EB - 2016

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Összességében elégedett vagy az EB-vel?

Igen
12
29%
Nem
30
71%

Szavazatok száma: 42
Barcaforever
Director del Fútbol

2016.06.23. 12:48:31

Eb csoportkör legszebb gólja verseny:

Hamsik 2. 763 szavazat

Gera 1. 13803 szavazat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: =D>

Hihetetlen milyen őrület van nálunk.

Nyomjátok: http://index.hu/sport/futball/2016/eb/2 ... ortugalia/" target="_blank
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.06.23. 11:16:05

recrea
Llegenda del Barça

2016.06.23. 10:17:31

Alfa írta:Okosabb biztos nem vagyok nálad, de a meglátásaimat leírom :D.

Dárdai az idő rövidsége miatt a védelmet szedte rendbe és később egy védekezésre alapuló játékot hozott létre ahol a meccsenkénti 2-3 adódó lehetőségből igyekeztünk betalálni. Aztán jött Storck aki a románok és a feröeriek elleni meccsen még követte Dárdai taktikáját aztán viszont a sarkára állt és pl kidobta az addigi stábot és elkezdte a képére formálni a csapatot. A görögök elleni tét nélküli meccset például beáldozta támadásépítés betanulására. Ugye ott kikaptunk, de egy kiváló támadófocival rukkoltunk elő és rúgtunk is 3 gólt. Amellett, hogy megtanította Storck támadni ezt a válogatottat a német mentalitásával és kisugárzásával elhitette a fiúkkal, hogy ők igenis tudnak focizni. Érdemes megnézni, hogy milyen passzokat és cseleket vállalnak be a játékosok. Direkt szoktam figyelni a stadionban, hogy hogyan viselkedik a pálya szélén, óriási nyugalmat sugalmazz és ez át is ragad a játékosokra ami meg is látszik a teljesítményükön. Aztán a kisugárzásán kívül még a szeme és a fizikai felkészítése az ami egyedülálló. Ha ő nincs akkor Kleinheisler most is a harmadosztályban padozna a Videoton B-ben. Sotrck állította be újra Guzmicsot a kezdőbe illetve elkezdte szépen lassan beépíteni az új generációt. A norvégok ellen is jók voltunk már, de ott még közel sem volt olyan jó a csapat mint most. Ennek az oka pedig logikus módon a hosszú felkészülés. Alapból nagyon összeszokott ez a válogatott hisz a szerény merítési lehetőség miatt a keret alig változott az évek során erre aztán rárakott egy lapáttal a rekord idejű felkészülési idő( mi készültük a legtöbbet az egész EB mezőnyben). Plusz Storck elképesztően jó a fizikai felkészítésben, ez meg is látszik a meccseinken. Ez a csapat eddig se volt rossz egyszerűen csak nem volt megfelelő fizikai, de főleg pszichikai felkészítés. Tele van a csapat csupaszív játékosokkal akik az életüket adnák a csapatért és az országért és ez a Storck féle mentalitással kombinálva ilyen eredményeket szül.
Velős gondolatok, a felkészülésről írt különösen, én is úgy gondolom, h rengeteget számított a közösen eltöltött 6 hét. Hozzátenném, h - sajnos, nem sajnos - a mi játékosaink vagy a nívós magyar NB1-ben játszottak hétről hétre, vagy nyugati csapatok kispadján ültek, persze sokan játszottak is, nem erre akarom kihegyezni. Hanem arra, h a sztárok lenyomtak egy kemény, feszült szezont (nekik biztos sok minden hiányzik most, de a foci nincs köztük, az tuti), de pl gyengébb csapatok játékosai is letoltak 40 meccset egy Championshipben, addig a magyar lábak frissek, lelkileg sem vagyunk leharcolva a szezon után, pluszban életünk lehetősége is.

