhattunk?Nem sikerült semmit spórolni?
hagyjál már ilyen noname gyerekekkel mint ez az umtiti, azt sem tudom ki ez.Bob_Marley írta:Umtitivel azért nem lőnénk mellé

Szegény VEB, minden ilyen hsz-re ugrik.visca el barca írta:miért sírsz? iniesta gyenge? nem. mascherano elment már? nem. lemost megvettük már? nem. pogbát akartuk egyáltalán? nem. neked megmondták, a vezetők, hogy mennyi van pontosan átigazolásra? kötve hiszem.
felállítasz az agyadban ilyen fantazmagória híreket és tényként közölve fikázod azt a vezetőseget, akik 2 év alatt összehoztak 7 kupát a lehetséges 9-ből
mencseszterszitimindigtártkarokkalvárúgyisövéksajövő

Pontosan. Alapból a 30 se sok szerintem manapság egy fiatal játékosért, de ez az üzlet most dobott kicsit az árakon megint. Emlékszem amúgy ugyanez volt a helyzet amikor a PSG megvette David Luizt. Nyár elején még 25 milliókat beszéltünk, hogy annyiért talán megérné, aztán augusztus végére már teljesen elszabadultak az árak - amúgy azon a nyáron volt egy robbanásszerű növekedés emlékeim szerint.LG írta:Ez van, amikor a MU kifizet egy még nála is kevésbé befutott játékosért 40M körüli összeget, nem csoda, hogy a Lyon is vérszemet kapott.S.Agüero írta:Végére 40 lesz? Nem vicceljünk már. 25-nél én nem adnék rá többet.![]()
Ez van, amikor a MU kifizet egy még nála is kevésbé befutott játékosért 40M körüli összeget, nem csoda, hogy a Lyon is vérszemet kapott.S.Agüero írta:Végére 40 lesz? Nem vicceljünk már. 25-nél én nem adnék rá többet.visca el barca írta:EB közben is pörög az umtiti saga
Barcelona met with entourage of centre back Samuel Umtiti (22) in Lyon yesterday. Deal is close. Transfer fee would be 30-33M. [le dauphine]
Végére 40 lesz? Nem vicceljünk már. 25-nél én nem adnék rá többet.visca el barca írta:EB közben is pörög az umtiti saga
Barcelona met with entourage of centre back Samuel Umtiti (22) in Lyon yesterday. Deal is close. Transfer fee would be 30-33M. [le dauphine]

Adom, ha tényleg így van, ahogy írják.visca el barca írta:roby122 írta:radikális változásokat szeretnevagy annyira meghülyült, h már ő sem tudja mit akar. jah, de, több pénzt. kiadnánk az útját meg meglepődne, hogy máshol fele ennyit sem kapna mint ittroby122 írta:menni szeretne
Hülyeség. Az Aranycsapat nem nyert VB-t, mégis legendás csapat, ahogy a Cruyff féle holland válogatott is a 70-es években. Jó, klubszinten más a helyzet, hisz jóval több esély van címek szerzésére, de itt sem elég a címek begyűjtése ahhoz, hogy korszakos csapatról beszélhessük., mert 10 év múlva nem a teljesítmény, hanem a megnyert kupák fognak számítani.

roby122 írta:radikális változásokat szeretne
roby122 írta:menni szeretne

Ja, és ha abban sem nagy a különbség, akkor legyen hat és fél. Vagy hét. Ha akkor sem, akkor menjünk visszafelé, legyen négy!Kovbal88 írta:Ezt nem tudom, hogy számoltad ki, de szinte kizárt. Vagy akkor ne öt évet nézzünk, hanem 6 vagy többet. A Real nagyon sokat költ biztos visszaigényeli az ÁFÁ-t azért.![]()