USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.21. 21:23:47

Love mint első opciót azért már láttuk. :D

Jelenlegi nagy mozgástérnél, igen úgy érzem lehet kukázni és nem érdekel a 20/10, ami már le is ment szépen egy közepes szintre. Sok csapat robbanthat keretet, esküszöm neked Game, jöjjön bakker Howard akkor már, mint Love. Pedig annak már háta sincs, de legalább faktor tud lenni.

Amit Love nyújt azt bőven tudja nálam más is. Bakker ha MCW-t berakod első opcióba akkor láthattuk mit csinált. Olyan ember aki jól dobja a triplát négyesként lehet találni. Aláírom, gyilkos passzai vannak meg legendásak az egész pályások, de Franchiset nem lehet rá építeni ezt láthattuk, olyan kell nekünk akire lehet. Ha nincs ilyen akkor hozom a horvátot, aki tehetségre bőven lehet Love+ és elvagyunk a középhelyeken 2-3 évig. De Lovera nem dobom ki az assetemet.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.06.21. 21:16:25

Still going over some of last night's math on this first night of summer. Golden State started 68-7...then went 20-11 including playoffs.

By my count, Steph shot 9-26 in the Finals when being guarded by Tristan Thompson. His defense changed the series.

Cavaliers celebrate NBA championship in Las Vegas:
https://youtu.be/-J5ljnhihfE" target="_blank
JR és Mozgov között azért érzitek a különbséget :mrgreen:
Bob_Marley írta:Mert, amit ő tud azt lehet inkább kukázni AS ide vagy oda.
Ha Love-szintű embereket csak úgy kukázni lehet... :D

Amúgy egy Love cserével mindenki jól járna:
1. Love bajnok, most már elmehet egy másik csapatba, ahol ő lenne a sztár, az első opció (Lakers?).
2. LBJ és Irving mellé nincs szükség egy ilyen játékosra, James pedig mehetne négyesbe, ami jobban állna neki.
3. Viszont nem tudom, hogy a GM belemenne-e egy Crowder-féle cserébe, ha már két éve adtak érte egy 1/1-et.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Zolee23
Capitá del Barça

2016.06.21. 20:58:14

Lényeg, hogy Love nem lenne akkora upgrade Sullingerékhez képest, hogy megérje adni érte egy top picket, plusz egy hasznos kiegészítőt. Love meg csak papíron AS, mentalitásban közelében nincs.

Szerintem amúgy nem lesz ebből semmi, Love marad Clevelandben. Ha nem nyerünk, akkor szerintem cserélték volna, de így kétlem.

Mondjuk amíg a liga top 5 játékosából 2 a Cavsben játszik, felőlem Győzike is lehetne a PF.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.21. 19:55:06

