Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ok, 1. és 3. hellyel könnyebb az ág, de a másodikkal van a legnagyobb esély még egy kört menni.Elvileg igen. Tehát mindegy, csak ne másodikok legyünk.![]()
Sasolhatjuk holnap a másik meccset rendesen...
Körülbelül egyébként a belga-angol-horvát hármas azonos, talán a horvátok ellen lenne a legtöbb esélyünk. De jó lenne megkapni ezt az ágat.recrea írta:Akkor így már Izlandnak szurkolok, nem
Ausztriának, mint tegnap
Bár Anglia vs. Horvátország?! Sztem ezzel a spanyol vereséggel nagyon jól jártunk, helyettük max a horvátokat kapjuk.
Elvileg igen. Tehát mindegy, csak ne másodikok legyünk.recrea írta:Akkor is ezt, csak Belgiumot (svédek) nem?S.Agüero írta:Most mi a rák van? Belebonyolódtam. Hogyha holnap a 3. helyen végzünk, akkor a horvátokkal nyomjuk+még a könnyebb ág is jön. Ha elsők vagyunk, akkor melyik ágat kapjuk?
Akkor is ezt, csak Belgiumot (svédek) nem?S.Agüero írta:Most mi a rák van? Belebonyolódtam. Hogyha holnap a 3. helyen végzünk, akkor a horvátokkal nyomjuk+még a könnyebb ág is jön. Ha elsők vagyunk, akkor melyik ágat kapjuk?
Mint a BL. Egyik ágon Juve, Bayern, Barca, Atletico, másik ágon a Real.visca el barca írta:azért ez az "alsó" ág tényleg vicces, spanyol, francia, olasz, angol, német... horvátok/belgák közül már vmelyik a döntőben is érezheti magát, érdemes őket tipszmikszen megtolni...
Kikaphatnak 10-0ra is, akkor is csoportelsők az egymás elleni meccs miatt. De lehet leadják az ireknek, ennek nem örülnék, inkább a törökök legyenek a továbbjutók, vagy Izland, ha x-elnek az osztrákokkal, és mi kikapnánk a portugáloktól.Mondjuk olaszok még leadhatják mindegy mindegy alapon. Pihentetnek mindenkit, kikapnak nagyon, ha belgák húzzák, könnyű ág, ha nem, akkor is csoportelsők.
Nem akarok hazabeszélni, de ott van egy Lucas Vazquez.... hatalmas formában, nagyon jól 1v1ezik meg ad be, gurít középre, a Real fix 12. embere volt, nélküle nem is tudom mi lett volna... Aztán meg a BL döntőben kéri külön, hogy had rúgjon büntetőt, oda áll elsőnek és olyan nyugodtsággal, lazán rúgta be, ami erőt adott mindenkinek (többen lenyilatkozták). Tehát nem csak megy neki, tököt is növesztett rendesen, nincs betojva...visca el barca írta:én inkább azt kérdezném meg, hogy bruno sorinao minek jött be nolito helyett...ferninho írta:VdBtől viszont megkérdezném honnan jött ez a zseniâlis ötlete, hogy Ramos rúgja...
A meccs eleje óta ez a kérdés foglalkoztatBob_Marley írta:A lényeg hogy lehet hátra kezdeni.
Ékes bizonyíték rá, hogy nem a nagy nevet kell nézni. Szerintem utóbbi hármas kb. leggyengébb az egész EB-n, bár a svédek és az osztrákok még javíthatnak, de én sok esélyt nem adok nekik.Azért hozzáteszem É-Írország, Magyarország továbbjut az egyik csoportból, Svéd-Orosz-Ausztria kézen fogva haza.
Napoliban azért több akit kedvelek, de ezt a horvát részleget jól behúzták..Bob_Marley írta:A végén kiderül az inter a legjobb csapat Perisiccsel, Brozovviccsal.
én inkább azt kérdezném meg, hogy bruno sorinao minek jött be nolito helyett...ferninho írta:VdBtől viszont megkérdezném honnan jött ez a zseniâlis ötlete, hogy Ramos rúgja...
Most jutottak tovább ezzel, hogy a törökök nyertek, de gk-ban nem előztek.LG írta:Ők már tovább is jutottak. A törökök meg szurkolnak, hogy az olaszok és belgák is hozzák a meccsüket. Vagy mi és Izland legalább x-el.Bob_Marley írta:Ha jól számolom egyébként É-Írország is továbbjutásra áll.
A horvát sikernek örülök, jó csapatuk van, ha Modric rendbe jön, veszélyesek lehetnek bárkire.
Ők már tovább is jutottak. A törökök meg szurkolnak, hogy az olaszok és belgák is hozzák a meccsüket. Vagy mi és Izland legalább x-el.Bob_Marley írta:Ha jól számolom egyébként É-Írország is továbbjutásra áll.
Nem örülnék nekik. A barátságos meccset hagyjuk, sokkal jobb csapat. Az angolokat, vagy belga/svéd kettőst jóval könnyebb ellenfélnek tartom.Gyerekek, így lehet, hogy csoportharmadikként a horvátokat kapjuk?