Jaj, hogy ez mekkora volt tegnap. Olyan jó, hogy most mi rúgjuk be a gólokat az utolsó percekben, nem minta ahogy azelőtt volt.
Nagy Ádám játéka még mindig óriási. Erdélyből nem igazán szoktam követni a magyar bajnoki meccseket, tehát a Fradi meccseit sem látom. De Nagy Ádám eddig varázslatos, úgy védekezésben, mint támadásban (az utolsó 15-20 percben kezdett megindulgatni). Meghallgattam az interjút is vele, a meccs után, éretten beszélt, nagyon tetszett.
Kádár Tamás még mindig tanári, tegnap már voltak kisebb hibái, viszont rengeteg párharcot megnyert s stabilan játszott. Nem tudom elképzelni, hogy jövőre ne a Premier Leagueben játsszon.
Kleinheisler Laci meg úgy hajt, hogy az hihetetlen. Rettentően tetszik, meghal a csapatáért. Ha egy picikét játszana okosabban, simán megállná a helyét egy topligás középcsapatban. Eljön ez az idő is, a Werder már nagyon várja, hogy visszaérkezzen.
Király Gabi a frászt hozza rám ezekkel a trükközéseivel, de nagyon jó.
Dzsudzsákot valaki szidta, nem hiszem, hogy rászolgálna. Sokat dolgozott, megérdemli az elismerést. Lesz itt még gólja.
Szalai Ádámban mekkora lélek van, hogy örült a gólnál, ő volt megint az első a szurkolóknál, jó látni, hogy ilyen szépen rendbejönni látszanak körülötte a dolgok. Nem zavarta, hogy most nem volt kezdő, profi hozzáállás. Örülök, hogy végre
Nikolic is olyat tett, amiért elismerést kap.
BRAVÓ EDZŐ, BRAVÓ CSAPAT!
Ronaldo megint milyen idiótán nyilatkozott meccs után:
„Természetesen büszke vagyok rá, hogy már 128-szor ölthettem magamra a címeres mezt. Az volt a célom, hogy a legtöbb fellépéssel és góllal is én dicsekedhessek.” - Mintha direkt rosszul akarna nyilatkozni. Megint kiemeli ez, hogy neki a személyes siker a fontos. Mondott volna annyit, hogy "örülök neki, de most a csapat sikerére kell koncentrálni".