Cumbee írta:
Bob_Marley írta:Sokkal hamarabb küldeném a maxot Biyombonak mint Loveért bármit is adni.
:D:D:D Gyönyörű lenne.:D IT-t cseréljétek még el Tony Allenre, hátha kiderül, hogy 20 dobott ponttal is lehet meccseket nyerni az NBA-ben.:D Amúgy ha nem ülsz fel a "Love [auto_cenzúra]" hypetrainre és reálisan nézed, akkor Sulinger, vagy egy Olynyk szerinted klasszisokkal jobb védő? Mert szerintem nem, támadó oldalon viszont nem sok képzettebb magas van mint Love, attól függetlenül is, hogy az utóbbi 2 évben mit mutatott a Cavsnél. És félreértés ne essék, sosem voltam oda Love-ért. A Love-Klay Thompson csere nálam 0 másodperc gondolkodás után kuka volt Warriors oldalról és a Cavs helyében sem adtam volna oda Wigginst érte. De azért túlzásokba ne essünk, hogy egy Crowder elengedése dealbraker lehet az esetében. Mondom ezt úgy, hogy te is tudod, hogy Crowdert már a Dallasnál is szerettem, nem értettem, hogy miért nem kap egy kicsit több játékpercet és örültem amikor hozzátok került és megkapta az esélyt. Ettől függetlenül ő nem több egy igen hasznos kiegészítő embernél, akiket azért simán lehet kukázni innen-onnan. Love viszont keleten simán All-Star kaliber, aki viszont nem terem minden fán.
Nem, Sullinger és Olynyk se jó védő, de pont Olynyk a szegény ember Loveja és pont elég. És ha megnézed, akkor a döntő is, de máskor is a védekezés vezet sikerre. Még azt mondom megtudnál győzni Love-val nagy nehezen,d e te látod magad előtt az IT-Love kettőst védekezésben. :D Meghalunk, mert Lovenál még Sully vagy más is jobb P&R védő. És igen, egy Crowder dealbreaker ebben a cserében, mert alapból nem az a franchise vagyunk, aki ha felépít egy embert csak úgy eladogatja, s Crowder meg a szegény ember Leonardja nálam. Lehet mondani, hogy ebben a mai NBA-ben lehet kukázni+D embert, de Crowder a szíve és a lelke ennek a csapatnak. Azt a morális tartást Love közel sem tudná hozni. És most nyert bajnokságot, de nálam nem is kérdés melyik a győztes típus. Crowder ha gyenge is meghal a pályán és már most van benne egy Celtcs Pride feeling Love nem ilyen. Nyilván hogy AS emberért áldozni kell, de egy Butlerér egy Georgért oké, de egy Loveért nem. Mert, amit ő tud azt lehet inkább kukázni AS ide vagy oda. Akkor már odatolom Horfordnak a maxot és már előrébb vagyunk mint Loveért cserélni, de még azt mondom neked még Barnesnak is odaadnék pénzt mint Loveért cserélni, mert nem ilyen emberért szórnám el azokat az asseteket amiért három évig szenvedtünk. Egy Crowdert nem adnék érte soha. És igen egy Biyombonak is hamarabb adnék pénzt, mert szinte egyedül tudott faktor lenni PO-ban és ilyen rim protector embert nehezebb kukázni a mai NBA-ben. Itt van nekünk Amir, de Biyomboban sokkal több van.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2016.06.21. 07:10:51

Bob_Marley írta:Sokkal hamarabb küldeném a maxot Biyombonak mint Loveért bármit is adni.
:D:D:D Gyönyörű lenne.:D IT-t cseréljétek még el Tony Allenre, hátha kiderül, hogy 20 dobott ponttal is lehet meccseket nyerni az NBA-ben.:D Amúgy ha nem ülsz fel a "Love [auto_cenzúra]" hypetrainre és reálisan nézed, akkor Sulinger, vagy egy Olynyk szerinted klasszisokkal jobb védő? Mert szerintem nem, támadó oldalon viszont nem sok képzettebb magas van mint Love, attól függetlenül is, hogy az utóbbi 2 évben mit mutatott a Cavsnél. És félreértés ne essék, sosem voltam oda Love-ért. A Love-Klay Thompson csere nálam 0 másodperc gondolkodás után kuka volt Warriors oldalról és a Cavs helyében sem adtam volna oda Wigginst érte. De azért túlzásokba ne essünk, hogy egy Crowder elengedése dealbraker lehet az esetében. Mondom ezt úgy, hogy te is tudod, hogy Crowdert már a Dallasnál is szerettem, nem értettem, hogy miért nem kap egy kicsit több játékpercet és örültem amikor hozzátok került és megkapta az esélyt. Ettől függetlenül ő nem több egy igen hasznos kiegészítő embernél, akiket azért simán lehet kukázni innen-onnan. Love viszont keleten simán All-Star kaliber, aki viszont nem terem minden fán.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.21. 00:45:01

Ezzel keményen vitatkoznék, mert Rondo épp térddel top védő volt a posztján, szétment neki, elcseréltük. Love meg soha nem tudott védekezni. És a védekezés az alapja mindennek, pont ezért nem kéne Love. Sokkal hamarabb küldeném a maxot Biyombonak mint Loveért bármit is adni. IT mellé halál lenne. Ott mi P&R védekezés menne. :D Én nem olyanért dobnám ki a pickjeinket/játékosainkat, aki nem tartható fent a negyedik negyedekben. Akkor már rohadjon ránk az összes pick, s húzzuk a horvátot, annyit vele is érünk mint Love-val.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2016.06.20. 23:49:52

