EB - 2016

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Összességében elégedett vagy az EB-vel?

Igen
12
29%
Nem
30
71%

Szavazatok száma: 42
recrea
Llegenda del Barça

2016.06.19. 21:00:47

Valamit mégis rosszul csináltak, mert a végén mi ünnepeltünk, ők meg néztek ki a fejükből. Az ő góljuk sztem sokkal nagyobb mák volt, mint a miénk, ami egy tudatos, felépített támadás volt, mégha egy közepesen motivált játékos ment is volna Nikolics-al, mert kb előre lehetett látni, h ez fog következni, egyébként is sűrűn hagyták üresen azokat a területeket, ha ott képesek lettünk volna több kényszerítőt csinálni, gólokat lőhettünk volna, csak ehhez mondjuk kellene egy Lukaku vagy Lewa féle csatár.

Lehet, h a cél szentesíti az eszközt, de ezek nem (hozzánk képest sem) tudnak focizni. Ha mondjuk spanyol vagy belga csapat ellen játszanak így, oké, de ellenünk, az nem oké, nagyon kiváncsi lennék, h mikor birtokoltuk utoljára ennyit a labdát (palesz, vagy más, akinek nincs élete, kikereshetné :mrgreen: ) Ennyit tudnak, semmi többet, de ez inkább birkózás, mint foci. Szerettek volna ők kontrázni, csak épp esélyük sem volt rá, sorra elnyomtuk őket, ráadásul a végére is ők tűntek fáradtabbnak (mondjuk védekeztek, amiben jobban el lehet). De kezdem azt hinni, h mi vagyunk európai elit :D akkor egy szót nem szóltam :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.19. 20:31:45

recrea írta:Bob, én egy darab veszélyes kontrára (na jó, talán egy fejes a másodikban) vagy szögletre sem emlékszem a mi meccsünkön izlandi részről, azt se láttam, h keményebbek nálunk, amit csináltak védekezésben, azt egy kiesőjelölt Betis is megcsinálta a világ legjobb támadói ellen. Támadásban meg random összeállunk itt páran, kb ugyanez lett volna. Annak köszönhetik, h nem kaptak gólt, h impotensek vagyunk felállt védelem ellen, és nincs átlag feletti csatárunk. De ennyi passzt az egész selejtezősorozatban nem csináltunk, mint tegnap, ilyet én még nem láttam magyar válogatottól tétmeccsen (most San Marinot vagy Azerbajdzsánt nem veszem ide a 90es évekből), ehhez pedig kellett egy (rohadt gyenge) ellenfél is, azon felül, h mi koncentráltan és tudatosan játszottunk. Mondhatod, h nekik ennyi elég volt/lett volna, de a tizi előtt sem játszottak jobban, max kicsit feljebb voltak tolva, meg nekünk nem kellett az eredmény után futni. Ziccer is Kádár tökéletlensége miatt volt, ott sem a fizikum nyert, hanem a hozzáállás.
Na, kimondom, h legyen mit számon kérni rajtam, sztem minimum döntetlen lesz, de inkább Ausztria nyer, bár azok meg teljesen szét vannak esve, Szalai óta kovályognak. Itt egy izmos döntetlen, apró vereség Portugáliától (akik amúgy nem baj, h x-eltek, mert így menniük kell ellenünk), második hely, aztán Wales/Szlovákia.
Akkor végül is leírod, hogy impotensek vagyunk felállt védelem ellen akkor pláne az, amit én is írtam hogy erre mentek rá az izlandiak, s lám 85 percig működött a taktikájuk. Mondom, a gól előtt volt egy jó tíz percük lett is belőle góljuk, onnantól még inkább azt játszották, amit kellett. Én azzal nem értek egyet, ami írtál hogy ilyen nulla meg olyan nulla volt Izland. Egy szavunk se lehetett volna ha 1:0ra nyernek, mert gyakorlatilag 85 percen keresztül az ment a pályán, amit ők elterveztek és szerettek volna. Az iksz így tökéletes is lett, mert mi próbálkoztunk és csak beesett egy, de Izlandot miért kell elővenni azt nem értettem. Abszolút tudatos felépített játékunk volt, Kleinheisler lövés volt a legveszélyesebb, ami egy szöglet utáni kavarodásból adódott (és ott is négyen voltak előtte plusz a kapus, rohadt nehéz lett volna kaput találni), de még csak lehetőségünk is kevés volt. És félre értés ne essék én nem a mienket húzom le vagy bármi, borzasztóan örülök az egy pontnak is, de Izland is megérdemel minden dicséretet mert gyakorlatilag kivédekeztek 90 percet úgy hogy kapura lövésünk is nagyon kevés volt.
Támadásban is nekik volt ziccerük meg a másodikban is a fejesük veszélyesebb volt mint a mi lehetőségeink habár az nem volt tiszta gólhelyzet, de többet ért mint 30-ról fölé rugdosni a bogyót. Elsőben is volt egy hasonló veszélyes fejesük és bedobásból. Gólt szögletből érték el gyakorlatilag. Mi nagyot küzdöttünk és meg is lett a jutalma, egy kiegyenlített meccsen meg lett eredményben is az egyenlítés.

