Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én voltam, csak többször írtam le.LG írta:Nolito meg remélem jönni fog. Több olyan hsz-t olvasta, amiben Pedrohoz hasonlították, szerintem lényegesen jobban bánik a labdával.
Beintett a török szurkolóknak. Kezd nagyon leépülni.MessiNeymarSuarez írta:Ardával mi történt, miért fütyülik ennyire?
Nem néztem folyamatosan a meccset, szóval lemaradtam.
Iniestáról meg mindent elmond a kommentátor megjegyzése:" unalmában adott egy 40 méteres hajszálpontos ívelt labdát"...![]()
Az első félóra után én is azt hittem, de aztán 3 perc alatt minden eldőlt.roby122 írta:Arda tól remélem minnél hamarabb megszabadulunk. Nulla ez a csávó.
Iniesta tanári. Azt gondoltam, hogy egy kiegyenlített meccs lesz. Nem gondoltam volna, hogy ekkora fölény lesz spanyol részről.
Nolito is nagyon jól megy ma.
sztem meg szörnyű meccse van businak. eléggé kapkodó a a játékapalesz77 írta:Arda is..Alfa írta: Nolito eddig tanári.
Bár az a szomorú, hogy tényleg jobb, mint a múltkor.
Ini kicsit haloványabb egyelőre, Busi viszont javult. Morata is tetszik amúgy, pedig nem nagy kedvencem, de a fizikális adottságai kegyetlen jók. Öröm nézni egy ilyen mozgékony embert ott csatárposzton a sok év hamis9-es játék után..
Arda is..Alfa írta: Nolito eddig tanári.
én még vidat is idevenném. oké, szegényen ment el a meccs (amugy clattenburgnek óriási pacsi amiért kiszúrta, nem volt egyszerű), de olyan brutális takarítást tolt egész meccsen h valami félelmetes. sajnos ilyen a hátvéd sors, egy hiba egy gól, bezzeg elől mandzukic egy labdát nem tudott emberhez passzolni.palesz77 írta:Második félidőt láttam csak sajna, de az nagyon tetszett. A horvát csapat baromi szimpatikus, Modric, Rakitic, Kovacic, Brozovic, Perisic, Badelj, nagyon jó játékosok mind. Túloldalt Rosicky, aki ha nincsenek a sérülési, sokkal nagyobb karriert is befuthatott volna, de így is nagyon jó játékos. Ma is bizonyította, az a gólpassz..Ini gólpassza volt hasonlóan szép, de nálam eddig a torna legszebbje, kegyetlen nagy passz volt. A meccs meg maga nagyon jó volt szintén, az estire hasonló iramot kérnék..
És olyan barcásan leadták a maeccset 2-0ról!visca el barca írta:dinamo-hajduk![]()
amugy krézinek igaza, ilyenkor itthon is ez szokott lenni...csend, nyugalom, bejön 100 darthvader és egyből beindul a balhé
horvátok amugy olyan barcásan belealudtak a meccsbe...