Bob_Marley írta:Én tiszta kivagyok, mert már a Wolvesban is statkirálynak gondoltam és semmiképp ne jöjjön Bostonba.
Nemtom hol itt a gond, hosszú éveken keresztül szinte istenként tiszteltétek a statkirályok királyát, Love pedig nem rosszabb semmivel sem Rondonál, sőt... Lenne egy Sulinger+++-otok aki 1B opciónak simán jó támadásban IT mellé, a védelem meg nagyrészt úgyis csak játékrendszer kérdése. Padra mögé szereztek egy jó védőt, meg centerbe egy rim protectort oszt csá. 3-as posztra meg ha nem jön össze Durant, akkor odadobtok egy utazótáskányi pénzt Bazemore elé, esetleg adtok a Sunsnak 30 db 2. köröst Tuckerért, még akkor is marad vagy 50 picketek idén. Ha pedig minden kötél szakad, akkor draftoltok 6 SF-et padra és év elején Turnerrel kezdtek.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.20. 23:15:03

Zolee23 írta:
Bob_Marley írta: Egyébként Ainge betud annyira inni, hogy odaadja Crowdert és lehet mellé az 1/3 jogot Loveért, én akkor végzek a csapattal és inkább Nets. :D De viccet félre téve, azért ha pl kapnátok egy Crowdert szerintem baromira jól járnátok, mehetne hármasba, James négyesbe.

Paul-Butler-Leonard-Ibaka-Whiteside marad négy dollár a bajnoki serlegre felfestenék valami feliratot belőle, hogy nesztek. :D
Ezt a Celticset többször hallottam már vele kapcsolatban, ennek van valami alapja, vagy csak találgatás?

Egy Crowder + 1/3 dream scenario lenne, de Aingenek azért van esze, nem fog ekkora hülyeséget csinálni.
Pfff Rohadt nagy alapja van, még mielőtt elment volna a Cavshez is végig partiban voltunk, Ainge szerelmes bele ( True Love. :D ) és folyamat cikkeznek erről hogy cserélnénk érte. És legfőképpen az 1/3 draftjog és Smart van terítéken de AS játékosért Crowder/Bradley is menne. És a Cavsnek nyilván Crowder kéne.
Én tiszta kivagyok, mert már a Wolvesban is statkirálynak gondoltam és semmiképp ne jöjjön Bostonba.
Kép
Kép
Kép
Zolee23
Capitá del Barça

2016.06.20. 23:08:56

Bob_Marley írta: Egyébként Ainge betud annyira inni, hogy odaadja Crowdert és lehet mellé az 1/3 jogot Loveért, én akkor végzek a csapattal és inkább Nets. :D De viccet félre téve, azért ha pl kapnátok egy Crowdert szerintem baromira jól járnátok, mehetne hármasba, James négyesbe.

Paul-Butler-Leonard-Ibaka-Whiteside marad négy dollár a bajnoki serlegre felfestenék valami feliratot belőle, hogy nesztek. :D
Ezt a Celticset többször hallottam már vele kapcsolatban, ennek van valami alapja, vagy csak találgatás?

Egy Crowder + 1/3 dream scenario lenne, de Aingenek azért van esze, nem fog ekkora hülyeséget csinálni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.20. 22:47:15

Zolee23 írta:Itt a döntőben kiderült, hogy Ezelivel meg Barnessal kapcsolatban a maxok meg a nagy pénzek vicc kategória, bár lehet lesz valami szellemi fogyatékos aki megadja nekik. Tartani fogja amúgy őket a GSW szerintem.

Mindegyiket megtartják, JR, Della, Mozgov sorrendben. Love-ot nagyon jó lenne elcserélni, irritál az ember, már egy hasznos kiegészítőért simán adnám.

