Hamsik 2. 763 szavazat
Gera 1. 13803 szavazat

Hihetetlen milyen őrület van nálunk.
Nyomjátok: http://index.hu/sport/futball/2016/eb/2 ... ortugalia/" target="_blank
Velős gondolatok, a felkészülésről írt különösen, én is úgy gondolom, h rengeteget számított a közösen eltöltött 6 hét. Hozzátenném, h - sajnos, nem sajnos - a mi játékosaink vagy a nívós magyar NB1-ben játszottak hétről hétre, vagy nyugati csapatok kispadján ültek, persze sokan játszottak is, nem erre akarom kihegyezni. Hanem arra, h a sztárok lenyomtak egy kemény, feszült szezont (nekik biztos sok minden hiányzik most, de a foci nincs köztük, az tuti), de pl gyengébb csapatok játékosai is letoltak 40 meccset egy Championshipben, addig a magyar lábak frissek, lelkileg sem vagyunk leharcolva a szezon után, pluszban életünk lehetősége is.Alfa írta:Okosabb biztos nem vagyok nálad, de a meglátásaimat leírom.
Dárdai az idő rövidsége miatt a védelmet szedte rendbe és később egy védekezésre alapuló játékot hozott létre ahol a meccsenkénti 2-3 adódó lehetőségből igyekeztünk betalálni. Aztán jött Storck aki a románok és a feröeriek elleni meccsen még követte Dárdai taktikáját aztán viszont a sarkára állt és pl kidobta az addigi stábot és elkezdte a képére formálni a csapatot. A görögök elleni tét nélküli meccset például beáldozta támadásépítés betanulására. Ugye ott kikaptunk, de egy kiváló támadófocival rukkoltunk elő és rúgtunk is 3 gólt. Amellett, hogy megtanította Storck támadni ezt a válogatottat a német mentalitásával és kisugárzásával elhitette a fiúkkal, hogy ők igenis tudnak focizni. Érdemes megnézni, hogy milyen passzokat és cseleket vállalnak be a játékosok. Direkt szoktam figyelni a stadionban, hogy hogyan viselkedik a pálya szélén, óriási nyugalmat sugalmazz és ez át is ragad a játékosokra ami meg is látszik a teljesítményükön. Aztán a kisugárzásán kívül még a szeme és a fizikai felkészítése az ami egyedülálló. Ha ő nincs akkor Kleinheisler most is a harmadosztályban padozna a Videoton B-ben. Sotrck állította be újra Guzmicsot a kezdőbe illetve elkezdte szépen lassan beépíteni az új generációt. A norvégok ellen is jók voltunk már, de ott még közel sem volt olyan jó a csapat mint most. Ennek az oka pedig logikus módon a hosszú felkészülés. Alapból nagyon összeszokott ez a válogatott hisz a szerény merítési lehetőség miatt a keret alig változott az évek során erre aztán rárakott egy lapáttal a rekord idejű felkészülési idő( mi készültük a legtöbbet az egész EB mezőnyben). Plusz Storck elképesztően jó a fizikai felkészítésben, ez meg is látszik a meccseinken. Ez a csapat eddig se volt rossz egyszerűen csak nem volt megfelelő fizikai, de főleg pszichikai felkészítés. Tele van a csapat csupaszív játékosokkal akik az életüket adnák a csapatért és az országért és ez a Storck féle mentalitással kombinálva ilyen eredményeket szül.
Hát igen, szerintem ők ketten nem nagyon hihették kb. egy éve ilyenkor, hogy pályafutásuk megkoronázása még hátra van. Gera is mennyi mindenen keresztül ment, a fiatalkori problémák, súlyos térdsérülések... nagyon megérdemli, mind a kettő.Bob_Marley írta:Sok mindent nem lehet hozzáfűzni, nagyon jó a formaidőzítésünk is és tényleg felszabadultan pár ember. Király egyébként tegnap olyan labdákat osztogatott, hogy csak lestem. Szinte minden kirúgása hajszálpontosan emberhez ment és tudtunk támadást indítani. Gera meg 37 évesen.....Mit tol le az valami félelmetes.
Ha svédek találnak egy gólt (amire volt lehetőségük), kiestek volna. Számomra egyáltalán nem meggyőzőek, az írek ellen volt egy jó félidőjük, de ott inkább kontrákból veszélyeztettek, mikor felállt védelem ellen kellett támadniuk, nem tudtak mit kezdeni.ma mégis minek fociztak volna?
