Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem tudom, de Portugália tuti nincs köztük. 11-es párbajba úgy tovább mennek a digók ahogy kell, ezek meg inkább verhetőek lesznek majd Ronaldoéknak mint mondjuk a Németek. Persze még a Franciák beleszólhatnak de eddig semmi meggyőzővel nem rukkoltak elő. Annyira jó, hogy már a nyolcaddöntőknél is csak annyi volt a kérésem hogy ne a luzitánok nyerjékMessiNeymarSuarez írta:Zseniális ez a 2 sárga utáni eltiltás...
Pellé se fog játszani ha továbbjutnak...
Komolyan az elődöntőben hány olyan csapat lesz amelyikből ne hiányozna legalább 1-2 ember sárga miatt?
Csak az a szomorú, hogy igy sem lett volna esélyük, ha Boateng nem ajándékoz nekik egy büntetőt. Angol tudósok szerintem még vizsgálják, miért voltak nyújtva a kezei.Alcantara írta:Olasz ekézőknek azt kellene megérteni, hogy a német a legerősebb csapat jelenleg. Őket nehéz lefocizni, más kell hozzá olasz részről. Akiket lehetett, (spanyol stb..) simán lefocizták.
Conte nem hülye, más esélyük nincsen.
Ezt én se nagyon értem. A BL-ben is 3 sárga után jár az eltiltás. Neveteséges, hogy ha az olaszok továbbmennek akkor a fél csapat hiányozni fog....MessiNeymarSuarez írta:Zseniális ez a 2 sárga utáni eltiltás...
Pellé se fog játszani ha továbbjutnak...
Komolyan az elődöntőben hány olyan csapat lesz amelyikből ne hiányozna legalább 1-2 ember sárga miatt?
Focizniuk kéne. Elvileg ez a "munkájuk".Veidt_madridista írta:Talán mást kellene játszaniuk, és kikapni?Messias2 írta:Olaszok, a foci gyilkosai.
Tizikre mennekLG írta:Micsoda támadás megint.![]()
Az olaszok hogy akarnak itt továbmenni, ha hátrányba is csak bekkelnek?