Kádár esetet még el is tudom fogadni, mert határozottság is benne volt, de egyértelműen test-test elleni párharcot bukott el. Vállal arrébb rakták és ziccer lett belőle.
Kép
Kép
Kép
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2016.06.19. 20:21:34

Nero. írta:Ha legyőznek minket a Portugálok, és Izland legyőzi Ausztriát akkor ki a csoportelső?
Gólkülönbség döntene a portugálok és az izlandiak között.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.06.19. 20:18:57

Ha legyőznek minket a Portugálok, és Izland legyőzi Ausztriát akkor ki a csoportelső?
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.06.19. 20:15:49

visca el barca írta:palesz örülhet, embolo kezdő. kivancsi leszek rá, az előző meccsen játszott 30 percet de elég sutának tűnt...
Előzőn kicsit tényleg, de előtte meg nagyon jónak tűnt. Remélem ma jó lesz, az alapján a kevés alapján amit láttam tőle, szimpatikus kis csatár, baromi jó fizikai adottságokkal.

Kezdő érdekes, nem várok nagy játékot megmondom őszintén. Coman is száguldozzon a túloldalon, Pogba és Xhaka osztogasson szép labdákat, beérem ennyivel. :D

Másik meccsen meg hajrá albánok! 8)
recrea
Llegenda del Barça

2016.06.19. 20:10:23

Bob, én egy darab veszélyes kontrára (na jó, talán egy fejes a másodikban) vagy szögletre sem emlékszem a mi meccsünkön izlandi részről, azt se láttam, h keményebbek nálunk, amit csináltak védekezésben, azt egy kiesőjelölt Betis is megcsinálta a világ legjobb támadói ellen. Támadásban meg random összeállunk itt páran, kb ugyanez lett volna. Annak köszönhetik, h nem kaptak gólt, h impotensek vagyunk felállt védelem ellen, és nincs átlag feletti csatárunk. De ennyi passzt az egész selejtezősorozatban nem csináltunk, mint tegnap, ilyet én még nem láttam magyar válogatottól tétmeccsen (most San Marinot vagy Azerbajdzsánt nem veszem ide a 90es évekből), ehhez pedig kellett egy (rohadt gyenge) ellenfél is, azon felül, h mi koncentráltan és tudatosan játszottunk. Mondhatod, h nekik ennyi elég volt/lett volna, de a tizi előtt sem játszottak jobban, max kicsit feljebb voltak tolva, meg nekünk nem kellett az eredmény után futni. Ziccer is Kádár tökéletlensége miatt volt, ott sem a fizikum nyert, hanem a hozzáállás.
Na, kimondom, h legyen mit számon kérni rajtam, sztem minimum döntetlen lesz, de inkább Ausztria nyer, bár azok meg teljesen szét vannak esve, Szalai óta kovályognak. Itt egy izmos döntetlen, apró vereség Portugáliától (akik amúgy nem baj, h x-eltek, mert így menniük kell ellenünk), második hely, aztán Wales/Szlovákia.
Tromort77

