2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ÉN csak arra vok kíváncsi, hogy ez minket hogy érint :shockloki13 írta:nah félidő van szval most irom
tudom hogy vannak külömböző veszekedések a real szurkolók ellen!!! arra gondoltam hogy lehetne veszekedni "törvényes kereteken belül is" ugy mint a választás előtt orbán vs gyurcsány voltt!
mit szoltok hozzá?
akkor mér nem ezzel kezdted na mind1 én nem tok sajna ebben segíteni talán ha valaki felraktaFiginho írta:Nekem egy link is kéne!Sőt 2!Mert kéne a FIFa06 trailere is!
attól h zenét filmet vagy egészen mást szedsz le még ugyan úgy kell! na szal rámész a linkre akkor kidobja a rapidsare-t ott a lap vég felé lesz egy táblázat annak asszem a bal alsó sarkában van egy olyan h FREE arra katt utánna egy számláló elkezd visszaszámolni 30-ról asszem de ez nem is lényeges utánna kidob egy 3jegyű kódot azt beírod az utánna lévő téglalapba és töltheted isFiginho írta:A letöltést!STUPIDSHARK!Nekem nem zene kell!
és a fel vagy a letöltést nem vágod? én elmondom ha akarodFiginho írta:Én nem értem ezt a rapidshare.de-t!
jaja.ez lesz az.THXS T U P I D S H A R K írta:Én nem így tudom. Sztem: Sergio Mendes feat BEP: Mas Que Nada