Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tehát az hogy a másodikban Albánia meg Románia ellen végig uralták már a meccset és daráltak ezerrel az nulla. Akkor szerencséjük van, meg makkolnak meg könnyű sorsolás. Aki "károg" az mindig talál valami kibúvót, hogyan lehet a másik érdemeit kisebbíteni, nyerjék meg az EB-t tőlem Gibraltár-San Marino-Luxemburg-Andorra ágon és csak tizikkel.Titinho írta:Román, Albán, Svájc, Írország és most Izland...tényleg óriási csapatok ellen játszottak..Bob_Marley írta:Nem értem miért lennének túlértékelve, eddig végig ezt írtátok milyen gyengék miközben két gólt kaptak, folyamat meccs végéig mentek az eredményekért, s mint hallhattuk összesen négyszer rúgtak a kapujukra ebből kétszer büntetőből. Csapatként nagyon jók, nem kell ajnározni őket, az eredmények magukért beszélnek.![]()
Románok ellen 89. percben szerezték meg a győztes gólt, addig csak szenvedtek...
Albánia ellen a 90. percig 0-0 volt, úgy nyertek a hosszabbításban, addig csak szenvedtek...
Írország ellen 60 percig hátrányban voltak, majd 2 Grieznmann egyéni villanás és fordítás...
Tényleg nincsenek túlértékelve, óriási csapat!A németek legalább 3-at lőnek nekik.
És végre ez a gyökér Izland is kiesik végre!!!
Plusz ment egy beadás Payet/Matuidinekvisca el barca írta:umtiti lehetne egy picit bátrabb előre, sztem a passzai 90% koscielnynek megy
Legyen, ne mondja senki, hogy nem vagyok bevállalós.Bob_Marley írta:Tét 2 hét és avatar+aláírás, Pogba nem is rossz ötlet.LG írta: Attól függ, mi lenne a tét. Pl. akármennyire is magabiztos vagyok, egy Pogba avatar legcsekélyebb lehetőségét sem vállalom.![]()
Román, Albán, Svájc, Írország és most Izland...tényleg óriási csapatok ellen játszottak..Bob_Marley írta:Nem értem miért lennének túlértékelve, eddig végig ezt írtátok milyen gyengék miközben két gólt kaptak, folyamat meccs végéig mentek az eredményekért, s mint hallhattuk összesen négyszer rúgtak a kapujukra ebből kétszer büntetőből. Csapatként nagyon jók, nem kell ajnározni őket, az eredmények magukért beszélnek.
Szerintem konkretan izgul, azert nem vallal semmi kockazatot..visca el barca írta:umtiti lehetne egy picit bátrabb előre, sztem a passzai 90% koscielnynek megy
Tét 2 hét és avatar+aláírás, Pogba nem is rossz ötlet.LG írta:Attól függ, mi lenne a tét. Pl. akármennyire is magabiztos vagyok, egy Pogba avatar legcsekélyebb lehetőségét sem vállalom.Fogadás?
Alibi, tucatumtiti lehetne egy picit bátrabb előre, sztem a passzai 90% koscielnynek megy
Attól függ, mi lenne a tét. Pl. akármennyire is magabiztos vagyok, egy Pogba avatar legcsekélyebb lehetőségét sem vállalom.Fogadás?
Fogadás?LG írta:Most egy darabig hallgathatom megint a túlértékelt franciák ajnározását.Egészen addig, amig a németek ki nem csapják őket, mert efelől nincs kétségem.
TripleH írta:Hát nekem ez a Francia csapat sokkal szimpatikusabb mint a Németek, remélem ők jutnak majd tovább.
Hát ezek után elég sok esély van rá, remélem Lucho is nézi a meccset.MessiNeymarSuarez írta:Ejj Umtiti mekkorát mentett![]()
![]()
TripleH: Jókor vettük meg, még a végén EB után 60 milliót érne...
Jaja, neztem en is amikor berobbant a colos izlandi mogul, az meg borult san. Most is nagyot mentett amugy, eddig biztato.Bob_Marley írta:Plusz Umtiti legalább kétszer megint ugy nyert párharcot, hogy fellőtték a támadóra és elnyomta és elvette a labdát. Nehéz róla lefordulni, ez nagy erőssége.