Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Kivel pótolnád Busit?

Zubimendi
10
11%
Ambarabat
5
5%
Nico
25
27%
Más
34
37%
Nem hoznék senkit
17
19%
 
Szavazatok száma: 91
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2016.06.14. 14:49:15

jó nyilván ha két azonos kaliber között kell választani akkor az is számít hogy az egyik fiatalabb mint a másik. a hsz-emmel inkább arra próbáltam rávilágítani, hogy az edzőnél - a fórummal ellentétben - nem az az első szempont, hogy öreg-e, meg megtudja e oldani 10 évre a posztot...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Avatar
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hozzászólások: 12854
Csatlakozott: 2008.07.19. 20:23:02
Tartózkodási hely: over the rainbow

2016.06.14. 14:28:49

visca el barca írta: minden rossz indulat nélkül, szerintetek LE-t hol érdekli ez?
Ezért vannak a sportigazgatók - vagy nem is tudom hogy hívják őket, asszem így -, akik nem csak a következő szezonra gondolnak, hanem a klub jövőjére is, és próbálnak olyan opciókat keresni, akik mindkét félnek megfelelnek. És ezért van az, hogy most is találták Umtitit Luchonak, és ezért szokás általában úgy igazolni, hogy az edző egy profilt mond, nem konkrét nevet, ők meg megkeresik a legalkalmasabb személyt. Nyilván vannak kivételek, de valahogy nehezen tudom elhinni, hogy Lucho a 24/7-es Barca meló mellett még megfigyelőt is játszik, és ő talál magának Umtiti és Lemos féle embereket..

Ez nem feltétlen a 10 évnek szól, csak úgy amúgy. 10 év lehet valóban sok általában, de kh-nál például szerintem pont nem. És ez nem azt jelenti, hogy így is lesz, csak optimális esetben..
Avatar
MatyiG
Adminisztrátor
Hozzászólások: 18362
Csatlakozott: 2009.01.27. 14:10:25
Tartózkodási hely: Budapest/Jászberény

2016.06.14. 14:28:32

LE lehet, hogy nem 10 évre tervez, de a vezetőségnek erre is figyelni kell, ők tovább szoktak a csapatnál maradni, mint egy edző. :)
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2016.06.14. 14:16:38

az öregezés mellett a másik nagy népbetegség a fórumon ez a 10 évre megoldja a posztot. komolyan kérdezem, minden rossz indulat nélkül, szerintetek LE-t hol érdekli ez? leül az edzői stáb a vezetőséggel, átbeszélik JÖVŐRE mit szeretnének, ki menjen, ki maradjon, mit hogy csináljanak. a JÖVŐ évi bajnokságra akarnak felkészülni, nem a 2025-ösre. LE látja egy adott játékoson, hogy hogy teljesít, mit nyújt spanyolországban, vagy akárhol, mi az erőssége, mi a gyengesége és az alapján dönt, hogy JÖVŐRE mennyire tudja segíteni a csapatot. abszolút tesz rá, hogy hány éves, meg hogy hány évig tud jól teljesíteni, a lényeg h a KÖVETKEZŐ idényben hozza azt amit tőle elvárnak. ezért is válaszotta matyiőt, látta mit tud, szem előtt volt és mivel nálunk minden évben elvárás a szezononkénti 6 kupa nem fog preferálni egy tehetséget aki 20 éves és majd 5 év múlva jó lesz. eredménykényszer van, nem is kicsi (lásd a sírást itt h nem nyertünk bl-t)

felejtsétek már el ezt a hülye football manageres baromságot, hogy 10 évre megoldja a posztot, ilyen a való életben nincs. 10 évre nem lehet előre tervezni, ott van az aranylabdás varane, aki majd 10 évre megoldja védő posztot a balettnél, aztán 23 évesen vagy egy roncs térde (akármije, nem tudom) és játszik a meccsek 20%-án
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Avatar
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hozzászólások: 12854
Csatlakozott: 2008.07.19. 20:23:02
Tartózkodási hely: over the rainbow

2016.06.14. 14:08:41

Chino írta:Azért azt tegyük hozzá, hogy komoly konkurenciája nem volt. És nem tudom mennyire volt kiemelkedő szezonja. Mangalanak tényleg az volt Európa-szinten is,
Én se tudom, mert nem követtem. De attól még, hogy most került szóba, nem lesz 1 szezonos játékos..

