Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont ezért BobBob_Marley írta:Ezt nem tudtam, köszönöm. Sokkal inkább lehet Wales ellen fújna egyébként egy angol.
Ilyen listára nem illik egy szerencsétlen Can. Még a többieket megértem. De a Can iránt táplált érzéseidet soha nem fogom megérteni.palesz77 írta:Mindket csapatban vannak szimlatikus ovisok boven, orom lesz nezni azt a meccset..De nem ertem mi a gond, eddig vegig nekik drukkoltam, aztan menetelnek szep nyugodtan, nekik jo omen vagyok!
A tobbi csapatnak mar kevesbe..
Tromort77: Jaja, Can a kiraly!Meg Weigl, Kimmich, Kroos meg a nemetektol - meg Gundi es Dahoud a kanape elol.
Franciaknal Pogba, Grizes, Coman, Martial talan. Meg az EB alatt a Payet bandwagonra is felpattantam azert, jol tolja.
Na, nezzuk mr. 60 milliot..
Ezt nem tudtam, köszönöm. Sokkal inkább lehet Wales ellen fújna egyébként egy angol.Alfa írta:Azért nem fújhat mert brit. Hiába játszanak külön országként mivel mind Anglia mind Wales Nagy Britannia tagja így Clattenburg nem fújhat.Bob_Marley írta: És ő mert angol, nem fújhat Walesnek? Én azt hittem fújhat.
Azért nem fújhat mert brit. Hiába játszanak külön országként mivel mind Anglia mind Wales Nagy Britannia tagja így Clattenburg nem fújhat.Bob_Marley írta: És ő mert angol, nem fújhat Walesnek? Én azt hittem fújhat.
Dehogy nyertem, Bale is kiköpi a lelkét egyébként, de ennyin múlik eddig, hogy Ronaldo felment lifttel meg amíg még kóvályogtak benne volt még egyben. Ezért klasszis játékos, öregszik, de olyan atletikus képességei vannak mint nagyon keveseknek. Bale dettó, de neki Ramsey jobban hiányzik mint Ronaldo mögül Andre vagy az amúgy elég gyenge Renato.Nero. írta:Na Bob nyert eyt ma tenyleg CR donti el. Az viszont mar hanyingertkelto hogy a degenrelat Gundel milyen stilusban beszel rola. Mintha valami senki lenne.
yi?Can
CanBob_Marley írta: Öööööö, inkább ne.Megoldják ők maguktól, biztos van a német csapatban valami 8 éves emberke, akire te majd leírod hogy hú meg há.
Szurkolj inkább nekik.
Rossz a szurkoló statod
És ő mert angol, nem fújhat Walesnek? Én azt hittem fújhat.visca el barca írta:mert jelenleg clattenburg a no1. bíró, collina is őt favorizáljaBob_Marley írta:Kassai miért ne fújhatna a Portugália megy tovább? Mert velük voltunk egy csoportban?
Öööööö, inkább ne.Eddig amugy egyedul a franciaknal jott be, hogy az jut tovabb, akinek jobban szurkoltam meccs alatt, remenykedj, hogy az osszes eromet rajuk koncentraltam tudat alatt, es kitart a torna vegeig..
Ez nem Jinx, egyszeruen csak ennyire ertek hozza..Bob_Marley írta:Na itt meg a másik...
mert jelenleg clattenburg a no1. bíró, collina is őt favorizáljaBob_Marley írta:Kassai miért ne fújhatna a Portugália megy tovább? Mert velük voltunk egy csoportban?
Készülhetsz:LG írta:Na, a csigazabálók ellőtték a puskaport Izland ellen, köcsögék ellövik ma, németek szétcsapják mindkettőt.
Na itt meg a másik...Mondjuk palesz77 te ne írjál semmit bakker mert még az eget is zöldre állítod vele.palesz77 írta:Jinx kiralynak hivjak a hata mogott...Tromort77 írta:Nagy taktikai csata. De ez várható volt. Majd egy walesi szöglet eldönti.![]()
Csodalkoznek, ha lenne egyenlites, max portugal golbol jon meg szerintem.
Jinx kiralynak hivjak a hata mogott...Tromort77 írta:Nagy taktikai csata. De ez várható volt. Majd egy walesi szöglet eldönti.
Ez most nagy jinx volt.Tromort77 írta:Nagy taktikai csata. De ez várható volt. Majd egy walesi szöglet eldönti.
Jonas Ericsson, the referee for today's Wales - Portugal match is a multimillionaire who became wealthy by selling stake in a sports media rights agency in 2007. He now refs as a hobby.
Tromort77 írta:Nagy taktikai csata. De ez várható volt. Majd egy walesi szöglet eldönti.
Jonas Ericsson, the referee for today's Wales - Portugal match is a multimillionaire who became wealthy by selling stake in a sports media rights agency in 2007. He now refs as a hobby.
Bezzeg régen.visca el barca írta:ezt a nézhetetlen mecset te jó ég. mintha valami wigan-watford meccs lenne. szégyen h ezek közül vmelyik döntőt fog játszani.
mindazon által nem csak zselé ellen szurkolok, hanem azért is jó lenne wales továbbjutás mert akkor 99.9% h kassai fújná a döntőt