Vicces, hogy CRnek volt egy sz@r meccse, meg elêg frusztrált is volt, ami érthető is, mert egy Izlandot nem bírtak megverni, azt máris megy a tömeges pocskondiázás.

Őszinte ember, ő ilyen, nem kell tetszenie senkinek, néha előjön ez belőle, általában akkor, mikor nem elégedett magával.
Ez megint a mérhetetlen maximalizmusára vezethető vissza, ami nélkül meg nem lenne olyan eredményes és nem lenne olyan jàtékos amilyen. Ennek köszönheti, hogy ott tart ahol és nem ott, mint egy Quaresma...
Valakik ezt megértik és elfogadják, valakik meg haterkednek, amikor csak lehet.
Nekem se tetszett a tegnapi produkciója, ahogy ripacskodott kb végig a 2. Félidőben, de tudom miért csinálja ezt és el tudom fogadni.
Van neki másik oldala is, bár úgy van beállítva, mintha folyamatosan egy arrogáns kcsg lenne, mikor ez nem igaz.
CR rossz vesztes, ahogy mondta az izlandi, egyetértek, de ez megint csak oda vezethető vissza, amit már írtam. Én meg tudom érteni, el tudom fogadni, hiába nem tetszik, egyesek meg nem, van ilyen.
Az meg, hogy titokban elcserélnénk Neymarra... Neymar jelenleg CR közelében sincs, ahogy kb senki Messi kivételével, lehet itt mondani, hogy CR semmit nem ér kb, ez csak szimpla gyűlölködés.
Ott lesz a valaha volt legnagyobbak között Messivel együtt, lehet mondani, hogy Messi jobb nála, ezt had ne én döntsem, de attól még CR is oda fog tartozni. Mindenkinek el kell ismernie Messi teljesítményét klub hova tartozástól függetlenül, viszont ez CRre is igaz, aki ezt nem tudja megtenni felesleges is ilyen vitába belemenni vele.
Neymarra visszatérve összetenném a két kezem, ha egyszer a Realba kerülne vhogy, akár a legeslegmeghatározóbb alakja lehet a CR - Messi korszak után, de jelenleg nem ér fel hozzájuk közel sem, de talán neki van erre a legnagyobb sansza.
Iniestát meg kb mindenki elismeri, elképesztő jàtékos, mostanában kb másodvirágzását éli. Egy rossz szót nem tud rá senki mondani.
Ez a Modric- Busquets, Ramos-Piqué vitáknak meg végképp értelme nincs, ez tényleg olyan ki hogy látja...
Egy Realos megnêzi a Real összes meccsét, viszont a Barcáét nem fogja meccsről meccsre kôvetni és ez fordítva is igaz.
Persze, hogy az szàmára a jobb, akihez kötődik és többet làtja jól teljesíteni, mert ezek a jätékosok általában konstans jó teljesítmênyt raknak le az asztalra