etooka9 írta:25 millióért szerintem jó üzletet csináltunk, főleg úgy, hogy ilyen bailly félékért 40-et fizettek.
Testfelépítése nem semmi azért..

Remélem hasonló szintet tud hozni majd, mint Abi és akkor nem lesz probléma. Egyébként ő is nagyon jókat nyilatkozott róla.
Üdv a csapatban, Samu2.

Viszont ha azt nézzük, hogy 25(?) millióért vettünk egy zsákbamacskát, mikor Hummels-et 30-35-ért meg lehetett volna szerezni már kicsit árnyaltabb a kép. Lehet, hogy hosszú időre megoldhatja a védőkérdést, de én jobban örültem volna, ha mondjuk 26 éves, azonban sokkal nagyobb az esélye, hogy beválik. A németet azért hoztam fel mert mi is érdeklődtünk utána és 6-7 évig simán tolhatta volna a legmagasabb szinten és a szűk elitben van. Komolyan tartok tőle, hogy ez a kh kérdés egy ördögi kör marad és jövőre újra keresünk majd hátvédet.
Igaz túl sokat nem lttam játszani, de attól, hogy francia és fekete még nem biztosíték. Ott volt/van például Song vagy a csodagyerek Mangala. Legalább annyi ellenpélda van, mint bevált játékos.
A Lyon-ban gyakorlatilag nem volt konkurenciája, lehet, hogy jó a testfelépítése, de a fejjátéka például nem a legjobb, ami pedig nem lenne hátrány.
Félreértés ne essék nem akarom leírni, de az, hogy nem volt irreálisan drága még nem a fő szempont. Az lenne az elsődleges, hogy meglegyen Masch stabil utódja és ne kelljen újra elkezdeni a kh keressést, mert folyamatosan évek óta ez van terítéken.
Erre a több helyen bevethető dologra sem vennék mérget. Olyan iszonyatosan gyenge balbekkjei vannak a Lyonnak, hogy Adriano hozzájuk képest zseni, két éve mégsem helyettesített ott. Úgyhogy ebben is komolyan kételkedem.
Én szeretném legjobban, hogy tévedjek és első leszek aki megköveti, de ne az legyen a fő szempont ezen a poszton, hogy nem egy vagyonért jön, hanem hogy beváljon. Az se igazán nyugtat meg, hogy még úgy is negyedik számú a válogatottban, hogy Matyi és Varane kidőlt.
Nagyon remélem hogy nem lesz igazam, de amit hallottam róla olyantól aki rendszeresen követi komoly reményt nem igazán tudok fűzni hozzá.
Abidal meg persze, hogy dícséri, honfitárs mindig azt teszi.