Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha Love-szintű embereket csak úgy kukázni lehet...Bob_Marley írta:Mert, amit ő tud azt lehet inkább kukázni AS ide vagy oda.
Nem, Sullinger és Olynyk se jó védő, de pont Olynyk a szegény ember Loveja és pont elég. És ha megnézed, akkor a döntő is, de máskor is a védekezés vezet sikerre. Még azt mondom megtudnál győzni Love-val nagy nehezen,d e te látod magad előtt az IT-Love kettőst védekezésben.Cumbee írta:Bob_Marley írta:Sokkal hamarabb küldeném a maxot Biyombonak mint Loveért bármit is adni.:D:D Gyönyörű lenne.
IT-t cseréljétek még el Tony Allenre, hátha kiderül, hogy 20 dobott ponttal is lehet meccseket nyerni az NBA-ben.
Amúgy ha nem ülsz fel a "Love [auto_cenzúra]" hypetrainre és reálisan nézed, akkor Sulinger, vagy egy Olynyk szerinted klasszisokkal jobb védő? Mert szerintem nem, támadó oldalon viszont nem sok képzettebb magas van mint Love, attól függetlenül is, hogy az utóbbi 2 évben mit mutatott a Cavsnél. És félreértés ne essék, sosem voltam oda Love-ért. A Love-Klay Thompson csere nálam 0 másodperc gondolkodás után kuka volt Warriors oldalról és a Cavs helyében sem adtam volna oda Wigginst érte. De azért túlzásokba ne essünk, hogy egy Crowder elengedése dealbraker lehet az esetében. Mondom ezt úgy, hogy te is tudod, hogy Crowdert már a Dallasnál is szerettem, nem értettem, hogy miért nem kap egy kicsit több játékpercet és örültem amikor hozzátok került és megkapta az esélyt. Ettől függetlenül ő nem több egy igen hasznos kiegészítő embernél, akiket azért simán lehet kukázni innen-onnan. Love viszont keleten simán All-Star kaliber, aki viszont nem terem minden fán.
Bob_Marley írta:Sokkal hamarabb küldeném a maxot Biyombonak mint Loveért bármit is adni.
Nemtom hol itt a gond, hosszú éveken keresztül szinte istenként tiszteltétek a statkirályok királyát, Love pedig nem rosszabb semmivel sem Rondonál, sőt... Lenne egy Sulinger+++-otok aki 1B opciónak simán jó támadásban IT mellé, a védelem meg nagyrészt úgyis csak játékrendszer kérdése. Padra mögé szereztek egy jó védőt, meg centerbe egy rim protectort oszt csá. 3-as posztra meg ha nem jön össze Durant, akkor odadobtok egy utazótáskányi pénzt Bazemore elé, esetleg adtok a Sunsnak 30 db 2. köröst Tuckerért, még akkor is marad vagy 50 picketek idén. Ha pedig minden kötél szakad, akkor draftoltok 6 SF-et padra és év elején Turnerrel kezdtek.Bob_Marley írta:Én tiszta kivagyok, mert már a Wolvesban is statkirálynak gondoltam és semmiképp ne jöjjön Bostonba.
Pfff Rohadt nagy alapja van, még mielőtt elment volna a Cavshez is végig partiban voltunk, Ainge szerelmes bele ( True Love.Zolee23 írta:Ezt a Celticset többször hallottam már vele kapcsolatban, ennek van valami alapja, vagy csak találgatás?Bob_Marley írta: Egyébként Ainge betud annyira inni, hogy odaadja Crowdert és lehet mellé az 1/3 jogot Loveért, én akkor végzek a csapattal és inkább Nets.De viccet félre téve, azért ha pl kapnátok egy Crowdert szerintem baromira jól járnátok, mehetne hármasba, James négyesbe.
Paul-Butler-Leonard-Ibaka-Whiteside marad négy dollár a bajnoki serlegre felfestenék valami feliratot belőle, hogy nesztek.
Egy Crowder + 1/3 dream scenario lenne, de Aingenek azért van esze, nem fog ekkora hülyeséget csinálni.
Ezt a Celticset többször hallottam már vele kapcsolatban, ennek van valami alapja, vagy csak találgatás?Bob_Marley írta: Egyébként Ainge betud annyira inni, hogy odaadja Crowdert és lehet mellé az 1/3 jogot Loveért, én akkor végzek a csapattal és inkább Nets.De viccet félre téve, azért ha pl kapnátok egy Crowdert szerintem baromira jól járnátok, mehetne hármasba, James négyesbe.
Paul-Butler-Leonard-Ibaka-Whiteside marad négy dollár a bajnoki serlegre felfestenék valami feliratot belőle, hogy nesztek.
Egyébként Ainge betud annyira inni, hogy odaadja Crowdert és lehet mellé az 1/3 jogot Loveért, én akkor végzek a csapattal és inkább Nets.Zolee23 írta:Itt a döntőben kiderült, hogy Ezelivel meg Barnessal kapcsolatban a maxok meg a nagy pénzek vicc kategória, bár lehet lesz valami szellemi fogyatékos aki megadja nekik. Tartani fogja amúgy őket a GSW szerintem.
Mindegyiket megtartják, JR, Della, Mozgov sorrendben. Love-ot nagyon jó lenne elcserélni, irritál az ember, már egy hasznos kiegészítőért simán adnám.
Irving (legyen mondjuk 3 $) - Butler - LeBron - Aldridge - Whiteside
Nokérem az én csapatom: Whiteside-Green-LBJ(Melo)-Derózsi-LillardPCsabi írta:Van 15 dollárod, hogy nézne ki a csapatod?
PG:
Curry 5$
Westbrook 4$
Paul 3$
Lowry 2$
Lillard 1$
SG:
Thompson 5$
Harden 4$
Butler 3$
DeRozan 2$
Wade 1$
SF:
James 5$
Durant 4$
Leonard 3$
George 2$
Hayward 1$
PF:
D. Green 5$
Millsap 4$
Aldridge 3$
Love 2$
Ibaka 1$
C:
Davis 5$
Cousins 4$
D. Jordan 3$
Drummond 2$
Whiteside 1$
Nem akarok megmondóember lenni, de szerintem ez minden épeszű ember számára egyértelmű.neobarca írta:Nem vagyok egy James fan, az én szívem Melo-ért "dobog", de mondhat bárki bármit: James a legnagyobb játékos jelenleg a ligában.