Irving (legyen mondjuk 3 $) - Butler - LeBron - Aldridge - Whiteside
Egyébként Ainge betud annyira inni, hogy odaadja Crowdert és lehet mellé az 1/3 jogot Loveért, én akkor végzek a csapattal és inkább Nets. :D De viccet félre téve, azért ha pl kapnátok egy Crowdert szerintem baromira jól járnátok, mehetne hármasba, James négyesbe.

Kép
Kép
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2016.06.20. 22:33:23

Irvinget nem lehet? :D

Paul - Derozan - James - Aldridge - Drummond
Zolee23
Capitá del Barça

2016.06.20. 22:09:23

Itt a döntőben kiderült, hogy Ezelivel meg Barnessal kapcsolatban a maxok meg a nagy pénzek vicc kategória, bár lehet lesz valami szellemi fogyatékos aki megadja nekik. Tartani fogja amúgy őket a GSW szerintem.

Mindegyiket megtartják, JR, Della, Mozgov sorrendben. Love-ot nagyon jó lenne elcserélni, irritál az ember, már egy hasznos kiegészítőért simán adnám.

Irving (legyen mondjuk 3 $) - Butler - LeBron - Aldridge - Whiteside
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.20. 20:07:33

http://kezdo5.hu/nba/blogok-tortenelmi-szezon-22357

JR Smith videókat/képeket érdemes keresni twitteren, kész van a csávó. :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2016.06.20. 20:04:28

PCsabi írta:Van 15 dollárod, hogy nézne ki a csapatod?

PG:
Curry 5$
Westbrook 4$
Paul 3$
Lowry 2$
Lillard 1$

SG:
Thompson 5$
Harden 4$
Butler 3$
DeRozan 2$
Wade 1$

SF:
James 5$
Durant 4$
Leonard 3$
George 2$
Hayward 1$

PF:
D. Green 5$
Millsap 4$
Aldridge 3$
Love 2$
Ibaka 1$

C:
Davis 5$
Cousins 4$
D. Jordan 3$
Drummond 2$
Whiteside 1$
Nokérem az én csapatom: Whiteside-Green-LBJ(Melo)-Derózsi-Lillard
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.20. 19:38:46

Jó hát most tényleg nem érheti szó a ház elejét, James végre a döntőben is hozott egy olyan szintet, amit már előtte pl egy Celtics vagy Indiana ellen korábban. EZ az utolsó három meccse epic volt, olyan számokat produkált....és hatékonyan, nem úgy mint tavaly. Oké hogy Irving is nagyon kellett és pont ez hogy egyedül nem lehet, de pl előző meccsen is az a 18 pont zsinórban tőle vagy ugye a msotani blokk mind-mind azok voltak, hogy tartotta a Cavst partiban. Nekem nagyon ellenszenves volt James a pályafutása elején ez többször leírtam, de amit produkál az elmúlt 4-5-6 évben az félelmetes és nagyon megkedveltem. Most is micsoda mentális erőről tett tanúbizonyságot, hogy három kiesési meccsen produkálta a szezon legjobb meccseit. És kussolva, darálva, védekezve...hihetetlen performansz volt és történelmi siker.

Szerintem maradni fog egyébként és ha van esze a GSW sem durrantja meg a csapatot, mert ez a csapat még évekig ott lesz a tűz közelben és ki kéne használni a bird jogokat és Ezelit és Barnest is visszahozni.

Love-ot cserélik, csak könyörgöm ne a Celticsbe. :lol:
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.06.20. 19:22:19

Times a player averaged 30 PPG, 10 RPG, 8 APG in #NBAFinals...
LeBron James: 2
Every other player in NBA history: 0

Fun fact: a mai 89 dobott pontnál a Steve Kerr vezette GSW két szezon 209 mérkőzése alatt mindössze két alkalommal dobott kevesebbet.

Na, és akkor mi lesz a két csapattal?

GSW: Ezeli? Barnes?

Cavs: a Dellavedova, Mozgov, JR hármasból kiket tartanak meg? Love-ot cserélik? Amúgy Richard Jefferson be is jelentette a visszavonulását.

Van 15 dollárod, hogy nézne ki a csapatod?

