Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
én annak örülök h védőjük nem lesz. varane 23 évesen roncs, nacho állítólag megy, de ha nem, akkor is egy színtelen-szagtalan középszer (sem), így marad nekik a két 30+-os középső védő egész szezonra. baloson meg coentrao állandóan sérült, úgyhogy marcelo egyedül fogja lenyomni az egész szezont...recrea írta:Mi van odaát, h ekkora a csend? Perez nyaral? Nagy hiányposztjuk amúgy nincs, keret is elég mély...volna, ha nem lenne rendszeresen sérült egyszerre több játékosuk. Varane, CR, Bale, Bemzema, Marcelo...nincs olyan szezon, h valamelyik végigtolná.

A francba. Pedig reménykedtem, hogy újra szétcseszik a müködőképes csapatukat egy marketing igazolással. Így viszont csak erősödhetnek a tavalyi szezonhoz képest.PCsabi írta:Real Madrid have ended their interest in signing Paul Pogba. Your move, Manchester United. (Source: SkySports)
Akkor jövőre nem nyernek semmit.PCsabi írta:Real Madrid have ended their interest in signing Paul Pogba. Your move, Manchester United. (Source: SkySports)
fórumszabályzat.ntibi67 írta:Én idéztem onnan.De mi ez,hogy TILOS?Bob_Marley írta:Azért azt tegyük hozzá, hogy az egész onnan indult, hogy valaki idézett máshonnan, miközben A madridista.hu, madridom.hu oldalról tilos az idézés!

Én idéztem onnan.De mi ez,hogy TILOS?Bob_Marley írta:Azért azt tegyük hozzá, hogy az egész onnan indult, hogy valaki idézett máshonnan, miközben A madridista.hu, madridom.hu oldalról tilos az idézés!

És mi a hivatalos kommunikáció az aranylabdával kapcsolatban mióta nincs FIFA Év Játékosa?Veidt_madridista írta:Messi.geridoss írta: Jó, utolsó kérdés. Akkor szerinted ki a világ legjobbja jelenleg?

Veidt, tanulj meg abbahagyni egy eszmecserét, ha látod, hogy totálisan semmi értelme nincs már.Veidt_madridista írta:Kicsit vicces hogy te nem erted, mikor tegnap pont te kerdeztel ra. A vita azon megy, hogy szerintem nem Messi a VALAHA volt legjobb jatekos, irtam is peldakat, hogy kiket tartok nala nagyobbnak. Az hogy itt jonehany ember keptelen elfogadni mas velemenyt, az nem az en hibam. Mondjuk az kicsit gaz hogy nevettek itt a madridomosok beszukult lataskoren, de az a jonehany ember ugyanazt csinalja, csak a masik oldalrol.
Veidt_madridista írta:Nem az szamit hogy hany klubban nyert cimeket, irtam is hogy nem azon van a hangsuly hogy csak egy klubban jatszik egesz eleteben. Hanem azon hogy egy kore epult, vilagklasszis jatekosokbol allo rendszerben tundokol. de vajon az Arsenalban is ugyanigy tudna?
amugy reg nem a kepessegekrol van szo, hanem hogy ki mekkora jatekos.
ha meg mar belekotottel Maradonaba. o bizonyitott kozepszeru tarsak mellett is, igen.

Akkor most min vitatkozol már tegnap este óta?Veidt_madridista írta:Messi.geridoss írta: Jó, utolsó kérdés. Akkor szerinted ki a világ legjobbja jelenleg?