Mangala meg jó példa, hogy mennyire csalóka tud lenni a környezet. Lehet Umtiti és Marquinhos is lutri lenne, a 2 Porto sztár is elég csúnyán leszerepelt az első szezonjában távol portugáliától - ő és Danilo.. Nincs biztos igazolás, legalábbis fiatal tehetségek között nincs. Marquinhos is, rengeteg jó tulajdonsága van, de becsúszni 5 meccsenként szokott egyet, egyáltalán nem agresszív. Lehet emiatt hatalmas űr keletkezne a védelemben ha Masch helyére ő jönne, mert nem lenne aki úgy istenesen takarít..

Umtiti alaptulajdonságait ismerem csak, azok tetszenek, úgyhogy bízok benne, hogy nem nyúlunk mellé vele. Szerintem mindenki így van vele, 30-ért meg nem olyan komoly vétel, még ha csak kiegészítő lesz is belőle több évre, akkor se vészes.
Chino írta:Ezért hoztam fel példának Gimenezt, aki még fiatalabb és már tavaly is bizonyította, hogy nagyon jó képességű, egy élcsapatban alapember, tavaly is komoly szezonja szezonja volt és ráadásul a ligából jönne.
Én speciel Godinnál is előbb hoznám Umtitit - vagy Koulibalyt, vagy bárki hasonló stílusú kh-et -, mert az Atma védők szerintem totál nem illenének be a mi játékunkba. Mondom ezt az alapján, amit láttam az ő mecseiken, játszó csapatba még egyiket se nézhettem meg, úgyhogy lehet nem így van. De onnan aztán tényleg nem hoznék teljesítmény alapján senkit, mert amikor kiesett a 2 kezdő kh-ük, ugyanúgy védekeztek a zöldfülű kis franciával is..
Chino írta:A ligában inkább csak a Párizs meccseket néztem, ellenük viszont nem játszott,
Van PSG elleni meccse, de lehet csak kupából van ez, nem tudom. Semmi extra, nekem szimpatikus, ha tud fejlődni, jó lehet.
Chino írta:Nekem van egy olyan érzésem, hogy jövőre ugyanúgy terítéken lesz a védőkérdés.
Ha Masch most marad, akkor egész biztos, mert akkor szerintem jövőre távozik, és őt pótolni kell, még ha Umtiti be is válna. De van amúgy ismét szó a távozásáról, lehet távozik, megpróbáljuk most pótolni, és jövőre is kell majd.. Benne van, nincs olyan ebmer a piacon jelenleg, aki biztos igazolás lenne szerintem, "csak" tehetséges védőkből van elég sok, mi meg közülük válogathatunk. Ott viszont elég mély a merítés, csak egyik igazolás se biztos, ártól függetlenül.

Juventus still didn't rule out signing Javier Mascherano (32). Barcelona ask 30-40M, Juventus offered 15M plus incentives. [tmw ts]

As Marquinhos (22) wants to have future clear before starting holidays, Barcelona will in coming days make final attempt to sign him [sport]

De tessék, róla is szó van még mindig.. :D

Laporte meg kiszállt a versenyből, most hosszabbított, 70 millió a kivásárlási ára. Annyit közel sem ér, de legalább klubhű, manapság ez ritka. Mondjuk ennek köszönhetően kétlem, hogy nagy karriert fog befutni, de attól még tisztelendő.
Avatar
Veidt_madridista
Madridista
Hozzászólások: 836
Csatlakozott: 2016.05.25. 22:41:18
Tartózkodási hely: Miskolc

2016.06.14. 13:33:11

Nervo írta:Gabriel jesusról mit lehet tudni?? most is szóba hozták velünk. :roll:
Egyelore egy gyengebb Neymar (Santosos formajahoz kepest nezve).
Kép
Tromort77

