Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nyilvan szived joga eldonteni mit szeretsz, en se az o focijukat kedvelem, de attol meg nem kell leszutykozni a teljesitmenyuket. Ezert ugrottak neked tobben is szerintem, attol meg, hogy nem tetszik neked vagy nekem pl, nem lesz szutyok a jatekukat.TripleH írta:...
Szerintem is izgult kicsit, s a gólban is benne volt, mert mellőle rúgták, de azért ott Evra is érdekes volt, meg a három támadó vetődött be. Szerencsére nem számított, de összességében szerintem jól játszott, a gólért kár.visca el barca írta:az első gólban viszont nagyon csúnyán benne volt, meg sokszor ha belőtték a labdát ember mögé helyezkedett... tudjuk be az izgulásnak...Bob_Marley írta:Umtiti egyébként továbbra sem rontott passzt.76/76
Ez LG-vel személyes, ő a rossz oldalon áll de még nem tud róla, vagyis igen, mert már írta hogy segítség kell neki, avatart beállítani.Ha még nem jelentkezett senki, én tartom. A tárgy az, hogy kiesnek-e a franciák az elődöntőben, igaz?
Irónia...visca el barca írta:Tyűűű...Azért ekkora baromságot sem hallottam még ezen az EB-n!!!Titinho írta:Állítom, hogy még mi Magyarok is itt tartanánk ha a francia sorsolást kapjuk!Atyaég...
![]()
![]()
Nem a teljesítményüket szóltam meg, hanem a játékuk élvezhetőségét. Had legyen már saját döntési jogom anélkül, hogy valaki ledivatozza, manapság ez a szó is akkora mainstream, amilyen csak lehet. Én a látványos focit kedvelem, nekem az ő stílusuk egyszerűen nem fér bele ebbe a kategóriába, de te biztosan jobban tudod, hogy divatból írtam.LG írta:Ahhoz képest a franciáknak csak ők tudtak eddig kettőt lőni, és volt még néhány nagyon szép támadásuk. Minden meccsen lőttek gólt, összesen 5 meccsen 8-at. Ne kelljen magyarázni már a teljesítményüket.![]()
Hogy kinek mi az élvezetes, az meg abszolút szubjektív dolog. Szerintem meg voltak élvezetes meccseik, csak sokakban tüske maradt, hogy nem tudtuk megverni őket, és divat lett a fikázásuk.
Ha még nem jelentkezett senki, én tartomBob_Marley írta:Tét 2 hét és avatar+aláírás, Pogba nem is rossz ötlet.
Tyűűű...Azért ekkora baromságot sem hallottam még ezen az EB-n!!!Titinho írta:Állítom, hogy még mi Magyarok is itt tartanánk ha a francia sorsolást kapjuk!Atyaég...
Ahhoz képest a franciáknak csak ők tudtak eddig kettőt lőni, és volt még néhány nagyon szép támadásuk. Minden meccsen lőttek gólt, összesen 5 meccsen 8-at. Ne kelljen magyarázni már a teljesítményüket.TripleH írta:Aha, ha valaki ezt élvezi annak biztos van, számomra az, hogy szinte csak bedobásból van helyzetük, nem tartozik az élvezhető kategóriába.LG írta:A védekezős szutyoknak pont ugyanannyi létjogosultsága van, mint annak, amit te rendes focinak nem nevezel. Eddig nem tudtam, hogy van rendes, meg rendetlen foci, de minden nap tanul az ember vmi újat.
az első gólban viszont nagyon csúnyán benne volt, meg sokszor ha belőtték a labdát ember mögé helyezkedett... tudjuk be az izgulásnak...Bob_Marley írta:Umtiti egyébként továbbra sem rontott passzt.76/76
Tyűűű...Azért ekkora baromságot sem hallottam még ezen az EB-n!!!visca el barca írta: portugál: izland, osztrák, magyar, horvát, lengyel
wales: szlovák, orosz, angol, észak-ír, belgium
francia: román, albán, svájc, ír, izland
németek: ukrán, lengyel, észak-ír, szlovák, olasz
ha úgy nézzük mind hoki csapatokat kapott. ezzel jár a felhígított EB
Jó lesz nekünk úgy érzem.Bob_Marley írta:Umtiti egyébként továbbra sem rontott passzt.76/76
Hát még amikor a Celta ellen győztes góllal mutatkozott be a 90.bepalesz77 írta:Na, jo oreg Gudi!Igazi legenda, a Betis elleni golja nelkul Pep Team se lett volna lehet, remelem elrak egyet!
Aha, ha valaki ezt élvezi annak biztos van, számomra az, hogy szinte csak bedobásból van helyzetük, nem tartozik az élvezhető kategóriába.LG írta:A védekezős szutyoknak pont ugyanannyi létjogosultsága van, mint annak, amit te rendes focinak nem nevezel. Eddig nem tudtam, hogy van rendes, meg rendetlen foci, de minden nap tanul az ember vmi újat.
A védekezős szutyoknak pont ugyanannyi létjogosultsága van, mint annak, amit te rendes focinak nem nevezel. Eddig nem tudtam, hogy van rendes, meg rendetlen foci, de minden nap tanul az ember vmi újat.TripleH írta:Azért az 5-1et had ne kelljen már megmagyarázni, mi azért kaptunk 4et a Belgáktól mert úgy kinyíltunk mint a tubarozsa, ezek meg azért, mert nem tudnak rendes focit játszani, csak a védekezős szutykot.
Ettől én is félek, mert ma tényleg mindent belőnek, minden apró hibát.LG írta:Á, hihetetlen, ma minden bemegy nekik.Nem baj, két ilyen meccset úgysem játszanak egymást után, ma szépen ellövik a puskaport.
Pereznek meg most már a Pogba-Kante kettős mellett le kell igazolnia Griezmant és Payet-t is.
Naigen, ráadásul azért a belgák ellen nagyon sokáig benne volt, hogy kiegyenlítünk. elég rendesen beszorítottuk őket és jöttek a helyzetek, csak sajnos nem mentek be.TripleH írta:Azért az 5-1et had ne kelljen már megmagyarázni, mi azért kaptunk 4et a Belgáktól mert úgy kinyíltunk mint a tubarozsa, ezek meg azért, mert nem tudnak rendes focit játszani, csak a védekezős szutykot.
Hat igen, nem pont ra gondoltam, amikor cseret koveteltem..Tromort77 írta:Azon gondolkodom, hogy vajon Gignac mivel zsarolja Deschamps, hogy folyton játszik? Mint tudjuk ott ez a módi.