PG:
Curry 5$
Westbrook 4$
Paul 3$
Lowry 2$
Lillard 1$

SG:
Thompson 5$
Harden 4$
Butler 3$
DeRozan 2$
Wade 1$

SF:
James 5$
Durant 4$
Leonard 3$
George 2$
Hayward 1$

PF:
D. Green 5$
Millsap 4$
Aldridge 3$
Love 2$
Ibaka 1$

C:
Davis 5$
Cousins 4$
D. Jordan 3$
Drummond 2$
Whiteside 1$
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2016.06.20. 15:07:56

Splash Bothers mekkora let down volt ebben a döntőben. Elég gáz 3-1-ről elbukni a bajnokságot, ráadásul pályaelőnnyel. :roll:
Zolee23
Capitá del Barça

2016.06.20. 13:02:15

neobarca írta:Nem vagyok egy James fan, az én szívem Melo-ért "dobog", de mondhat bárki bármit: James a legnagyobb játékos jelenleg a ligában.
Nem akarok megmondóember lenni, de szerintem ez minden épeszű ember számára egyértelmű.

Impactben, hatékonyságban, kosár IQ-ban a közelében nincs senki. Nagyon örülök, hogy ha már Jordant nem, Őt és a prime Kobet láthattam játszani.
neobarca
Director del Fútbol

2016.06.20. 11:23:29

Nem vagyok egy James fan, az én szívem Melo-ért "dobog", de mondhat bárki bármit: James a legnagyobb játékos jelenleg a ligában. Bedobhatod a hármast bárhonnan, de ilyen elképesztő mentalitással nincs rajta kívül senki sem megáldva. 1-3-ról fordítani, 2 idegenbeli meccset megnyerni ott, ahova csak veszteni járnak a csapatok... Szavakkal leírhatatlan. =D> =D> =D>

Biztos vagyok benne, hogy ha visszavonul, edző lesz. És edzőként is fog nyerni gyűrűt! Emlékezzetek majd soraimra. :oops: :D
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.20. 07:05:12

Első negyed után bealudtam, de ez így nem semmi. 1-3 után nyerni ráadásul kétszer idegenben egy olyan arénában, ahol egész évben nem nagyon nyertek a csapatok....Elképesztő feladat, s James abszolút kitett magáért.

És Jefferson bajnok lett végre. :D
Kép
Kép
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2016.06.20. 06:06:58

Óriási meccs volt! Megérte felkelni, bár az első negyedről lemaradtam, mert a Sport1-en 3:00-t írtak kezdésre... :(

Hatalmasat ment a Cavs. Azért hármat zsinórban behúzni ez ellen a Warriors ellen (kettőt idegenben!!!) félelmetes teljesítmény volt.

James és Irving kitett magáért most is, a védelem is rendben volt, de kicsit mindkét oldalon döcögött a játék. Érthető okokból több volt a hiba és a rossz dobás mindkét csapatnál. A hetedik olyan volt, mint amilyennek az összes meccsnek lennie kellett volna.

A Cavsnél nagyon nem ültek a trojkák, de amikor bement nekik, az mind lélektanilag fontos pillanatban esett. JR. két triplája, amivel felzárkóztak, James másodszorra Ezeli ellen, a három értékesített büntető után és a végén Irving....

Az utolsó negyedben volt egy szép jelenet, amikor James szedett egy patannót és az érkezésnél ütközött Curryvel. Mindketten elhasaltak, majd ahogy segítették fel Jamest, ő a másik kezével emelte fel Curryt, majd a fenekére paskolt. Illetve a meccs után, ahogy odament Green és összeölelkeztek, az is gyönyörű pillanat volt...

1-3-ról elképesztő.....
PCsabi
aka Game90

2016.06.20. 05:25:29

Alapból sem adtam sok esélyt a Cavs-nek, de 0-2 ill. 1-3 után elképzelhetetlennek tartottam, hogy nyerjenek. És tessék.

Ha nincs Green eltiltása, akkor ezt behúzta volna a GSW?
Mennyit ér most a 73-9?
Varejao most ünnepelni fog?

The Warriors tied the game at 89-89 with 4:39 left and didn't score again. Stephen Curry went 0-for-4 in that stretch, with all four misses from 3-point range.

