S.Agüero írta:Tobias, Abidal szélső volt kezdetben, nem? Tehát ez most pont fordítva lenne.
Igen, de az egy dolog hogy ki hol játszik és ki hogy játszik. Engem Abidalra emlékeztetett, valamivel gyorsabb nála azért. Ezért írtam, hogy nyugodtan ki lehet tenni szélre. Amúgy a Barcába fel alá futó mozgékony hátvédek valók, annak Abidal azért nem annyira felelt meg (az egyensúlyt adta meg inkább)
recrea írta:Lehet, h én tudom rosszul, de az átigazolási szezon még minimum 1 hónap
Technikailag még el sem kezdődött, majd holnap fog és augusztus 31 az utolsó napja.
Nero. írta:Komoly, hogy elvertünk erre a noname mukira egy 30 millát, úgy hogy itt van Mathieu (már elmondtátok hatvanhétszer hogy mennyire nulla, még egyszer nem kell) és Vermalen is aki eddig az EBn hibátlan, de támadónk és jobbhátvédünk még mindig nincs.
Minden komolyabb tehetség ilyen árban mozog már, nincs mit tenni, ez van. Vermaelen pedig hiába csinált eddig 4 jó meccset az EB-n (ellenünk mondjuk pont a csapata leggyengébbje volt szerintem), bármikor lesérülhet fél évre. Egyszerűen nem lehet rá számítani, el kell adni. Szerintem jó lesz ez a Mascherano, Pique, Mathieu, Umtiti négyes, mindenki megkapja majd a maga perceit.