2016.06.19. 20:08:56

Éljen a hype train, én is örülök Embolo-nak. Seferovic nem tette magasra a lécet. Szerintem mindig jól mozgott Embolo, bár keveset játszott. Kemény lesz a franciák ellen de szurkolok neki. Amúgy meg remélem X lesz valahogy és Svájc továbbmegy.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.19. 20:01:24

Lloris - Sagna, Rami, Koscielny, Evra - Sissoko, Cabaye, Pogba - Coman, Griezmann, Gignac.

Sommer - Lichtsteiner, Schär, Djourou, Rodriguez - Xhaka, Dzemaili, Behrami - Mehmedi, Shaqiri, Embolo.

palesz örülhet, embolo kezdő. kivancsi leszek rá, az előző meccsen játszott 30 percet de elég sutának tűnt...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Tromort77

2016.06.19. 18:05:03

Az meg van, hogy a végén az izlandi szabadrúgásnál Király oda ment szólni a sorfalnak, hogy semmiképp ne ugorjanak fel? Az évek és a rutin. =D>
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.19. 16:26:24

recrea írta:Elsőre én is azt mondtam, ha megkérdeznénk a sporit, h mire fújta a tizit, fogalma nem lenne róla. Nagyon "akarta" fújni, rohadt nagy pechsorozat vége volt a tizi. Pocsék passz Guzmicsnak, aki berúgja vakon középre, utána szöglet, Király ordított is vele, h "hozd vissz b+!", utána kiejti, amit sosem, aztán a szerencsétlen mozdulat. Szünetben visszanézve fault volt, mezőnyben 10/10 megfújják, adható volt. Ettől függetlenül idegesítően gyenge ez az izlandi válogatott, mondjuk őrjítő helyzetünk nekünk sem volt. Ezeket a szélső befutásokat kellett volna erőltetni, minél többször bevinni földön a labdát 16-on belülre, hátha hibáznak. Erre iveltük be Priskinnek a semmibe, esélye nem volt. Bödét félidőben hoztam volna, nagy kockáztat nem lett volna.
Nem feltétlen pechsorozatnak mondanám hanem úgy en bloc az egész meccsen pont az volt az az időszak mikor nem figyeltünk eléggé. Végig koncentráltunk, hogy ne nagyon legyenek pontrúgások és ne menjenek mögénk, de akkor volt az izlandi ziccer is meg hát ugye ahogy összehoztuk a szögletet és utána, amit írtál. Izland, amit tudott maximálisan hozta is, jó védekezés és kihasználni a fizikális előnyeiket elől (ziccer is ebből lett, hogy a csávó lepattintotta sajnos Kádárt). Nem atomfizika ez, egyáltalán nem gyenge Izland, amit tudnak maximumon hozzák és lsd ők is veretlenek és a selejtezőn is ezt nyomták ez volt sikeres. Mi meg belesétáltunk a "csapdába" és nem figyeltünk össze is hoztunk egy tizit.

Eddigi alapján Izland megveri a sógorokat, ők nem sok tudatosságot mutattak eddig. Kontrából vagy szögletből megeszik őket. Lassúak pontatlanok és fegyelmezetlenek az osztrákok.