LeBron James averaged 29.7 points, 11.3 rebounds, 8.9 assists, 2.6 steals and 2.3 blocks in this #NBAFinals series.

After being down the largest 0-2 deficit in NBA Finals history, LeBron James then averaged 33.2 pts, 11.8 rebs and 8.8 ast to get the title.

After Stephen Curry was the unanimous regular-season MVP, LeBron James was the unanimous Finals MVP, picking up the honor for the third time in his career.
Tromort77

2016.06.20. 04:43:12

Elképesztő meccs volt. Én nem vagyok egy NBA fan, de ez zseniális döntő volt. Egész meccsen hatalmas csata ment. A végén az a James blokk csodáaltos volt meg az az Irving tripla is nagyon kellett. Szép volt Cavs! Én már csak azért szurkoltam nekik mert nem tetszett ez a rekord hajszolás a GSW részéről még az alapszakaszban. Hiába volt hatalmas tett, azért gyűrű nélkül mégse az igazi.

Viszont amit Green művelt is elképesztő volt.

Ezért megérte fentmaradni.
ktm
Capitá del Barça

2016.06.20. 04:39:56

Na akkor most mar van forditas 1-3-rol nagydontoben is.
PCsabi
aka Game90

2016.06.20. 02:13:05

Ezeli kezdő.

LeBron turnovers, supporting cast 3pt%, Kyrie vs. Curry, Tristan vs. Draymond. That's the game, in my opinion.

7 perc, LBJ 3 TO...

Első negyed: LBJ gyenge, Love 6 lepattanó, de már 2 PF, GSW 5 triplánál.

17 percet kellett várni az első Cavs triplára.

Green-t kezdjék már el fogni, 5/5 tripla...

Félidő: 42-49, három perccel a félidő vége előtt még egál volt, utána lépett el a GSW. Gyakorlatilag a triplák döntenek, 1/14 vs. 10/21, Green-nel nem tud mit kezdeni a Cavs, ha így folytatja, akkor egy combos tripla-dupla összejöhet neki, Curry-t nem szeretik a bírók, beszedte a harmadik személyi hibáját is. Cavs játéka eléggé statikus, kevés a mozgás, LBJ is erőlködik, Irving-nek sem szállt el az agya, TT sem hozza azt, amit az előző meccseken + keveset is játszott idáig. Kéne egy jó Ray Allen a Cavs-be :D

Draymond has scored or assisted 71% of GSW's points so far (35 of 49).

Az igen :shock: :
From ESPN Stats & Info: the Golden State Warriors attempted 14 uncontested 3-pointers in the 1st half. They've averaged 14 uncontested 3-pointers per game this postseason.

8 pontos GSW vezetés után egál, JR beindult. Na, ez JR, rögtön jött két hülye hiba tőle... :D Irving-nek és James-nek többet kéne a gyűrűt támadnia.

Harmadik negyed közepe, TT négy személyi hiba.

Összeállt a Cavs védekezése, 11-0-ás futás, 6 pontos vezetés. Green teljesen eltűnt.

Hihetetlenül fordulatos meccs, 7 pontos Cavs vezetés után 71-71.

Vége a harmadik negyednek, 1 pontos GSW vezetés. LeBron James and Draymond Green both played 35 of the first 36 minutes. LeBron seems to have more bounce in his step right now. Klay Thompson and Stephen Curry are now 5/19 on three-pointers.

Irving hatalmasat nőtt a szememben ebben a döntőben.

3 perccel a vége előtt 89-89, LBJ tripla-dupla, mondjuk itt a végén mindent eldobál, Irving meg semmi.

JAAAAAAAAAAAAMES!!! AZ ÉV BLOKKJA!!!

Curry homály tripla.

20 lead changes. 11 ties.

IRVIIIIIIING TRIPLAAAAA!!!

Ez milyen védekezés volt Love-tól :shock:

MEGVAAAAAAAAN! MEGVAAAAAAAAAAAAAAN! 1-3-RÓL! IDEGENBEN!

LeBron a földön és sír.
Válasz küldése