Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tavaly nem éreztem az ötven győzelmet, s jól is éreztem.PCsabi írta:Szerintem se, ezért nem értem, hogy miért akartok cserélni érte.Bob_Marley írta:Okafor szerintem Horford mellé nem illik.
Tavaly se mertél fogadni...Bob_Marley írta:Fogadni akarsz győzelmek terén?![]()
Szerintem se, ezért nem értem, hogy miért akartok cserélni érte.Bob_Marley írta:Okafor szerintem Horford mellé nem illik.
Tavaly se mertél fogadni...Bob_Marley írta:Fogadni akarsz győzelmek terén?![]()
Annyi mindenkiről pletykálnak.PCsabi írta:Bob, lesz valami Okafor-ból? Továbbra is nagyon pletykálnak róla.
Illetve a Bleacher Report 59 győzelmet jósol nektek a következő szezonban
"Crabbe marad Portland-ben." Ezt azért nehéz félreolvasniBob_Marley írta:Jah hogy marad.Tökre félreolvastam, főleg mert a Netsről írtál. Gondolom a fizetési alsó határ miatt inkább ráköltik mint másra.
Majd Waiters megkapja a maxot...Bob_Marley írta:Na ebből lesz még okosság és vagy lerakóhely lesz a Brooklyn vagy valaki nagy pénzt szakít.
Oké, én csak azt nem értem, hogy a Portland miért tartotta őt meg ennyiért, évi 18,75 millió...Bob_Marley írta:Nets meg mást nem tud csinálni mint túlfizet. Fiatal embereket kerestek meg, akikből lehet később akár draftjog is, vagy kezdő emberük. Crabbe nem volt rossz mikor játszott, most még több bizalmat kaphat. Ebből a nehéz helyzetből más megoldásuk nincsen, azért túlzásba ne vigyék jövőre is szívesen várjuk a top3 jogot.
Mert nem tudták másra elkölteni...Bob_Marley írta:Nowitzki is lemondott pénzekről oké, de azért most is ő kapja a második legtöbbet
De fogod a fejed, amikor ráemeli a triplátBob_Marley írta:Rondo meg tavaly karrier legjobb 36%-os triplázó volt.
Ezen én is, ha James mellett sem nőne fel, akkor sehol sem. Kings meg...Kings.Zolee23 írta:Love + Shumpert + pick for Cousins. Elsírnám magam ha ez összejön.
Jogos, meg már nyert not one, not two bajnokságot.Zolee23 írta:Pénzt. A Cavs a felét tudja ajánlani annak amit ezek a csapatok, a bajnoki cím meg vagy bejön vagy nem, főleg a jelenlegi brutál GSW ellen.Bob_Marley írta:És Nuggets, Bucks, Bulls
Na ez meg nekem érthetetlen, mert pl mit lát a Nuggetsben ennyi idősen vagy a Bullsban? Cavsen kívül nálam nem jöhetne más szóba.
Pénzt. A Cavs a felét tudja ajánlani annak amit ezek a csapatok, a bajnoki cím meg vagy bejön vagy nem, főleg a jelenlegi brutál GSW ellen.Bob_Marley írta:És Nuggets, Bucks, Bulls
Na ez meg nekem érthetetlen, mert pl mit lát a Nuggetsben ennyi idősen vagy a Bullsban? Cavsen kívül nálam nem jöhetne más szóba.
Jó hát ebben nem nagyon értünk egyet, főleg azok után, hogy el bukták a döntőt még inkább vállalható az odaigazolása. Gyűrűért megy ahogy pl Horford is ezért jött, mert nagyobb perspektívát látott a Celticsben, Durant meg a GSW-ben, szerintem ennyi a történet. Ha máshova megy miért lett volna jobb? Miért lett volna több értelme?PCsabi írta:Azzal senkinek nem volt semmi baja, de a két szituáció között rengeteg különbség van szerintem...Bob_Marley írta:Maka cikkje szerintem nagyon megfogta a lényeget és pl főleg Horford hasonalttal. Azzal senkinek nem volt semmi baja, a szitu ugyanaz, oda megy ahol nyerni akar és még csak nem is alamizsnáért. Szakmailag egyértelműen a legjobb döntést hozta.Durant top5 játékos, Horford egy jó 2-3. ember egy csapatban, GSW 73-9 stb stb.
És Nuggets, Bucks, BullsJa, és már vannak Wade - Cavs pletykák is
Azzal senkinek nem volt semmi baja, de a két szituáció között rengeteg különbség van szerintem...Bob_Marley írta:Maka cikkje szerintem nagyon megfogta a lényeget és pl főleg Horford hasonalttal. Azzal senkinek nem volt semmi baja, a szitu ugyanaz, oda megy ahol nyerni akar és még csak nem is alamizsnáért. Szakmailag egyértelműen a legjobb döntést hozta.