Tegnapi nap beszólás egyébként: "Megéltük hogy egy ruszki nem kedveli Kádárt. " :lol:
Kép
Kép
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.06.19. 15:09:17

Elsőre én is azt mondtam, ha megkérdeznénk a sporit, h mire fújta a tizit, fogalma nem lenne róla. Nagyon "akarta" fújni, rohadt nagy pechsorozat vége volt a tizi. Pocsék passz Guzmicsnak, aki berúgja vakon középre, utána szöglet, Király ordított is vele, h "hozd vissz b+!", utána kiejti, amit sosem, aztán a szerencsétlen mozdulat. Szünetben visszanézve fault volt, mezőnyben 10/10 megfújják, adható volt. Ettől függetlenül idegesítően gyenge ez az izlandi válogatott, mondjuk őrjítő helyzetünk nekünk sem volt. Ezeket a szélső befutásokat kellett volna erőltetni, minél többször bevinni földön a labdát 16-on belülre, hátha hibáznak. Erre iveltük be Priskinnek a semmibe, esélye nem volt. Bödét félidőben hoztam volna, nagy kockáztat nem lett volna.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.19. 14:06:47

palesz77 írta:
Bob_Marley írta: Románok fizikálisan nagyon rottyon voltak a múltkori meccs végén kíváncsi vagyok mennyire tudnak felfrissülni, mert nekik nagyon kéne kaparni Albánia ellen, ráadásul a gk sem mindegy. Itt gyakorlatilag Svájc-Románia-Albánia egy kaptafa, lehet albánok nyernek és reménykedhetnek egy négy legjobb harmadik helyben. Szóval nagy matek lesz este. :)
Mi meg szurkolhatunk gőzerővel az Albánoknak, mert ha ők nyernek, akkor az ő csoportjukban 3 pontos lesz a csoport harmadik, az meg nekünk kedvezne.. Szóval Hysaj fiam, csapasd nagyon ma, Robert figyelmét keltsd fel, és nyerd meg nekik a meccset! :mrgreen:

off.: Látom eltűnt Kobe, pedig már kezdtelek megszokni vele.. :cry: :D
A románok meccsén az x is jó, de albán győzelemnek is örülnék, szimpatikusan játszanak.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.19. 14:02:01

hogy őszinte legyek, Bobnak kell igazat adnom egy dologban. minél többször nézem a tegnapi tizit, annál inkább fújhatónak látom. továbbra is tartom amit tegnap írtam, sztem már királyra is rá akarta fújni, de ott még várt vele, hogy mi lesz a lecsorgóból, aztán végül is kádár megoldotta a problémát. ha ő nem kontaktól, sztem akkor is befújja egy kis ritmuskéséssel.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.06.19. 13:54:53

Bob_Marley írta: Románok fizikálisan nagyon rottyon voltak a múltkori meccs végén kíváncsi vagyok mennyire tudnak felfrissülni, mert nekik nagyon kéne kaparni Albánia ellen, ráadásul a gk sem mindegy. Itt gyakorlatilag Svájc-Románia-Albánia egy kaptafa, lehet albánok nyernek és reménykedhetnek egy négy legjobb harmadik helyben. Szóval nagy matek lesz este. :)
Mi meg szurkolhatunk gőzerővel az Albánoknak, mert ha ők nyernek, akkor az ő csoportjukban 3 pontos lesz a csoport harmadik, az meg nekünk kedvezne.. Szóval Hysaj fiam, csapasd nagyon ma, Robert figyelmét keltsd fel, és nyerd meg nekik a meccset! :mrgreen:

off.: Látom eltűnt Kobe, pedig már kezdtelek megszokni vele.. :cry: :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.19. 13:21:15

Valóban inkább mi jöttünk ki rosszul a felemás szitukban a sporinál és elég szigorú is volt. De sajnos a tizit sokadjára megnézve, az volt. Mindenki szerintem Királyra gondolt hogy ráfújták, de Kádár kirúgta a gyerek lábát mikor elakart mellette menni.

