Nowitzkit meg Wadet azért nem hasonlítanám össze, mert állítólag Wade-del nem is beszéltek a Miami részéről az elején. Plusz úgy volt hozzák Durantet, akinek többet ajánlottak mint Wadenek, ergo jogosan megkérdezhette, hogy gyerekek ha rá van pénz rám miért nincs?
Nowitzki is lemondott pénzekről oké, de azért most is ő kapja a második legtöbbet, Barnes többet kap. Jamesék összeálltak, beférjen a haver lemondott zséről, aztán már az szerintem első szög volt, hogy Bosht kimaxolták ezek után, vele meg spóroltak. De még ezt lenyeli az ember, de hogy utána Whitesideot is kimaxolják és neki megint odadobják a "csontot" az szerintem pofátlan volt és itt telt be a pohár. Nyilván nem fog éhen halni, de a pénz az elismertség jele is, s vicc hogy elvileg Wade nation meg anyám kínja, de mindenkit maxolnak ő neki meg viszik le a pénzét. És tényleg a legröhejesebb, hogy azt a három milliót Durantnek odaadták volna, neki ezt nem akarták. Nem abba a három millióba rokkant volna bele a Miami se, főleg hogy Durant nem jött. Riley eltaktikázta, úgy volt vele Wade aláír és inkább csinálja a többi dolgot, hát azzal nem számolt, hogy Wade ezt megunta, hogy nincs elismerve. Rondo-Wade nem tudom hogy a legrosszabb triplázó kettős, de kit érdekel, nem mindenki triplázik.

És PO-ban Wade parádés volt triplában, Rondo meg tavaly karrier legjobb 36%-os triplázó volt. Az már nem annyira rossz és ráadásul bedobott annyit mint előtte négy évig összesen......Pelicans hátvédpáros Evans-Holiday meg szerintem kapásból rosszabb triplázó mint ez a kettős. De a Bucksban nem is látom hogy állnak fel, de nem hiszem hogy ők is túl veretesek lennének MCW+ bárki.

De lehetne még mondani a Memphis hátvédsort, Teague-Ellis se nagy tüzér,
Ezeli is beszívta, de szerintem többen is, hogy Durantre kellett várni. Harkless, Sully és a többiek lemaradnak egy amúgy zsírosnak indult szerződésről.