Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
az a vicc, hogy kozacik is benyelte, pedig az a gól sem volt védhetetlenferninho írta:Látszott Hart nézésén a szabad előtt, hogy mit akar ez a szerencsétlen olyan messziről.... Be is nyelte...
PCsabi írta:Ilyen impotens, ötlettelen francia válogatottat...
Matuidi - Kanté kettős brutális, Giroud is kell előre, Griezmann-nak pedig kezdenie kéne mostantól és ezt nem csak a gólja miatt mondom. Viszont Evra mit keres a kezdőben?
Payet-et pedig nem hiába imádtam már a Saint-Étienne-ben is![]()
Dimitri Payet's game by numbers:
41 passes
17 crosses
6 chances created
3 take-ons
3 shots
1 goal
Ja ezt persze, lehet félreérthető volt, Pogbával ég és föld a játékuk, most is látszott. Kellenek ők ketten Payettel a pályára, úgy van nagyjából értékelhető támadójátékuk, ha mindketten a gyepen vannak. A második gól előtt is mi labdát osztott.. Viszont abba a szituba hatalmasat hibázott szerintem, komolyabb meccsen ezeken a döntéseken továbbjutások múlhatnak.LG írta:Igen, de összességében mégis veszélyesebbek lettek vele a franciák.
Girud-t is lehet kritizálni, de ma is ő járt legközelebb a gólhoz.
Elsőben igazad van, de hát ez meg olyan, hogy első meccseken kockáztatsz és esetleg hozod a suhancokat vagy választod a biztosabbat. Szerintem utóbbi az ésszerű, főleg hogy a harmadikok is továbbmennek.palesz77 írta:Az a baj, ami Lukakuéknál is, meg svájcnál is, hogy az elvileg kész játékosok se nyújtanak jobbat..Bob_Marley írta:Na valami ilyenről beszéltem múltkor Lukaku kapcsán meg Batshuayi hasonlók kapcsán,Amúgy nem az ő hibája, Hysaj leveszi a pályáról..
(Igazából nem, de kőkeményen védik a széleket, 1 ember tuti odaér, mert 3-an is figyelik.)
Igen, de összességében mégis veszélyesebbek lettek vele a franciák.palesz77 írta:Na most viszont Pogba allitom egy goltol fosztotta meg a franciakat a korulmenyessegevel. Kozepen volt egy hatalmas lyuk, ketten indultak be, erre tologatja..
Az a baj, ami Lukakuéknál is, meg svájcnál is, hogy az elvileg kész játékosok se nyújtanak jobbat..Bob_Marley írta:Na valami ilyenről beszéltem múltkor Lukaku kapcsán meg Batshuayi hasonlók kapcsán,
A végén még kizárják az egész csoportot.PCsabi írta:Angolok, oroszok, walesiek balhéznak Lille-ben...