Szerintem is egy kiegyenlített meccs volt, ziccer az izlandi csapat előtt adódott. A büntetőt után meg várható volt visszaállnak. Viszont nagyot küzdöttünk és csak begyötörtük a labdát. És végig próbáltuk gyorsan visszaszerezni, s felépíteni a támadásokat. Abszolút jól játszottunk, de az ellenfél meg remekül visszazárt és igazán talán a Kelinheisler féle lövésünk volt veszélyes, de a lényeg hogy csak bement a végén. :D

És meg kell jegyezni, hogy két meccsen gyakorlatilag minimális lehetőségeket adtunk az ellenfeleknek és 1 tizigólt kaptunk. Most Izlandnak volt egy ziccere, de azonkívül parádés a védelmünk. =D>

Ma a franciák remélem bevégzik Svájcot, a másikon meg menni fog az öldöklés. Románok fizikálisan nagyon rottyon voltak a múltkori meccs végén kíváncsi vagyok mennyire tudnak felfrissülni, mert nekik nagyon kéne kaparni Albánia ellen, ráadásul a gk sem mindegy. Itt gyakorlatilag Svájc-Románia-Albánia egy kaptafa, lehet albánok nyernek és reménykedhetnek egy négy legjobb harmadik helyben. Szóval nagy matek lesz este. :)
Kép
Kép
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.06.19. 11:32:09

visca el barca írta:azért az durva h a magyar-portugálon a mieink oddsa 6-7-ről hirtelen 13-ra ugrott :shock:
Ingyen pénz megint.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.19. 11:10:44

azért az durva h a magyar-portugálon a mieink oddsa 6-7-ről hirtelen 13-ra ugrott :shock:
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.19. 10:27:58

Kérdezném: mit tartasz köpködésnek részemről? Gyengének látom őket, nullák voltak támadásban? Ez hol köpködés? Maximum nem érthetsz egyet a véleményemmel, de légyszíves ne sarkítsál!
Egyébként a labdabirtoklás végig 69-31 volt a javunkra, a végén az egyenlítés után kozmetikázták kicsit.
A focit mi játszottuk, akár tetszik, akár nem. Egy csoportgyőztes ellen pedig nagy szó ez.
Roncinak igaza volt mellesleg: ezek mindent akartak csak focizni nem. Az más tészta, hogy így is lehet játszani, nincs tiltva.
Azt általánosságban értettem, nem rád, sajnos sok helyen tapasztaltam. Ronaldonak meg nincs igaza. Ha nem akartak ellenük focizni, hogy egyenlítettek, és miért volt a végén meccslabdájuk is? Ronaldo nem tud veszíteni (még ha itt nincs is szó vereségről, de ő annak fogta fel az x-et), nem kéne követni példáját. Szerintem az osztrákoknak is azért nem szólt be, mert ő is tudta, ez a meccs pont rajta ment el elsősorban.
mess2009
Director del Fútbol

2016.06.19. 09:14:49

időnként (még mostanság is) rá csodálkozom, a foci "sorsszerűségére". az első meccsünkön kaptunk egy emberelőnyt, a másodikon egy (szerintem is) jogtalan büntetőt.
a kettő között tisztán láthatóvá vált, hogy a csapatunknak helye van az európai 24 mezőnyében, mégpedig szerintem a következők okán:
- kiegyensúlyozottság - minden csapatrész közel azonos szinten van
- alapos fizikai felkészültség
- a korszerű európai trend minden elemét használó intelligens focit játszunk - egy adott szinten.
eredményt nem tudok jósolni, legfeljebb az eddig látottak alapján azt gyanítom, hogy a portugálok erősebbek nálunk, az osztrákokkal közel azonos szintet képviselünk, az izlandiaknak pedig ki kéne esni.
Alcantara
Director del Fútbol

