Nos amit irtatok az nem nekem szol, de azert elmondanam a gondolataim.
(Benzema instaja egyebkent:
https://www.instagram.com/karimbenzema" target="_blank )
Azert leszogeznek par dolgot. En nem gondolom, es soha nem is gondoltam hogy CR jobb jatekos lenne Messinel. Szerintem ez nyilvanvalo, Messi sokkal komplettebb es CR legnagyobb erosesegeben, a golloveseben is abszolut vetelytarsa.
Ugyanakkor azt sem gondolom hogy Messi lenne minden idok legjobbja. Nagyobb jatekosnak tartom nala Cruyfft, Zidanet, Maldinit, Maradonat. Most ebbe nem is megyek bele jobban, ezt mindenki eldonheti magaban.
Viszont az a produkcio amit a Copa America utan mutat, erosen megkerdojelezheto. Azt nem lehet tole elvitatni hogy jol jatszott, es o volt csapata legjobbja. De.
1. a valogatottsag lemondasa. az en velemenyem szerint (nem vagyok egyedul vele ahogy lattam Messi topicjat) hazaja csak egy van az embernek, es a korulmenyektol fuggetlenul oda kellene tennie magat. en nem kovetem ilyen teren az esemenyeket, elhiszem nektek hogy Argentinaban nem eppen kedvenc es kapott fenyegetest, kritikakat. de ez nem ok arra hogy lemondja, plane figyelembe veve hogy a fo ok nem is ez, hanem a sorozatos kudarc. ezt feladasnak hivjak. nem eppen profi sportolohoz melto.
az meg kulon nevetseges (persze ez nem Messi hibaja) hogy a sajto ugy probalja meg beallitani Messit mint a meg nem ertett megvaltot, akit szo szerint krixkrax sem nez a hazaja. most elerte hogy a fel orszag konyorogjon neki, akkor mar ujra valogatott lesz?
sajto dologhoz meg meg annyit hogy mikor CR ket meccsen nem lott golt (egyebkent o is ugyanguy kapta a szidast a hazajaban) akkor mindenki arrol cikkezett hogy mekkora falabu jatekos, mikor eldurrant a bekapott magyar gol miatt akkor rajta rohogott mindenki. Messivel most ugyanez tortent fejben, rajta megsem rohog senki/veri el a port, hanem mindenki vedelmebe veszi.
2. az egy dolog hogy o maga lemondja a valogatottsagot, de az hogy a fel valogatottat is magaval viszi/rantja, az igazan vicc. mert igen, szerintem ezzel mindenki egyetert hogy mindenki azert mondja le mert Messi is lemondja. hiszen az o szemelyeben elvesztik fo huzoemberuket plusz a vezert. es ha a vezer feladja, akkor a tobbiek is ezt fogjak tenni. Messiben mar csak emiatt is lehetne ennyi belatas, hogy ne menjen kozvetve miatta tonkre egy ilyen eros csapat.
Nero. írta:
Már a Unitedbe is csíptem, de nincs olyan edző a világon aki elöbb válogatna be a csapatába egy CRt mint mondjuk egy Neymart, Iniestát, Balet, Modricot vagy Messit.
Ez annyira nevetseges, hogy meg reagalni is nehez ra. CR huszonevesen az akkor kokemeny es joval erosebb PL-t ultette seggre, a spanyol bajnoksagban meg evek ota dontogeti a rekordokat (Messivel egyutt persze). Guardiola is megmondta hogy a Bayernbol pont egy CR/Messi hianyzik. erdekes, nem Neymart meg Modricot mondott. akkor ezek szerint egy ilyen edzo meg is van a vilagon. lehet hogy tobb is.
Nero. írta:
Milyen aranylabdáról beszélnek ezek, amikor csak a Realba volt 3-4 olyan játékos, akinek több köze volt a BL győzelemhez mint neki?
Ez ugyanolyan nevetseges. Ronaldo 12 meccsen 16 golt es 4 asszisztot termelt, egymaga megverte a Romat, megmentette a csapatot a Wolfsburg ellen. osszessen ket meccs volt ahol nem jatszott jol, ebbol egyen serult volt (donto).
es tudod mi nevetseges meg? az hogy az elso buntetot nehezebb rugni mint az otodiket