2016.06.14. 13:01:27

Gimenez nagyobb lutri lenne. Totál nem lehet megítélni a srácot. Egy Atma rendszerben könyebben isten valaki. Itt teljesen más a szerepkör, nem mindegy, hogy 30 métert kell levédekezni vagy 45-t. Beállva két sorban könyebb védekezni mint kontráknál. Teljesen más típusú ember kell ide. Plussz nálunk kulcs kérdés az is, hogy mennyire labdabiztos egy védő. Gimenez-t figyeltem a Copa America-n, - csak a mai meccsüket nem láttam - de semmi extrát nem mutatott. Labdakihozatalnál meg sokszor inkább Godin-ra támaszkodott, pedig ő sem egy nagy spíler ezen a téren. Plussz az ára is jóval nagyobb lenne. Nekem Umtiti azért tetszik, mert jó áron kapunk egy stabil embert. Az árához képest fiatal, mégis több mnit 150 profi meccs van a lábában. Emelett baromi fejlődőképes. Nem kell és nem is tud most a klub kasszát robbantani. Ilyen okos igazolások kellenek.
Avatar
Nervo
Capitá del Barça
Hozzászólások: 536
Csatlakozott: 2014.03.07. 14:50:11
Tartózkodási hely: Home, Workplace.

2016.06.14. 13:01:12

Gabriel jesusról mit lehet tudni?? most is szóba hozták velünk. :roll:
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7496
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2016.06.14. 12:47:46

palesz77 írta: Mert amúgy Umtiti miért 1 szezonos játékos? A 12/13-as szezon óta folyamatosan kezdő a Lyonban, attól még, hogy te vagy én nem feltétlen hallottunk róla, nem azt jelenti, hogy 1 jó szezonja volt.


Azért azt tegyük hozzá, hogy komoly konkurenciája nem volt. És nem tudom mennyire volt kiemelkedő szezonja. Mangalanak tényleg az volt Európa-szinten is,

LG írta:Ebben a 10 évre megoldja a dolgot szöveggel maximálisan igaza van Bobnak. Ezen a szinten nem lehet annyira előre tervezni.
palesz77 írta:Nem tudom, szerintem egy kapussal, kh-el és egy nem kifejezetten támadó középpályással manapság is lehet hosszútávra tervezni, , ott szerintem az illető akkor tényleg megoldja majdnem 10 évre a posztot.. Anekik ritkábban szokott kelleni környezetváltozás. Ha bármelyik poszton lecsapunk egy olyan fiatalra, aki tényleg elér egy nagyon magas szintet támadóbb típusú játékosok inkább azok, akik szerintem sűrűbben változtatnak helyet, ott tényleg neccesebb - de láthatjuk Alvesnél vagy Marcelonál is, hogy azért van itt is kivétel a mai világban is.
10 évre megoldja a posztot. Igen, ha sikerül olyan szinten teljesíteni, ami közel sem biztos. És ott lesz még Piqué, Masch, Matyi. Az előbbi kettő biztos kezdő lesz, Matyi sem lesz túlságosan hanyagolva, ha pedig nem sikerül jövőre kezdő szintű játékost faragni belőle, akkor elmondhatjuk, hogy újra félmegoldással rukkoltunk elő és kezdődhet újra a kh-keringő. Ha még lenne 2-3 jó év Masch-ban teljesen rendben lenne, de most rövid idő alatt kellene nagyot alkotni.
Ezért hoztam fel példának Gimenezt, aki még fiatalabb és már tavaly is bizonyította, hogy nagyon jó képességű, egy élcsapatban alapember, tavaly is komoly szezonja szezonja volt és ráadásul a ligából jönne. Amellett 19 éves kora óta a válogatottnak is alapembere. Lehet, hogy tíz millióval drágább lenne, de szintúgy megoldaná minimum 10 évre a védőkérdést (már h közben nem igazol el). Arról nem is beszélve, ha lemondunk Lemosról ugyanott vagyunk, addigra ráadásul már ott lesz Tarín is aki ha így fejlődik megkockáztatom 22 éves kora körül már a kezdőcsapat közelébe is kerülhetne.