Olybá tűnik, Storck (akit kb csak Dárdai miatt nem utált az elején mindenki, mondjuk nézhetetlen is volt, amit műveltünk) mentális felkészülésben brutális, megtanította a srácokat nyerni, győztes típust csinált a csapatból, ez sokkal többet számít, mint a technikai tudás vagy kb bármi. De erről szól az élet, aki fejben ott van, tarol, többi kifogás.

Ember nem gondolta volna, h a török szabadrúgás vagy a Lafferty gólja ennyit fog számítani a magyar focinak, pótselejtezőre küldve ezáltal minket. A norvég meccsek valami egész más színvonal volt az addigiakhoz képest, azután azt mondtam, h soha életemben nem láttam ilyen jól játszani a magyar válogatottat, akiket nagyjából 20 éve követek. Azokon a meccseken annyira megtört valami, pozitív értelemben, hogy olyat még nem láttam.

Eddig csak és kizárólag azt láttam, h amikor tétre kell játszani, akkor mindig bukó van, mindig, egyre sem emlékszem, h hozták volna azt a játékosok, amit egyébként tudnak. Most hozzák, ez a németnek meg a bandájának köszönhető.

Még valami, nincs fogva a keze, "bármit megtehet", meg tudja/meri lépni, h az NB3-ban száműzött és zsarolt játékost a EB kulcsjátékosává teszi. Olyan mélyre kerültünk, h egy 40 éves serdülő edző mondhatta azt, h gyerekek, vagy mindent megadtok, én vagyok a főnök vagy hagyjuk az egészet, fulladjatok meg a sárban. Kap pénzt meg feltételeket, meg lehet pl nézni hol laknak, hogyan készülnek a játékosok, ki van nyalva a fenekük, ami pl egy Iniestanak vagy CR-nek természetes, mivel így kellene, de nálunk eddig ez sem volt meg.
roby122
Entrenador del Barça

2016.06.23. 10:16:44

Ha ez a 18 éves Renato Sanchez került 35 millióba a Bayernnek, akkor a mi Nagy Ádink 50 millió!!! :D
Minden vicc nélkül tegnap ez a gyerek a semmin kívül, semmit nem csinált. Kíváncsi leszek mit fog alkotni Münchenben.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.23. 09:56:44

Bob_Marley írta:Sok mindent nem lehet hozzáfűzni, nagyon jó a formaidőzítésünk is és tényleg felszabadultan pár ember. Király egyébként tegnap olyan labdákat osztogatott, hogy csak lestem. Szinte minden kirúgása hajszálpontosan emberhez ment és tudtunk támadást indítani. Gera meg 37 évesen.....Mit tol le az valami félelmetes.
Hát igen, szerintem ők ketten nem nagyon hihették kb. egy éve ilyenkor, hogy pályafutásuk megkoronázása még hátra van. Gera is mennyi mindenen keresztül ment, a fiatalkori problémák, súlyos térdsérülések... nagyon megérdemli, mind a kettő. =D>

Más: azért a sorsolás eléggé kedvez a franciáknak. Most is 2 nappal is többet pihenhetnek, mint az írek. :roll:
mahitoo
Entrenador del Barça

2016.06.23. 09:33:18

Ezt fb-ra írtam ki, gondoltam ide is berakom. Lehet senkit sem érdekel, de túl sok a negatív ember még mindig. :)

