Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Madridban is ismerős a szitu és ott se változtatnak, ami nem is bajetooka9 írta:De a vicc az, hogy a tizenötödik szabadrúgása ment homályba és még mindig ő végzi el.LG írta: Ez a Kane is mennyire fogalmatlan, hogy lett ez gólkirály?
De a vicc az, hogy a tizenötödik szabadrúgása ment homályba és még mindig ő végzi el.LG írta: Ez a Kane is mennyire fogalmatlan, hogy lett ez gólkirály?
Elején egy jogos tiziből betaláltak az angolok, onnantól hozzák a elképzelés nélküli, 0 játékot. Izland meg a szokásos, stabil védekezés, jó kontrák, teljesen megérdemelten vezetnek.palesz77 írta:A nyerőember nélkül nehéz lesz ez az angoloknak..![]()
Most ültem csak le amúgy, milyen a meccs, ki hogy játszik? Látom a kezdő alapján az öreg azért visszatért a biztos, nem működő taktikájához..
Engedelmeddel (a mai kezdő):visca el barca írta:öcsém ez mekkora show lesz ha ezek kitaknyolnak![]()
amugy nézem h milyen klubokban játszanak az izlandiak: udine, swansea, augsburg, basel, charlton, cardiff, tiszta elit játékosok
Akkor már lendületből csapassák ki a fritzeket is.Alcantara írta:Bob! Látod mondtam valamelyik nap, hogy az olaszok csomagoltatják a spanyolokat.
Ha nem erősködünk és kikaptunk volna akkor harmadikok lettünk volna és a horvátokkal játszottunk volna.Nero. írta:Amúgy azt a mai napig nemértem, hogy minek erősködtünk a Portugálok ellen. Szvsz teljesen egyértelmű, hogy ez az angol válogatott gyengébb mint a belgák. Nem okoskodni akarok, de ma már több embernek mondtam, hogy nem lepődnék meg az angolok kiesésén. Mindenki a Premier Leagueből jött a keretükből, és nem azért mert az annyira erős liga lenne, hanem mert a buta és képzetlen angol játékos nem való Spanyol, Német vagy Olaszországba.
Én már csak azért se tudnék szurkolni az olaszoknak, mert a keret felét nem is ismerem.Nyerjék csak meg a belgák, és akkor elmondhatjuk, hogy a győztestől kaptunk ki. Amúgy meg már nem érdekel ez az EB. Csak ha lehet ezt már tényleg ne a portugálok nyerjék meg. Elég volt CRt nézni májusba.
Számomra egyedül, Conte vehemenciája és Gigi az egyetlen szimpatikus folt az olaszokból ezen az EB-n.visca el barca írta: innentől már csak egy csapat maradt akiknek szurkolhatok, forza italy
A horvátokat nem hinném, de az angolokat szerintem is szép is lett volna, de sajna a sorsolás igy hozta.Vakmacska írta:hát basszus, ezeket az angolokat mi is megvertük volna. de szerintem még a horvátokat is.
MAtS ( bár ő nem hiszem hogy sokat fog játszaniNero. írta:Vermaelenen kívül van még barcás az EBn?
Ter Stegen van még, viszont nem hiszem, hogy pályára fog lépni.Nero. írta:Vermaelenen kívül van még barcás az EBn? Aprorpó, hamár a belga. Szerintem ezen a VBn is bizonyítja, hogy bőven jó védő. Kel ő nekünk, ne adjuk el. Bízzunk benne, hogy most már nem fog lesérülni.
A spanyolok buktája meg várható volt. Ez a csapat már nemcsak tudásban, de fejben is messze van a 2010 környékitől. Az olaszokon meg már a himnuszokon alatt is látszott, hogy ha kell akkor ma megdöglenek a továbbjutásért.
Nálam még mindig az angolok után a legutáltabb válogatott. Ma nagyot játszottak, de elég lesz belőlük, meg kell bosszulni 2006-ot és 2012-et.visca el barca írta:hirtelen mindenki szíve az azzruiért kezdett dobogni