2016.06.19. 08:59:21

LG írta:
Alcantara írta:Én a csoport második helyet tutinak látom. Izland sosem fogja megverni az osztrákokat.
Kamutizit nem fognak többet kapni, támadásban egy nullák, max. lehet egy x, bár szerintem az osztrákok tovább akarnak menni.
Nem tudom, ez a két csapat hogyan tudott csoportokat nyerni, de ritka két gyenguska mindkettő.
Ezektől még a románok is jobbak.
Az osztrákok úgy, hogy az oroszokat és a svédeket előzték, láthatjuk, mindkettő a leggyengébb csapatok között van az EB-n.
Izlandot viszont nem húznám le, ellenünk azért a portugáloknak sem volt annyi ziccerük, + nekik is volt 1-2 komolyabb lehetőségük a gólon kívül is. Ellenünk is teljesen kiegyenlített volt a meccs a gól előtt, sőt, akkor is nekik volt ziccerük, a vezetés után, meg érthető, hogy visszaálltak, bár nem jött be nekik. A játékvezetőt jogosan elő lehet venni, de ez ellenfelet köpködni nagyon nem tartom korrekt dolognak.
Azzal sem értek egyet, hogy az osztrákok ellen ne lenne esélyük, szerintem verni fogják őket.

Kérdezném: mit tartasz köpködésnek részemről? Gyengének látom őket, nullák voltak támadásban? Ez hol köpködés? Maximum nem érthetsz egyet a véleményemmel, de légyszíves ne sarkítsál!
Egyébként a labdabirtoklás végig 69-31 volt a javunkra, a végén az egyenlítés után kozmetikázták kicsit.
A focit mi játszottuk, akár tetszik, akár nem. Egy csoportgyőztes ellen pedig nagy szó ez.
Roncinak igaza volt mellesleg: ezek mindent akartak csak focizni nem. Az más tészta, hogy így is lehet játszani, nincs tiltva.
fanbarca
Entrenador del Barça

2016.06.19. 08:32:46

Jaj, hogy ez mekkora volt tegnap. Olyan jó, hogy most mi rúgjuk be a gólokat az utolsó percekben, nem minta ahogy azelőtt volt. :mrgreen:

Nagy Ádám játéka még mindig óriási. Erdélyből nem igazán szoktam követni a magyar bajnoki meccseket, tehát a Fradi meccseit sem látom. De Nagy Ádám eddig varázslatos, úgy védekezésben, mint támadásban (az utolsó 15-20 percben kezdett megindulgatni). Meghallgattam az interjút is vele, a meccs után, éretten beszélt, nagyon tetszett. Kádár Tamás még mindig tanári, tegnap már voltak kisebb hibái, viszont rengeteg párharcot megnyert s stabilan játszott. Nem tudom elképzelni, hogy jövőre ne a Premier Leagueben játsszon. Kleinheisler Laci meg úgy hajt, hogy az hihetetlen. Rettentően tetszik, meghal a csapatáért. Ha egy picikét játszana okosabban, simán megállná a helyét egy topligás középcsapatban. Eljön ez az idő is, a Werder már nagyon várja, hogy visszaérkezzen. :D Király Gabi a frászt hozza rám ezekkel a trükközéseivel, de nagyon jó. Dzsudzsákot valaki szidta, nem hiszem, hogy rászolgálna. Sokat dolgozott, megérdemli az elismerést. Lesz itt még gólja. Szalai Ádámban mekkora lélek van, hogy örült a gólnál, ő volt megint az első a szurkolóknál, jó látni, hogy ilyen szépen rendbejönni látszanak körülötte a dolgok. Nem zavarta, hogy most nem volt kezdő, profi hozzáállás. Örülök, hogy végre Nikolic is olyat tett, amiért elismerést kap. BRAVÓ EDZŐ, BRAVÓ CSAPAT!