"Sok ismerős, ismeretlen, barát totálisan negatívan állt/áll a foci EB-hez. Felhozzák a politikát, az ország problémáit, a stadionépítéseket, a többi sport magyar sikereit. Persze a mondandójukban van igazság. De hogy jön ez ahhoz, amit ezek a fiúk elértek? Büszke vagyok az összes magyar sportolóra, akik bármit is letettek az asztalra. Legyen szó olimpiai aranyéremről, vagy egy 52. helyről olyan sportban, ami nem igazán a miénk, vagy a hokiválogatott teljesítményéről. Talán az én hibám, talán a te hibád, talán a mi hibánk, talán az ország hibája, talán a futball hibája, talán az értékrend hibája, de a foci sokkal többet tud adni, mint bármilyen másik sport. Mikor ismeretlenekre ráüvöltesz az utcán, hogy RIA-RIA!! És jön a válasz, hogy: HUNGÁRIA!!! És pár percre el tudod felejteni a problémáidat, a mókuskereket, a negatívumokat, az utálkozást. Mikor szkeptikusan állok a magyar színekbe öltözött csinibabákhoz, a sporthoz, vagy focihoz nem értő emberekhez, akik csak divatból kezdtek el drukkolni, de őket is elviszi a hév, és talán észre sem veszik, de önfeledten ünnepelnek a többiekkel. És ennél sokkal fontosabb dolgok is vannak az életben, sőt... De amikor látod, hogy a 14 éves cukorbeteg kissrác, a 60 éves alkoholista, a 35 éves szívbeteg, a pirított ribanc (showderklub), a milliókat kereső manager, az előkelő hercegnő együtt ordít Dzsudzsi okosan pattintott lövéseinél, az bizony megfizethetetlen. Nem a focinak kéne összehoznia ezt a nemzetet, nem erre kéne, hogy büszkék legyünk, de nagyon sok kihagyás után kezdetnek nem rossz."

Tudom, hogy nem ti vagytok, akikről írtam, hiszen mi imádjuk a focit. :)
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.06.23. 09:12:42

Sok mindent nem lehet hozzáfűzni, nagyon jó a formaidőzítésünk is és tényleg felszabadultan pár ember. Király egyébként tegnap olyan labdákat osztogatott, hogy csak lestem. Szinte minden kirúgása hajszálpontosan emberhez ment és tudtunk támadást indítani. Gera meg 37 évesen.....Mit tol le az valami félelmetes.

Ja és a jelszó, Üzenjünk Brüsszelnek. :D
Kép
Kép
Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2016.06.23. 09:05:48

Ronaldo nagyon jó játékos, de ez az önkényes stílusa, annyira beárnyékolja az egész jellemét, tegnap is mit kellett vergődni? Nem bunker focit játszottunk, volt rá 90 perce, hogy megnyerjék(je) a meccset.

A szövetségi kapitánytól is megkérdeztem volna, ha újságíró vagyok, hogy 3-1re kellett volna nyerniúk!!?? Úram melyik meccset nézte, mert Önt kicsit megsütötte a nap. Ha bemegy Elek kapufája, megszakadtam volna a röhögéstől. :lol: :lol: :lol:

Hajrá Fiúk!!! Innen már minden perc egy mese, és mostmár bárki ellen esélyesek vagyunk!! =D>
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2016.06.23. 08:04:30

azt már az izlandi után leírtam, hogy ez a csapat az európai 24 "rendes" tagja lett, de ennek ellenére komolyan tartottam a portugál meccstől.
amit láttam az arról (is) meggyőzött, hogy a 16-ban is rendes tagként vehetünk részt függetlenül az eredménytől, sőt! a belgáktól kevésbé tartok mint anno zseléséktől tehát a várakozásomba ezúttal már belopózott az "akár a győzhetünk is" szlogen úgyhogy : Hajrá Magyarok!
Nero.
Llegenda del Barça

2016.06.23. 00:49:27

Én voltam itt az,aki talán a leggusztustalanabb stílusban nyilvánult meg a magyar fociról mindig is de most meg kell követnem magam. Egy álom amit ezek a srácok varázsolnak nekünk, szavak nincsenek rá. Minden esélyünk megvan a Belgák ellen egy komoly védekezéssel. Bármi is lesz a vége kegyetlen büszke vagyok a fiúkra.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2016.06.22. 22:58:17

