Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez csak plusz adalék, de egyébként jah egy Milner is hoz ennyit, mert az tényleg keményet melózik. Sterling kevésbé mert úgy nehéz ha a fejed nem emeled fel.Tromort77 írta:Ja, hogy innen fúj a szél...Bob_Marley írta: Szerintem meg ennyit hoz más is, mert nem kiemelkedő, de végül is mindegy, akkor már lőjön egy gólt és nyerjenek az angolok. Csak bosszant egyébként fantasy miatt is, hogy Lallana akármit tesz ő játszik, más meg nem. És még ha olyat tenne akkor oké, de se előre se hátra nem nélkülözhetetlen, amit nyújt.Mondd, ki játszon helyette. Milner vagy Sterling lenne a jobb?
Ja, hogy innen fúj a szél...Bob_Marley írta: Szerintem meg ennyit hoz más is, mert nem kiemelkedő, de végül is mindegy, akkor már lőjön egy gólt és nyerjenek az angolok. Csak bosszant egyébként fantasy miatt is, hogy Lallana akármit tesz ő játszik, más meg nem. És még ha olyat tenne akkor oké, de se előre se hátra nem nélkülözhetetlen, amit nyújt.
Szerintem meg ennyit hoz más is, mert nem kiemelkedő, de végül is mindegy, akkor már lőjön egy gólt és nyerjenek az angolok. Csak bosszant egyébként fantasy miatt is, hogy Lallana akármit tesz ő játszik, más meg nem. És még ha olyat tenne akkor oké, de se előre se hátra nem nélkülözhetetlen, amit nyújt.Tromort77 írta:Támadók és szélsők közül kiemelkedik védekezésben. Alli egyértelműen kp, nyílván ő többet melózik.
Hát, amit én láttam tőle az fényévekre van Pedrotol. Még a meló részt el is tudom fogadni, de azt hogy rengeteget azt kétlem. Egyáltalán nem láttam tőle, hogy ezzel emelkedett volna ki. Aki melózik az az a Alli gyerek na ő igen, ő megy mint a tank, de Lallana nem kiemelkedő abban sem.Tromort77 írta:Lallana-val nincs semmi baj. Rengeteget melózik és vannak nagyon kreatív megoldásai, csak nem elég hatékony. De nincs még egy olyan támadó kp/szélső aki annyit védekezne mint Ő. Lallana az angol válogatott Pedroja.Bob_Marley írta:Oké, hogy pl Kane nem villog, Vardy talán megindul, de hogy ez a Lallana gyerek mi a búbánatot keres állandóana kezdőben azt fel nem tudom fogni, de komolyan. Mit mutatott, amivel bent tudja magát tartani, főleg úgy hogy Rooney 80 évesen is többet érne mint ő.
Lallana-val nincs semmi baj. Rengeteget melózik és vannak nagyon kreatív megoldásai, csak nem elég hatékony. De nincs még egy olyan támadó kp/szélső aki annyit védekezne mint Ő. Lallana az angol válogatott Pedroja.Bob_Marley írta:Oké, hogy pl Kane nem villog, Vardy talán megindul, de hogy ez a Lallana gyerek mi a búbánatot keres állandóana kezdőben azt fel nem tudom fogni, de komolyan. Mit mutatott, amivel bent tudja magát tartani, főleg úgy hogy Rooney 80 évesen is többet érne mint ő.
Elég gáz, hogy megint kiszivárgott a kezdő már egy nappal korábban. Azért az nem mindegy. De van Henderson, van Clyne, van Sturridge, de nincs Rooney(palesz77 írta:Kezdők
Nem tudom az angolok pihentetnek-e, vagy végre belátta az edző, hogy az eddigi csapat nem működött, de ez egészen tetszik. Remélem jó meccs lesz, és Rashford a második félidőben az első lövéséből betalál majd az EB-n is..![]()
Tromort77 írta:Xherdan Shaqiri on Switzerland’s shirts: I hope Puma don’t produce condoms![]()
Nero. írta:Ha legyőznek minket a Portugálok, és Izland legyőzi Ausztriát akkor ki a csoportelső?
Persze, hogy már kiestek, már a TVben is úgy megy a promo, hogy a biztos kieső Ukránokkal játszanak a lengyelek.Kovbal88 írta:Ukrajna még nem esett ki? Az észak-írek megverték őket. Nem az egymás elleni eredmény számít?
igazából morbid, de én azért imádkozom, hogy kapjunk ki szerdán (persze amellett, hogy izland nem nyer). aztán walest kiütjük a 16 között és onnantól lesz egy ajándék meccsünk a franciákkal a 8 között.LG írta:Wales lesz az ellenfél
Tromort77 írta: Majd valaki kiszámolja százalékban, de nagyon jó esélyeink vannak.
Köszi! Magas számra számítottam de nem ennyire. Kemény!PCsabi írta:Ha minden igaz, 97%, hogy továbbjutunk.
Parancsolj UEFA leírja, hogy is vanrecrea írta:Azt jól tudom, h egymás elleni számít, ha esetleg Ausztria nyer, mi meg torokra vesszük? Olyan írjon, aki tuti tudja, ne ilyen szerintem meg társai
Igen, ez így van, ha Anglia holnap nyer, akkor tuti 16 között vagyunk.Tromort77 írta:Nem tudom igaz-e, én már elvesztem a pontokban:
If England beat Slovakia, the following teams advance to the next round without playing: Germany, Poland, Croatia, and Hungary
De lehet holnap mindenki angol drukker lesz.
A Szlovák az az a Cseh aki tud magyarul, hajrá Angolok.Tromort77 írta:Nem tudom igaz-e, én már elvesztem a pontokban:
If England beat Slovakia, the following teams advance to the next round without playing: Germany, Poland, Croatia, and Hungary
De lehet holnap mindenki angol drukker lesz.