Ronaldo megint milyen idiótán nyilatkozott meccs után: „Természetesen büszke vagyok rá, hogy már 128-szor ölthettem magamra a címeres mezt. Az volt a célom, hogy a legtöbb fellépéssel és góllal is én dicsekedhessek.” - Mintha direkt rosszul akarna nyilatkozni. Megint kiemeli ez, hogy neki a személyes siker a fontos. Mondott volna annyit, hogy "örülök neki, de most a csapat sikerére kell koncentrálni". =D> #-o
més que un club
recrea
Llegenda del Barça

2016.06.19. 08:22:45

Alcantara írta:Az aranylabda pedig már évek óta marketinglabda, senkinek nincs esélye két emberen kívül, a többi a csillagokat is lehozhatná. Felesleges álmodozni. Xavi az első EB győzelem évében brutális szezont tolt, magasan az EB legjobbja volt, közelébe sem fért a szavazáson.
Igazad van. Ha Iniesta továbbra is így tolja, akkor viszont esélyes az UEFA év játékosa díjra, főleg, h most két lazább meccs fog jönni nekik, hacsak valahogy a portugálokat meg nem kapják.

Pont a két portugál meccset nem néztem annyira, érthető okok miatt :D de állítólag jó focit nyomnak, csak mindent kihagynak, amennyi tegnap megmaradt, h az elsőben volt néhány ziccerük.

Mondanám, h teljesen mindegy kit kapunk a 16 között, egyrészt így is hősök, másrészt a labda kerek, valami őrületes mázlink nekünk is lehet, harmadrészt, ha Iniesta szétfirkálja őket, akkor hátha visszaül mindenki a székbe, h azért van még feljebb :) Csakhogy megyek majd ki negyeddöntőre, ahol magyar meccset látni valami felfoghatatlan élmény lenne, úgyhogy mocskosul szurkolok, h jól alakuljon a végén a matek.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.19. 08:15:57

Alcantara írta:Én a csoport második helyet tutinak látom. Izland sosem fogja megverni az osztrákokat.
Kamutizit nem fognak többet kapni, támadásban egy nullák, max. lehet egy x, bár szerintem az osztrákok tovább akarnak menni.
Nem tudom, ez a két csapat hogyan tudott csoportokat nyerni, de ritka két gyenguska mindkettő.
Az osztrákok úgy, hogy az oroszokat és a svédeket előzték, láthatjuk, mindkettő a leggyengébb csapatok között van az EB-n.
Izlandot viszont nem húznám le, ellenünk azért a portugáloknak sem volt annyi ziccerük, + nekik is volt 1-2 komolyabb lehetőségük a gólon kívül is. Ellenünk is teljesen kiegyenlített volt a meccs a gól előtt, sőt, akkor is nekik volt ziccerük, a vezetés után, meg érthető, hogy visszaálltak, bár nem jött be nekik. A játékvezetőt jogosan elő lehet venni, de ez ellenfelet köpködni nagyon nem tartom korrekt dolognak.
Azzal sem értek egyet, hogy az osztrákok ellen ne lenne esélyük, szerintem verni fogják őket.
Alcantara
Director del Fútbol

2016.06.19. 07:14:53

Én a csoport második helyet tutinak látom. Izland sosem fogja megverni az osztrákokat.

A legkevésbé izgat a portugál meccs, menjenek csak szépen az első helyen tovább.
Ronci ellenünk kifeszítheti magát, utána úgysem lesz alkalma őszig.
Mellesleg, ha élet-halál lenne nekünk, ez a csapat megcsinálná azt is.
Ne legyen sérültünk egyenes kiesésre, ill. Fiola, Lovrencsics jöjjenek teljesen rendbe.
Bár nem tudom részlegessel hogyan lehet 1 hét alatt felépülni, nyilatkozatok szerint Fiola rendbe jöhet addig.

Az aranylabda pedig már évek óta marketinglabda, senkinek nincs esélye két emberen kívül, a többi a csillagokat is lehozhatná. Felesleges álmodozni. Xavi az első EB győzelem évében brutális szezont tolt, magasan az EB legjobbja volt, közelébe sem fért a szavazáson.
defender3
Entrenador del Barça

2016.06.19. 00:26:48

worldreferee.com eléggé lehúzta azt a sporinak nem nevezhető oroszt és kiemeli, hogy nem volt egyenlő a 2 oldal megítélése. Remélem többet nem fog vezetni, mert az az UEFA szégyene is lenne
Lezárt