Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A napokban azt nyilatkozta hogy nem dolgozik együtt olyan szövetséggel akik így bánnak egy olyan legendával mint Messi. Kár érte, remélem azért megváltozik a véleménye mert szép házasság lenne amúgy. Ha valakivel akkor vele tényleg hozhatják a VBt.MessiNeymarSuarez írta:Mit meg nem adnék azért hogy Simeone legyen...Vele lenne akár esélyük a 2018-as VB-re, 2019-es Copa Americára, ütőképes csapatot tudna összedobni.visca el barca írta:martino lemondott az argentin szövkapitályi tisztségéről. kíváncsi leszek ki lesz az utód...
Mit meg nem adnék azért hogy Simeone legyen...Vele lenne akár esélyük a 2018-as VB-re, 2019-es Copa Americára, ütőképes csapatot tudna összedobni.visca el barca írta:martino lemondott az argentin szövkapitályi tisztségéről. kíváncsi leszek ki lesz az utód...
2017/18-as szezonban majd versenyben leszünk a bajnoki címért... ligue 2Bob_Marley írta:Ez így nagyon komolytalanná kezd válni....Bakker elengedtük a gerincet. Mandanda-Nkoulou-Diarra-Batshuayi....ez így egy az egyben a saját kaputól a ellenfél kapujáig volt a csapat, na meg Mendy....Valahogy csak lesz, de azért ááááá..........
De legalább tavaly övé volt a legszebb gól a bajnokságban, mondjuk nem azért mert olyan parádés lett volna a befejezés, hanem előtte.visca el barca írta:van der wielfener
ingyé
münyié érkezésével várható volt h lép
ennyiBob_Marley írta:Kipüfölik magukat a Lyon hétéves sorozatát nem tudják megdönteni, aztán Khelafi megunja hogy BL nincs, Marseille meg visszaveszi a helyét.
Miért ne tudnák? Már 4 megvan zsinórban..Bob_Marley írta:Kipüfölik magukat a Lyon hétéves sorozatát nem tudják megdönteni, aztán Khelafi megunja hogy BL nincs, Marseille meg visszaveszi a helyét.
Mondjuk a PSG eddig se a nevekre ment altalaban, TS, Aurier, Van der Wiel, Motta, Verratti, Kurzawa, Maxwell, Ibra, Di Maria, mind olyan igazolasok voltak, akiknek volt hely, es kellettek is - kozben meg Rabbiot fele arcokat is hoznak fel az utanpotlasbol. Nyilvan nyultak ok is melle sok penzert, de nincs olyan csapat, akinek minden igazolasa bejonne. A City inkabb koltotte eddig eszetlenul a penzt, a parizsiak probaltak okosan igazolni az eleje ota szerintem, meg ha nem is csak kis jatekosokat szereztek meg kozben.alfa írta:...
Lacazettét adnám a PSGnél, Higu maradjon csak a Seria A-ban, ő ott király lehet, de ne erőltessük top csapatban. Viszont Lacazettének egy hatalmas lehetőség lehetne.palesz77 írta:En Higuaint olvastam sok helyen, de azok a hangok lecsendesedtek mar egy ideje. Mondjuk reszben ertheto, a Cavani uzlet se jott nagyon be nekik..Masik akit olvastam az Lacazette.
Ja hogy ja, így már értem..Bob_Marley írta:De nem a Crystal Palace.![]()
De nem a Crystal Palace.palesz77 írta:Az is elég biztosra vehető már azért..Bob_Marley írta:Michyt még nem
Az is elég biztosra vehető már azért..Bob_Marley írta:Michyt még nem
Lazio edzője lett.visca el barca írta:bielsa, róma? hogy mi? én erről lemaradtam.... a vörös vagy kék fele? hirtelen még híreket sem találok róla