Az eddigi produkciók alapján simán van esély. Csapatként jobb a magyar, a belgák az egyéni villanásokban bízhatnak.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.22. 22:54:20

ma mégis minek fociztak volna?
Ha svédek találnak egy gólt (amire volt lehetőségük), kiestek volna. Számomra egyáltalán nem meggyőzőek, az írek ellen volt egy jó félidőjük, de ott inkább kontrákból veszélyeztettek, mikor felállt védelem ellen kellett támadniuk, nem tudtak mit kezdeni.
Alfa
Entrenador del Barça

2016.06.22. 22:50:09

Ahjjj a fenébe, a fogalmatlan svédekkel szemben simán továbbmentünk volna, a belgák ellen kicsit nehezebb lesz....
MessiNeymarSuarez írta:
Hátborzongató az amit írtál, különösen azt nézve, hogy eszembe jutott mi volt amikor ki lett nevezve... Nagyon nagy volt a temetői hangulat főleg a szurkolók körében, miután Dárdai elment, és hatalmas feladat előtt állt Storck, mert olyan kapitányt kellett pótolni mind a játékosoknál, mind a szurkolóknál, amilyen régóta nem volt a válogatottnak.

Emlékszem, első 2-3 meccs után X-men-nek meg egyebeknek neveztük... :lol:
Aztán keményen beindult, és nagyon szépen kezdtak kirajzolódni a tervei, ami hamarosan egy Norvég elleni pótselejtezőnél végképp megmutatkozott, a többi meg "már történelem", ami még tovább íródik =D>
Az elején én se örültem neki főleg amikor kirakta Nyilasi Tibiéket. Aztán amikor Kleinheislert berakta Osloban akkor is volt hozzá pár keresetlen szavam aztán csak néztem :D. Nem lehet tudni, hogy a Palival hol lennénk most, de szerintem Strock jobb edző mint ő. Sokkal jobban játszik alatta a válogatott. Nagyon remélem, hogy sikerül megtartania Csányinak mert nélküle nehéz lesz a Vb selejtező ha pedig marad akkor én ezek után simán kinézem a csapatból a továbbjutást.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.22. 22:49:58

LG írta:
MessiNeymarSuarez írta:
Jöhetnek akkor a belgák, aztán hadd szóljon, hátha az Olaszország elleni formájukat fogjuk ki =D>
Szerintem a mai formájuk is jó lesz, vagy az írek elleni első félidei is.
ma mégis minek fociztak volna?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.22. 22:44:53

MessiNeymarSuarez írta:
Jöhetnek akkor a belgák, aztán hadd szóljon, hátha az Olaszország elleni formájukat fogjuk ki =D>
Szerintem a mai formájuk is jó lesz, vagy az írek elleni első félidei is.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.06.22. 22:43:01

Na ennyi, előbb Belga kapunál gólvonalról ment a fószer, most meg már NEINgolan eldönti a meccset.

Közben írek is bekotornak egyet, őket kéne kapnunk valahogy :twisted:
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.22. 22:39:01

ezeknél a svédeknél lenne 2 komoly játékos már vezethetnének...
Csak találjanak egy gólt. Már akkor is partiban voltunk velük, mikor még egészen mások voltak az erőviszonyok, nagyon komoly esélyünk lenne ellenük. De a belgák ellen sem lennénk esélytelenek, ők is csak ellenfél hibáiból élnek, önerőből nem nagyon tudnak helyzetet kidolgozni. :roll:

Szerk: hát nem...egy jó lövéssel eldöntik a belgák. :?
Szerk2: persze, menjenek tovább még a fogalmatlan írek is... #-o
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2016.06.22. 22:43:41-kor.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2016.06.22. 22:34:39

MessiNeymarSuarez írta:
Vakmacska: Június 26-odikán lesz az újabb nemzeti piros napos ünnep, Touluseban :D =D>
köszike! :D
szerencsére nem dolgozom akkor :D :D
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.22. 22:32:11

istenem, ezeknél a svédeknél lenne 2 komoly játékos már vezethetnének...
LG írta:
Naigen, ráadásul folytatta a sajtótájékoztatón is a durci-murcit [-X
Mit mondott?
semmit. azt mondta nem nyilatkozik csak majd a mixer zónában, aztán ott sem adott senkinek interjút
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.22. 22:28:59

