Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nincsenek jó előérzéseim a meccsel kapcsolatban, de ez csodálatos lenne. Elfogultságból azért magyar győzelmet tippelek.Messias2 írta:Remélem, nem fog számolgatni a Mester, és a legjobb csapatot küldi ki. Látni akarom, ahogy Cé a meccs után összerogy, és elkezd zokogni.
Ki kell ejteni őket!!
Miért te nem félnél tőle?Én konkrétan Alaszkáig futnék.LG írta:És az osztrákok ellen kitől félt? Conchita?ferninho írta:
Bár lehet tényleg Bödétől tojt be ennyireA Hegytől is beijedt, nem is rúgott gólt, Böde meg háromszor keményebb.
És az osztrákok ellen kitől félt? Conchita?ferninho írta:
Bár lehet tényleg Bödétől tojt be ennyireA Hegytől is beijedt, nem is rúgott gólt, Böde meg háromszor keményebb.
épp most akartam linkelni, óriási
visca el barca írta:sárgák törlődnek valamikor?
https://pbs.twimg.com/media/ClgW0lAUsAEncEm.jpg" target="_blankgg86 írta:Azt nem értem, hogy minek hoznak szabályokat a 11esek elvégzése kapcsán. Mindenki szaladjon be amerre akar, kapusok jöjjenek előre a labdáig, van 6 bíró, de ezt nem lehet figyelni. Hogy egy klasszikust idézzek: "Uraim, vannak szabályok, be kéne tartani."
gg86 írta:Szerintem van olyan portugál játékos aki nem lenne boldog, ha gól nélkül zárna holnap, mégha a csapatának tökéletes eredmény is a 0-0 ...recrea írta:Mondjuk jogos, akkor játszhatnak 0-0-ra is, azt a legkönnyebb, főleg, h mi dalolva partnerek is vagyunk ebben.
Szerintem van olyan portugál játékos aki nem lenne boldog, ha gól nélkül zárna holnap, mégha a csapatának tökéletes eredmény is a 0-0 ...recrea írta:Mondjuk jogos, akkor játszhatnak 0-0-ra is, azt a legkönnyebb, főleg, h mi dalolva partnerek is vagyunk ebben.
Aztán kövi körben Ibra beveri a 89.-ben, ahogy szoktaS.Agüero írta:De szép is lenne holnap egy 0-0 a portugálok ellen, a svédek meg megvernék a belgákat.recrea írta:Igaz, de én úgy gondolom, h minimalizálni szeretnék az esélyét a nehezebb ágnak, tehát nyerni akarnak, hátha beleszaladnak egy 2-2-be.
Mondjuk jogos, akkor játszhatnak 0-0-ra is, azt a legkönnyebb, főleg, h mi dalolva partnerek is vagyunk ebben. És akkor belgák és könyebb ág, nekik meg horvátok és könnyebb ág. Aztán mi be is fejezzük itt valszegde sztem Belgium a legkönnyebb, pláne a svédek, ha valami véletlen beüt. Vagy a tököm tudja, h ki a legkönnyebb
De szép is lenne holnap egy 0-0 a portugálok ellen, a svédek meg megvernék a belgákat.recrea írta:Igaz, de én úgy gondolom, h minimalizálni szeretnék az esélyét a nehezebb ágnak, tehát nyerni akarnak, hátha beleszaladnak egy 2-2-be.
Mondjuk jogos, akkor játszhatnak 0-0-ra is, azt a legkönnyebb, főleg, h mi dalolva partnerek is vagyunk ebben. És akkor belgák és könyebb ág, nekik meg horvátok és könnyebb ág. Aztán mi be is fejezzük itt valszegde sztem Belgium a legkönnyebb, pláne a svédek, ha valami véletlen beüt. Vagy a tököm tudja, h ki a legkönnyebb
A Portugálok viszont egy döntetlennel is biztos továbbjutók már, úgyhogy lehet, hogy megelégednek az egy ponttal, főleg, hogy úgy valószínűleg a horvátokat kapnák, hiszen izlandi vagy osztrák győzelemmel 3.-ok lennének. Ha két döntetlen lenne holnap, az már neccesebb, mert akkor a több lőtt gól számítana, de mivel még csak egy gólt lőttek a portugálok, egy 0-0-al biztos 3.-ként továbbjutnak, ami nekünk is jó, hogyha nem nyer Izland több góllal holnap. Meg is játszom a 0-0-át szerintem.recrea írta:Portugália így tuti nyerni akar, h elsőként a könyebb ágra kerüljenek. Gyanítom el is vernek minket, főleg ha pihentet Storck (már leirni is beteg, h harmadik meccsen pihentet)Szóval kb Anglia vagy Horvátország.
Portugálok egy 0-0âs Xszel fixen minden eredménytől függetlenül csoportharmadikként 100% továbbmennek (ha több gólos x minimális esély van a 2. Helyre is nekik amúgy) és a horvátok ellen bőven lenne esélyük...recrea írta:Portugália így tuti nyerni akar, h elsőként a könnyebb ágra kerüljenek. Gyanítom el is vernek minket, főleg ha pihentet Storck (már leirni is beteg, h harmadik meccsen pihentet)Szóval kb Anglia vagy Horvátország.