Az elején én se örültem neki főleg amikor kirakta Nyilasi Tibiéket. Aztán amikor Kleinheislert berakta Osloban akkor is volt hozzá pár keresetlen szavam aztán csak néztemMessiNeymarSuarez írta:
Hátborzongató az amit írtál, különösen azt nézve, hogy eszembe jutott mi volt amikor ki lett nevezve... Nagyon nagy volt a temetői hangulat főleg a szurkolók körében, miután Dárdai elment, és hatalmas feladat előtt állt Storck, mert olyan kapitányt kellett pótolni mind a játékosoknál, mind a szurkolóknál, amilyen régóta nem volt a válogatottnak.
Emlékszem, első 2-3 meccs után X-men-nek meg egyebeknek neveztük...![]()
Aztán keményen beindult, és nagyon szépen kezdtak kirajzolódni a tervei, ami hamarosan egy Norvég elleni pótselejtezőnél végképp megmutatkozott, a többi meg "már történelem", ami még tovább íródik
ma mégis minek fociztak volna?LG írta:Szerintem a mai formájuk is jó lesz, vagy az írek elleni első félidei is.MessiNeymarSuarez írta:
Jöhetnek akkor a belgák, aztán hadd szóljon, hátha az Olaszország elleni formájukat fogjuk ki
Szerintem a mai formájuk is jó lesz, vagy az írek elleni első félidei is.MessiNeymarSuarez írta:
Jöhetnek akkor a belgák, aztán hadd szóljon, hátha az Olaszország elleni formájukat fogjuk ki
Csak találjanak egy gólt. Már akkor is partiban voltunk velük, mikor még egészen mások voltak az erőviszonyok, nagyon komoly esélyünk lenne ellenük. De a belgák ellen sem lennénk esélytelenek, ők is csak ellenfél hibáiból élnek, önerőből nem nagyon tudnak helyzetet kidolgozni.ezeknél a svédeknél lenne 2 komoly játékos már vezethetnének...
köszike!MessiNeymarSuarez írta:
Vakmacska: Június 26-odikán lesz az újabb nemzeti piros napos ünnep, Touluseban![]()
semmit. azt mondta nem nyilatkozik csak majd a mixer zónában, aztán ott sem adott senkinek interjútLG írta:Mit mondott?Naigen, ráadásul folytatta a sajtótájékoztatón is a durci-murcit![]()
Mit mondott?Naigen, ráadásul folytatta a sajtótájékoztatón is a durci-murcit![]()
Alfa írta: Dárdai az idő rövidsége miatt a védelmet szedte rendbe és később egy védekezésre alapuló játékot hozott létre ahol a meccsenkénti 2-3 adódó lehetőségből igyekeztünk betalálni. Aztán jött Storck aki a románok és a feröeriek elleni meccsen még követte Dárdai taktikáját aztán viszont a sarkára állt és pl kidobta az addigi stábot és elkezdte a képére formálni a csapatot. A görögök elleni tét nélküli meccset például beáldozta támadásépítés betanulására. Ugye ott kikaptunk, de egy kiváló támadófocival rukkoltunk elő és rúgtunk is 3 gólt. Amellett, hogy megtanította Storck támadni ezt a válogatottat a német mentalitásával és kisugárzásával elhitette a fiúkkal, hogy ők igenis tudnak focizni. Érdemes megnézni, hogy milyen passzokat és cseleket vállalnak be a játékosok. Direkt szoktam figyelni a stadionban, hogy hogyan viselkedik a pálya szélén, óriási nyugalmat sugalmazz és ez át is ragad a játékosokra ami meg is látszik a teljesítményükön. Aztán a kisugárzásán kívül még a szeme és a fizikai felkészítése az ami egyedülálló. Ha ő nincs akkor Kleinheisler most is a harmadosztályban padozna a Videoton B-ben. Sotrck állította be újra Guzmicsot a kezdőbe illetve elkezdte szépen lassan beépíteni az új generációt. A norvégok ellen is jók voltunk már, de ott még közel sem volt olyan jó a csapat mint most. Ennek az oka pedig logikus módon a hosszú felkészülés. Alapból nagyon összeszokott ez a válogatott hisz a szerény merítési lehetőség miatt a keret alig változott az évek során erre aztán rárakott egy lapáttal a rekord idejű felkészülési idő( mi készültük a legtöbbet az egész EB mezőnyben). Plusz Storck elképesztően jó a fizikai felkészítésben, ez meg is látszik a meccseinken. Ez a csapat eddig se volt rossz egyszerűen csak nem volt megfelelő fizikai, de főleg pszichikai felkészítés. Tele van a csapat csupaszív játékosokkal akik az életüket adnák a csapatért és az országért és ez a Storck féle mentalitással kombinálva ilyen eredményeket szül.
Egy Isten vagy
Naigen, ráadásul folytatta a sajtótájékoztatón is a durci-murcitvisca el barca írta:amellett h lőtt cuncus két elég komoly gólt, ez volt kedvencem ma tőle