Én se tudom, mert nem követtem. De attól még, hogy most került szóba, nem lesz 1 szezonos játékos..Chino írta:Azért azt tegyük hozzá, hogy komoly konkurenciája nem volt. És nem tudom mennyire volt kiemelkedő szezonja. Mangalanak tényleg az volt Európa-szinten is,
Mangala meg jó példa, hogy mennyire csalóka tud lenni a környezet. Lehet Umtiti és Marquinhos is lutri lenne, a 2 Porto sztár is elég csúnyán leszerepelt az első szezonjában távol portugáliától - ő és Danilo.. Nincs biztos igazolás, legalábbis fiatal tehetségek között nincs. Marquinhos is, rengeteg jó tulajdonsága van, de becsúszni 5 meccsenként szokott egyet, egyáltalán nem agresszív. Lehet emiatt hatalmas űr keletkezne a védelemben ha Masch helyére ő jönne, mert nem lenne aki úgy istenesen takarít..
Umtiti alaptulajdonságait ismerem csak, azok tetszenek, úgyhogy bízok benne, hogy nem nyúlunk mellé vele. Szerintem mindenki így van vele, 30-ért meg nem olyan komoly vétel, még ha csak kiegészítő lesz is belőle több évre, akkor se vészes.
Én speciel Godinnál is előbb hoznám Umtitit - vagy Koulibalyt, vagy bárki hasonló stílusú kh-et -, mert az Atma védők szerintem totál nem illenének be a mi játékunkba. Mondom ezt az alapján, amit láttam az ő mecseiken, játszó csapatba még egyiket se nézhettem meg, úgyhogy lehet nem így van. De onnan aztán tényleg nem hoznék teljesítmény alapján senkit, mert amikor kiesett a 2 kezdő kh-ük, ugyanúgy védekeztek a zöldfülű kis franciával is..Chino írta:Ezért hoztam fel példának Gimenezt, aki még fiatalabb és már tavaly is bizonyította, hogy nagyon jó képességű, egy élcsapatban alapember, tavaly is komoly szezonja szezonja volt és ráadásul a ligából jönne.
Van PSG elleni meccse, de lehet csak kupából van ez, nem tudom. Semmi extra, nekem szimpatikus, ha tud fejlődni, jó lehet.Chino írta:A ligában inkább csak a Párizs meccseket néztem, ellenük viszont nem játszott,
Ha Masch most marad, akkor egész biztos, mert akkor szerintem jövőre távozik, és őt pótolni kell, még ha Umtiti be is válna. De van amúgy ismét szó a távozásáról, lehet távozik, megpróbáljuk most pótolni, és jövőre is kell majd.. Benne van, nincs olyan ebmer a piacon jelenleg, aki biztos igazolás lenne szerintem, "csak" tehetséges védőkből van elég sok, mi meg közülük válogathatunk. Ott viszont elég mély a merítés, csak egyik igazolás se biztos, ártól függetlenül.Chino írta:Nekem van egy olyan érzésem, hogy jövőre ugyanúgy terítéken lesz a védőkérdés.
Juventus still didn't rule out signing Javier Mascherano (32). Barcelona ask 30-40M, Juventus offered 15M plus incentives. [tmw ts]
As Marquinhos (22) wants to have future clear before starting holidays, Barcelona will in coming days make final attempt to sign him [sport]
De tessék, róla is szó van még mindig..

Laporte meg kiszállt a versenyből, most hosszabbított, 70 millió a kivásárlási ára. Annyit közel sem ér, de legalább klubhű, manapság ez ritka. Mondjuk ennek köszönhetően kétlem, hogy nagy karriert fog befutni, de attól még tisztelendő.