recrea írta:Bob_Marley írta:Tessék, Lewandowski.
Össze se lehet hasonlítani egy 16 évvel ezelőtti meccset egy mostanival, sokkal több a párharc meg a futás is. Szép volt jó volt a 3-3, de ha nem a mi meccsünk egyébként fogtam volna a fejem. Vezetések után rögtön gólt kapni, megpattanós gólok, Nani hogy teszi oda a lábát? Ronaldo körbefutja a védőt, gyors szabiból gólt kapni. Iszonyat mennyi kisiskolás hiba volt azon a meccsen. Érzelmileg volt fontos nekünk, de egyébként már ott is látszódott, hogy hátul nagyon nem oké a társaság. Ha az a meccs oké volt, akkor mást néztünk.

Az egy jó meccs volt, igen!
Élvezhetőségi szempontból miért ne lehetne összehasonlítani egy 16 évvel ezelőtti tornát a mostanival?
Amit leírsz, az így van, csak ahhoz nincs köze közvetlen, amit én mondtam. Gondolom Te is szívesebben nézel meg egy olyan meccset, mint a 3-3 (függetlenül attól, h mi játszottunk), mint egy "taktikus" portugál-horvátot?
Ez jó meccs, meg valami brutális hajtós.
Mert az élvezhetőség szubjektív, a mérhető dolgok meg a futásmennyiség, párharcok, gólok, hibák. Azt mondom neked én jobban szeretem az almát te meg azt a narancsot, ez az élvezhetőségi rész. Ha azt mondod a narancsban több a vitamin, meg mérhető.
Ez meg valóban jó meccs, s Renato gyerek meg továbbra is jó. Portugál-Horvát meg nagyon nem tetszett és nem azért mert látványtalan volt magyartalanul, hanem mert sok hiba volt. És azt meg nem szívesen nézek, 3-3 eredményektől függetlenül.

Focit ész miatt nézek, itt is az első lengyel gól az parádés aláfutás volt, de a portugál-horváton több ilyen is volt, csak egyik csapat alulmúlta a másikat. Ott azon a meccsen Grosicki féle emberke átlőtte volna a hosszúra, hogy bedobás a vége és nem Lewa lábára teszi.

De ezt a meccset szívesen nézem, vagy tudnék még sorolni, Ír-Francia, Spanyol-Olasz is mind remek meccs volt mostanában. Pedig nem volt 6 gól, de olyan csapatok játszottak, akiknél nem arról szólt, hogy hiba-hiba után és gól-gól után. Itt is van hajtás, meló, szép jelentek, feszültség is, jó párharcok. Ez a foci.