Sajnos én Umititivel kapcsolatban nem tudok olyan lelkesenek lenni. Igaz két meccsen láttam játszani a Bl-ben, de ott nem volt olyan kiemelkedő. A ligában inkább csak a Párizs meccseket néztem, ellenük viszont nem játszott, egy ismerősömmel beszéltem aki komolyan követi a Lyon meccseket, de nem sorolná a jövő nagy védői közé.
Persze ez abszolút megváltozhat és bejöhet, de ha mondjuk Msch lécel ott leszünk egy Matyi-Piqué-Umititi trióval, ha az argentin marad pedig nem tudom mennyi időt kapna.
Nekem van egy olyan érzésem, hogy jövőre ugyanúgy terítéken lesz a védőkérdés.
Forca Barca!!!!
Avatar
Feast4
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3550
Csatlakozott: 2014.05.01. 21:54:54

2016.06.14. 12:41:59

palesz77 írta: Más:
A Real is bejelentkezett Lemosért, elvileg felvették a kapcsolatot az ügynökével.. :D
Mocskos szemét arsrófolós...

Remélem benne ragadnak egy 50 milliós ajánlatban!Bakker ez ugyanaz mint Danilo esetében.Remélem benyelik ezt is!
Kép
Avatar
Tobias88
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1623
Csatlakozott: 2005.12.21. 20:08:13

2016.06.14. 12:24:07

Ahogy olvasom, 5.5 milliót már el is költöttünk idén megint Neymarra :)

http://www.goal.com/en/news/722/la-liga ... ID=HP_FT_4" target="_blank
94:39 6 - 1
Avatar
visca el barca
Presidente del Barça
Hozzászólások: 20964
Csatlakozott: 2005.02.01. 13:13:37

2016.06.14. 12:00:33

Barcelona will try to finalize deal on Lyon centre back Samuel Umtiti (22) this week. Transfer fee could be around 30M. 5-year contract [md]
palesz77 írta:Mert amúgy Umtiti miért 1 szezonos játékos? A 12/13-as szezon óta folyamatosan kezdő a Lyonban, attól még, hogy te vagy én nem feltétlen hallottunk róla, nem azt jelenti, hogy 1 jó szezonja volt.
hagyjad már, sokkal könnyebb fikázni mint venni a fáradtságot és utánanézni a dolgoknak, hogy legalább magát ne égesse le :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Avatar
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015
Hozzászólások: 12854
Csatlakozott: 2008.07.19. 20:23:02
Tartózkodási hely: over the rainbow

2016.06.14. 11:58:05

Tobias88 írta:Ha azt vesszük, hogy Umtiti lesz 25 + 10 (általában ilyeneket szoktunk kötni), akkor már inkább Marquinhos, akinek 3 jó éve van már és nem 1
Mert amúgy Umtiti miért 1 szezonos játékos? A 12/13-as szezon óta folyamatosan kezdő a Lyonban, attól még, hogy te vagy én nem feltétlen hallottunk róla, nem azt jelenti, hogy 1 jó szezonja volt.
Messa írta:Nekem az a furcsa, hogy pl Bonucci nem merült fel nálunk egy pillanatra sem. 29 éves, legjobb korban van, nagyon rutinos, igen kemény és jó védő, kérdés persze mennyiért adná a Juve, ha adná egyáltalán, hiszen még 4 éves szerződése van, és 22,5 milla a piaci értéke. De tárgytalan is, csak elgondolkodtam ezen.
Gondolom azért, mert 29, és piszok drága lenne, a vezetőség meg fiatalítani tervezi a posztot kicsit.
LG írta:Ebben a 10 évre megoldja a dolgot szöveggel maximálisan igaza van Bobnak. Ezen a szinten nem lehet annyira előre tervezni.
Nem tudom, szerintem egy kapussal, kh-el és egy nem kifejezetten támadó középpályással manapság is lehet hosszútávra tervezni, nekik ritkábban szokott kelleni környezetváltozás. Ha bármelyik poszton lecsapunk egy olyan fiatalra, aki tényleg elér egy nagyon magas szintet, ott szerintem az illető akkor tényleg megoldja majdnem 10 évre a posztot.. A támadóbb típusú játékosok inkább azok, akik szerintem sűrűbben változtatnak helyet, ott tényleg neccesebb - de láthatjuk Alvesnél vagy Marcelonál is, hogy azért van itt is kivétel a mai világban is.

