tatesz1990 írta:Őszintén nem értem, hogy mi ez a nagy középhátvéd mizéria már megint. ... Elment az a Bartra, aki a tudása és a képességei alapján többet érdemelt volna, de LE nem bízott benne ... ha valaki nem játszhat, akkor LE Mathieut teszi be
Meg is válaszoltad igazából. Az, hogy Lucho most Matyit játszatta mindig, az nem azt jelenti, hogy nem is kell neki plusz ember. Csak olyat akar, akibe megbízik, és be meri tenni. Bartra sajnos valamiért nem ez a kategória volt, nem értem miért, de ez már mindegy. Remélhetőleg Umtiti más lesz, és hozzá bátran nyúl majd Lucho, akkor jobban el fognak oszlani a percek.
fanbarca írta:Én sokkal inkább támogatnám pár fiatal esetleges kipróbálását, beépítését (attól, hogy Munirék nem jöttek be, mások bejöhetnek), hosszú távon jó megoldás lehet.
Ezzel meg egyetértek, csak ahhoz az kéne, hogy forogjon az MSN, különben csak megrekesztjük a fejlődésben a fiatalt aki jön.
Gabriel Jesusról legutóbb azt olvastam amúgy, hogy megvennénk már idén, de még menne vissza 1 évet kölcsönbe a Palmeriashoz. Nem egyszerű mondjuk, mert a Juve kb kezdőbe vinné Morata távozásával, és a Real is beszállt a versenybe elvileg, de nekünk már benyalt eléggé, lehet van egy kis előnyünk. Kíváncsi leszek az ügy végére, ez az opció nem hangzik olyan rosszul, bár jövőre se tudom hol lenne helye az MSN miatt ugye - főleg ha hozunk is idén valakit mögéjük, és az be is válik..