Mit mondott?
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.06.22. 22:25:37

Alfa írta: Dárdai az idő rövidsége miatt a védelmet szedte rendbe és később egy védekezésre alapuló játékot hozott létre ahol a meccsenkénti 2-3 adódó lehetőségből igyekeztünk betalálni. Aztán jött Storck aki a románok és a feröeriek elleni meccsen még követte Dárdai taktikáját aztán viszont a sarkára állt és pl kidobta az addigi stábot és elkezdte a képére formálni a csapatot. A görögök elleni tét nélküli meccset például beáldozta támadásépítés betanulására. Ugye ott kikaptunk, de egy kiváló támadófocival rukkoltunk elő és rúgtunk is 3 gólt. Amellett, hogy megtanította Storck támadni ezt a válogatottat a német mentalitásával és kisugárzásával elhitette a fiúkkal, hogy ők igenis tudnak focizni. Érdemes megnézni, hogy milyen passzokat és cseleket vállalnak be a játékosok. Direkt szoktam figyelni a stadionban, hogy hogyan viselkedik a pálya szélén, óriási nyugalmat sugalmazz és ez át is ragad a játékosokra ami meg is látszik a teljesítményükön. Aztán a kisugárzásán kívül még a szeme és a fizikai felkészítése az ami egyedülálló. Ha ő nincs akkor Kleinheisler most is a harmadosztályban padozna a Videoton B-ben. Sotrck állította be újra Guzmicsot a kezdőbe illetve elkezdte szépen lassan beépíteni az új generációt. A norvégok ellen is jók voltunk már, de ott még közel sem volt olyan jó a csapat mint most. Ennek az oka pedig logikus módon a hosszú felkészülés. Alapból nagyon összeszokott ez a válogatott hisz a szerény merítési lehetőség miatt a keret alig változott az évek során erre aztán rárakott egy lapáttal a rekord idejű felkészülési idő( mi készültük a legtöbbet az egész EB mezőnyben). Plusz Storck elképesztően jó a fizikai felkészítésben, ez meg is látszik a meccseinken. Ez a csapat eddig se volt rossz egyszerűen csak nem volt megfelelő fizikai, de főleg pszichikai felkészítés. Tele van a csapat csupaszív játékosokkal akik az életüket adnák a csapatért és az országért és ez a Storck féle mentalitással kombinálva ilyen eredményeket szül.

Hátborzongató az amit írtál, különösen azt nézve, hogy eszembe jutott mi volt amikor ki lett nevezve... Nagyon nagy volt a temetői hangulat főleg a szurkolók körében, miután Dárdai elment, és hatalmas feladat előtt állt Storck, mert olyan kapitányt kellett pótolni mind a játékosoknál, mind a szurkolóknál, amilyen régóta nem volt a válogatottnak.

Emlékszem, első 2-3 meccs után X-men-nek meg egyebeknek neveztük... :lol:
Aztán keményen beindult, és nagyon szépen kezdtak kirajzolódni a tervei, ami hamarosan egy Norvég elleni pótselejtezőnél végképp megmutatkozott, a többi meg "már történelem", ami még tovább íródik =D>
Alfa
Entrenador del Barça

2016.06.22. 22:23:11

Egy Isten vagy :D. Mindenhol kerestem :lol:. Köszi ;).
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.06.22. 22:02:46

visca el barca írta:amellett h lőtt cuncus két elég komoly gólt, ez volt kedvencem ma tőle

Kép

Vakmacska: Június 26-odikán lesz az újabb nemzeti piros napos ünnep, Touluseban :D =D>
defender3
Entrenador del Barça

2016.06.22. 21:58:20

visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.22. 21:57:54

amellett h lőtt cuncus két elég komoly gólt, ez volt kedvencem ma tőle

Kép
Kép
Lezárt