Más:
A Real is bejelentkezett Lemosért, elvileg felvették a kapcsolatot az ügynökével.. :D
Avatar
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása
Hozzászólások: 3811
Csatlakozott: 2007.10.20. 20:59:24
Tartózkodási hely: Aba/Székesfehérvár

2016.06.14. 11:41:31

Nekem az a furcsa, hogy pl Bonucci nem merült fel nálunk egy pillanatra sem. 29 éves, legjobb korban van, nagyon rutinos, igen kemény és jó védő, kérdés persze mennyiért adná a Juve, ha adná egyáltalán, hiszen még 4 éves szerződése van, és 22,5 milla a piaci értéke. De tárgytalan is, csak elgondolkodtam ezen.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
LG
Az Év fórumozója 2016
Hozzászólások: 21304
Csatlakozott: 2004.12.17. 21:03:01

2016.06.14. 11:13:34

Tobias88 írta:
nagyatyesz írta:Én meg kifejezetten örülök, hogy nem egy befutott, öregedő, 60-80 milliós középső védőt kergetünk. Igen szűk e téren a piac. Minél nagyobb az ár, annál nagyobb a rizikó. Egy Marquintosnak sokan örülnénk, de komolyan megér 60-80 milliót
80at nem, de szerintem 50et igen. (más kérdés hogy annyiért nem adják el)

Benne 10 világklasszis szintű év benne van, szóval bőven megéri. Ráadásul a játékstílusa a tökéletesen illeszkedik a csapathoz. Kiválóan passzol és cselez, nagyon jól hozza fel a labdát és nem láttam még igazán hibázni.

Ha azt vesszük, hogy Umtiti lesz 25 + 10 (általában ilyeneket szoktunk kötni), akkor már inkább Marquinhos, akinek 3 jó éve van már és nem 1
Ebben a 10 évre megoldja a dolgot szöveggel maximálisan igaza van Bobnak. Ezen a szinten nem lehet annyira előre tervezni. Ha megnézzük, az utóbbi 10-15 évet, sok kiváló játékos fordult meg nálunk, de igen kevés volt közülük akik egy egész évtizedet tudtak játszani a legmagasabb szinten. Puyol, Xavi, Iniesta, Messi...ennyi. És mind saját nevelés. Az igazolások közül Alves a maga 8 szezonjával kiemelkedik, de neki is voltak közbe rosszabb időszakai, és ha nem olyan gyenge a jhv. piac, könnyen lehet, hogy nem él meg ennyi évet nálunk. De alapból, ha vki 4-5 jó szezont le tud hozni, már jónak számit.
Avatar
Tobias88
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1623
Csatlakozott: 2005.12.21. 20:08:13

2016.06.14. 09:59:01

nagyatyesz írta:Én meg kifejezetten örülök, hogy nem egy befutott, öregedő, 60-80 milliós középső védőt kergetünk. Igen szűk e téren a piac. Minél nagyobb az ár, annál nagyobb a rizikó. Egy Marquintosnak sokan örülnénk, de komolyan megér 60-80 milliót
80at nem, de szerintem 50et igen. (más kérdés hogy annyiért nem adják el)

Benne 10 világklasszis szintű év benne van, szóval bőven megéri. Ráadásul a játékstílusa a tökéletesen illeszkedik a csapathoz. Kiválóan passzol és cselez, nagyon jól hozza fel a labdát és nem láttam még igazán hibázni.

Ha azt vesszük, hogy Umtiti lesz 25 + 10 (általában ilyeneket szoktunk kötni), akkor már inkább Marquinhos, akinek 3 jó éve van már és nem 1
94:39 6 - 1
nagyatyesz
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1020
Csatlakozott: 2009.06.02. 16:51:33

2016.06.14. 08:28:28

Én meg kifejezetten örülök, hogy nem egy befutott, öregedő, 60-80 milliós középső védőt kergetünk. Igen szűk e téren a piac. Minél nagyobb az ár, annál nagyobb a rizikó. Egy Marquintosnak sokan örülnénk, de komolyan megér 60-80 milliót. Mert az alatt nem tudnánk hozni (bár esélyes, hogy így ennyiért sem). Bízom benne, hogy Masc marad még egy szezont, mint ahogy Matthieu is. Így lényegében egy mindig sérült belga, és egy sokak által kedvelt, de az edző által nem játszatott Bartra helyére jönne egy fiatal, erős, tehetséges védő - remélhetőleg - normál áron. Lehet berobban, és hamar alapember lesz. Ha nem, akkor is egy évig még bőven fejlődhet, szokhatja a csapatot. Nem lehet biztosra menni egy játékos igazolásakor sem, de én kifejezetten örülök, hogy nem befutott, sztár játékost veszünk a védelembe, mert a nemzetközi focit nézve is igen ritka eset volt az, mikor egy sztár védő biztos pont lett volna új csapatában.
Alcantara
Director del Fútbol
Hozzászólások: 3991
Csatlakozott: 2011.08.30. 09:31:30

2016.06.14. 08:22:31

Subinho írta:Ez az Umtiti gyerek miért is annyira jó, hogy őt kell megvennünk??? Nekem nagyon úgy tűnik, hogy idén ő lesz a tavalyi Mangala... Minden évben van egy túlhájpolt egy szezonos játékos, aki előtte sehol nem volt, következő évben szintúgy... Mangala sem lett érdekes módon tavaly óta a világ legjobb védője... pedig tavaly mi ment itt vele kapcsolatban...
Valószínűleg azért ilyen jó, mert a vezetőség és LE letette a voksát mellette.
Nekem például ez bőven elég. A Mangala lufi meg csak itt a fórumon volt felfújva, ami nem egyenlő a klubnál tevékenykedő szakemberek meglátásával.
Avatar
Subinho
Director del Fútbol
Hozzászólások: 4185
Csatlakozott: 2005.03.17. 14:44:52
Tartózkodási hely: Budapest

2016.06.14. 07:46:43

Ez az Umtiti gyerek miért is annyira jó, hogy őt kell megvennünk??? Nekem nagyon úgy tűnik, hogy idén ő lesz a tavalyi Mangala... Minden évben van egy túlhájpolt egy szezonos játékos, aki előtte sehol nem volt, következő évben szintúgy... Mangala sem lett érdekes módon tavaly óta a világ legjobb védője... pedig tavaly mi ment itt vele kapcsolatban...
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013
Hozzászólások: 5728
Csatlakozott: 2012.03.03. 19:01:12
Tartózkodási hely: Budapest

2016.06.13. 18:02:12

Di Marzio szerint a Valencia akár már 15 millió euróért is eladná Mustafit... :D
http://gianlucadimarzio.com/en/eng/must ... nterested/" target="_blank

A cikkben nincs szó a Barça érdeklődéséről (úgy tűnik, Umtiti lett az első számú kiszemelt), de gondoltam, érdekességképpen azért belinkelem, ha már többször is szóba került a német mostanában.
Tromort77

2016.06.13. 15:55:17

Mai világban 30 milla az nem kockázat. Ilyen a piac .De inkább adjunk ki 30 millát Umtiti-re mint 60-70 millákat Stones-ra vagy éppen Giménez-re, vagy 50-et egy középszer Laporte-ra. Abban sokkal több a kockázat. Én párszor láttam a BL-ben Umtitit, jól védekezett, erőből játszottés jól bánik a labdával. Szerintem tökéletes lesz ide. Remélem tényleg ő jön.
LG
Az Év fórumozója 2016
Hozzászólások: 21304
Csatlakozott: 2004.12.17. 21:03:01

2016.06.13. 15:45:27

Persze, benne van a kockázat, de kockáztatni kell, mindenki kockázat, a MU pl. egy Umtitinél kevesebbre tartott védőért fiezetett ki majd 40M eurót. A Bayern egy szintén ismeretlen játékoért 35-38-at.

Gimenez is csak idén robbant be a köztudatba, és az Atletico védekezése csapat szinten nagyon szervezett, szóval nem jönnek ki annyira az esetleges gyengeségei. Miranda sem vállt be annyira az Interbe.
Avatar
roby122
Entrenador del Barça
Hozzászólások: 1013
Csatlakozott: 2014.05.26. 15:22:23

2016.06.13. 15:41:08

Ha sokat beszélünk/beszélnének róla, akkor nem 25-30 millióért lehetne megszerezni, hanem 50-60 millióért. Az ára nem biztos, hogy tükrében van a tudásával.
Szerintem meg beválhat, fiatal, fejlődőképes játékos, ennyi pénzért hozni kell.
Szerintem pl. egy Laporte semmivel nem jobb 60 millióért.
Avatar
Chino
Llegenda del Barça
Hozzászólások: 7496
Csatlakozott: 2009.05.07. 12:32:57
Tartózkodási hely: Debrecen

2016.06.13. 15:23:29

Ha Masch elmenne én nagyon nem lennék nyugodt egy Umititivel. Csak azért mert a francia ligából egy fiatal fekete még semmire sem biztosíték. Főleg ilyen 30 millió körüli összegért. Szerintem nagyon zsákbamacska a francia. Az az igazság, hogy nem nagyon olvastam olyan kommentet, amiben valaki leírta, hogy látta többször játszani és meggyőző lett volna. A PSG ellen nem játszott, a BL-ben a Zenit és Valencia elleni Lyon meccset láttam, de ott nem alakított nagyot, balbekket nem is játszott. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem jó játékos vagy csak sztárjátékosokat vegyünk, de érdekes, hogy addig amíg szóba nem hozták velünk, megkockáztatom sokan azt se tudták, hogy a világon van.
Elfogadom azt is, hogy nem ezen múlik, de az EB-keretbe is csak úgy került be, hogy két kh kiesett.
Egyszerűen arra lennék kíváncsi, hogy a legtöbben tökéletesen elégedettek lennének az ő érkezésével, mikor évek óta a legkényesebb a kh pozíció, és rendre félmegoldásokkal próbálkozunk.
Ismétlem nem azért mondom, mert sztárjátékos kellene, de ha marad Masch akkor is kezdőként szerintem 1 éve lesz, Matyi már bőven idős lesz, ergo jövőre már kész játékosnak kellene oda, és arról nem beszéltünk, hogy Piquét is rotálni kellene plusz Umititit is beépíteni. Ami annál inkább kényes dolog, mert Matyit nem tudom elképzelni, hogy epizódszereplővé tegye Lucho. Aztán ha jövőre lép Masch vagy csere lesz megint jöhet a védő kérdés.
Arról nem beszélve, hogy megfejnek minket 25-30 millióval.
Persze van esély arra, hogy beválik és nagyot szakítunk és megüti a kezdő szintet, de nem tudom erre mennyi esély lenne. Nem akarok igazán FM-ezni, de nálam első számú opció akit jó eséllyel 38-40 körül meg lehetne szerezni az Gimenez. Fiatal már két éve magas szinten teljesít a ligában kellően technikás és kemény. Nyilván ő sem életbiztosítás, de inkább legyen ő 10 millióval több. Persze ez csak fikció csak gondoltam megosztom.
Forca Barca!!!!
kfranky
Jugador del Barça
Hozzászólások: 130
Csatlakozott: 2006.09.23. 08:21:54

2016.06.13. 14:24:19

#David Villa# írta:Nem azt mondtam Pjanic jöjjön, hanem mint példát hoztam fel, hogy gyorsan meg lehet szerezni, ha tökös egy klub. Tárgyalásban gyenge a klub, ezen nincs mit szépíteni :)
Nem ment el Mascherano, viszont ha nem szívesen játszana már itt, - és ennek hangot is ad - az nem jó előjel.
Azért nem olyan komoly a dolog, hogy rögtön torokra kell ugrani.

Üdv
Pjanic a Juvéba megy.
Válasz küldése